MMPM

Ostatní uzavřené projekty, MPMka a podobné ...

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Elinor Yall

Re: MMPM

Příspěvek od Elinor Yall »

Vorzyd V, Bar Chionti: (Shae Dyre + Elisa)

„Když řeknu – já chci tátu, svého SKUTEČNÉHO tátu – co z toho vyplývá?“ odpovím Donovi naprosto stejným tónem.
Je mi jasné, že to přeháním, ale Donovy poznámky zafungovaly podobně jako Hattoriho termální detonátor.
Ne, jak by zafungoval Hattoriho termální detonátor hozený do celoplanetární imperiální zbrojnice.
„Co vlastně vím o biologickém tátovi, krom toho, že mám půlku genů po něm, což se chtě-nechtě dočtu v každé databázi na holonetu o biologii a co bych asi ani bez toho holonetu nevěděla, kdybych se v tomhle měla spoléhat na svoji rodinu?“
Vztek a sarkasmus ze mě vyloženě kapou.
„A pokud jde o výcvik. Jestli jste si nevšimli, tak nejvíc času trávím s prvotřídní děvkou, což by mi sice půlka mužské části rodiny mohla závidět, ale já to sobě nezávidím ani omylem. A nejen proto, že se toho člověk mnohem víc dozví o neslušném chování, čmelácích a kytičkách, než o tom, že takhle se nechová průměrný infiltrátor objektu. Protože jestli se člověk od Ailly něco dozví, tak akorát že existuje víc než pětadvacet způsobů, jak roztáhnout nohy, a že vedle toho holt existují i typy, co všechno řeší plamenometem a hrají si na nezávislost a loajalitu, tak nějak nevím, co z toho je horší.“
Jestli se Don má potřebu chovat rodičovsky, mohlo mu dojít, do jak nepatřičné zóny se cpe.
A pokud jde o mámu, TOHLE mě žralo už dlouho.
Její neschopnost pochopit, že nejsem ona, že mě nikdo ze špeluňky na Nar Shaddaa nevytáhl ve výbuchu pyrotechnických efektů, že zkoušet pořád ty samé triky neplatí a ani platit nemůže.
Hra na rodinu a předstírání, že žádnou skutečnou rodinu nemám.
Vysedávání po baru, kde na mě všichni koukají jako na něco malého, roztomilého, v budoucnu sbalitelného.
Předstírání... čeho vlastně? Vzornosti? Bezproblémovosti? Jděte s tím do sithova záchodu!
Ideální okamžik pro efektivní odchod a prásknutí za sebou dveřmi.
Jenže než se pořádně stačím zvednout, sedím znova na židli, usměrněná matčinou rukou na rameni.
Bolí to.
Tvářím se, že se nic neděje, ona se tváří, že se V ZÁSADĚ nic neděje – protože je profík a je těžce nad věcí, i když má pocit, že jsem se jí právě vrtala ve vnitřnostech bez umrtvení. Odhaduji, že až se objeví na obzoru Ailla, bude to jiskřit tím způsobem, že by mužská část rodiny začala volat po bahně a plavkách (nebo lépe, žádných plavkách). S trochou štěstí se Ailla neobjeví v dohledné době, protože jinak k „upuštění páry“ skutečně dojde.
Mámin výraz má v sobě něco... kamenného.
Pomalu mi dochází, že se něco zlomilo, něco, co se zlomit nemělo, a už se to dohromady nedá. Ne v dohledné době.
Vím, komu za to můžu poděkovat.
Sedí proti mně, popíjí bourbon s ledem a tváří se jako starostlivý rodič donucený k výchovné lekci, kterým ani omylem není.

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: MMPM

Příspěvek od MrTukan »

Vorzyd V, Cross bar:

Al nebyl nijak zvlášť chytrý z toho, co mu Abin povídal. Byla na něm již jasně patrná únava z dlouhého dne a možná také proto mu to tak dobře nemyslelo. Každopádně tu teď seděl se svým známým od bezpečnosti, který po Alovi zřejmě něco potřeboval, avšak Al Verttigo pořád tak nějak nevěděl, co vlastně. Trochu nevrhle to taky dal Abinovi najevo.

Nevím jestli to dobře chápu, ale zní to nemile. Ale co s tím mám já dělat?

Al čekal, že mu Abin celou situaci víc objasní, případně řekne, co po něm vlastně chce. Al nebyl zrovna nadšen, že do tohohle baru musel dojet a už vůbec se mu nechtělo řešit cizí problémy.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Shisco
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1215
Registrován: 05.4.2010 19:33:27
Bydliště: Bastion

Příspěvek od Shisco »

Vorzyd V, sklepení baru Chionti (SH-11)

Načítám data...
SH-11ce po head-up displeji přeběhlo několik jmen doplněných o tváře a osobní údaje.
Aktivace...
Stanley Molganno - assassin, Tony Corrado - špion.
Deaktivace - Dash Dreik, Lester Greer, A'kemi Hattori, Ralz Vamok.
Status pohřešováni - Affaia Kaer, Ailla Avall, Ian Do'in, Ped'roi'do'n Do'in.

Potvrzuji příjem, pronesl droid elektronicky podbarveným hlasem a upřel své tyrkysově zářící fotoreceptory na Lawesse.
Vysoké ztráty na životech.
V procesech SH-11ky se odehrálo něco, co by organická bytost nazvala "v duchu zkonstatoval".
Technik přejel pohledem holografický displej konzole, povšimnul si, že v některých okamžicích se droidův procesor vytíží více, než se s tak malým množstvím spuštěných procesů obvyklé.
Test zbraní... Zastřílet si.
Kdyby toho byli droidi schopní, SH-11 by se při zmínce o testu zbraní pousmál. Jeho procesor opět vykazoval o několik procent vyšší aktivitu. Droid na Nortica Lawesse zazoomoval a zaznamenal v jeho tváři znepokojení. Zaregistroval také, že se technikovi začínají potit dlaně. O pár úderů srdce později se však uklidnil a vypnul konzoli, načež se otočil na podpatku a pokynul droidovi, ať ho následuje.
Zastřílet si.
Znáš sirou košileli?
Třepetatá, třepetatá
Jsi proklat, majiteli!
Třepetatá, třepetatá
Teď třeská pleská v ní vánek
Kvílivá jak uplakánek
Vichryvanou, vichryvanou...

-Christian Morgenstern, Košilela



Uživatelský avatar
East.Wood
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 1622
Registrován: 01.10.2009 15:13:20
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: MMPM

Příspěvek od East.Wood »

Vorzyd 5, zpět v baru Chionti (Luca "Abbé" Lugano)

Když jsem viděl, jak je Pumpy znavený, v baru nikdo není a don Leechio má nyní o zábavu postaráno, rozhodl jsem se opustit společné rodinné prostory a odebral jsem se do své skromně zařízené komnaty. Jelikož podle všeho byla budova zasažena výbuchem, nebyl jsem si jist, zda to schytala i moje 'komůrka' a chtěl jsem se zároveň přesvědčit, že nebude nutná přestavba...

Dopil jsem poslední kapku mého nápoje a vřele se rozloučil s Pumpym. Poté jsem prošel kolem stolu, kde Don dělal kázání holkám Dyreovým. Pokynul jsem hlavou Donovi, abych případně zjistil, zda mne ještě k něčemu potřebuje. Ovšem diskuze napovídala, že tomu tak není a já si budu moci konečně pořádně odpočinout.

Vorzyd 5, bar Chionti - soukromé apartmá

Svléknutí mého obleku a následná sprcha mi nezabraly více, než deset minut. Poté jsem již znaveně zalehl a spánek mne brzy začal přemáhat...
"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."

Clint Eastwood

Uživatelský avatar
Heinz
Pašerák
Pašerák
Příspěvky: 701
Registrován: 22.9.2007 17:02:43
Bydliště: Elpizies
Bosnia & Herzegovina

Re: MMPM

Příspěvek od Heinz »

Vorzyd IV – cesta k baru, před barem (Herm Dreykop)

Vorzyd IV, v mnoha ohledech je to ideální místo pro nové začátky. Herny, kasína, bary... a kde jsou tyhle podniky, tam kvete i zločin. Ale vždycky tu je nějaké „ale“, dokonce i tehdy, když ho člověk nedokáže pojmenovat. Jasně, je to místo, kam bych si jel určitě orazit, je to místo, kam bych poslal své lidi za odměnu a věděl bych, že určitě neudělám chybu. Ale usídlit se tu natrvalo? Ani náhodou. Něco, ať už je to cokoli, mi tu vážně vadí...
Je to velký, pompézní hovno...
Sedím v taxíku a pozoruju město, na zmrvený úkol si sotva vzpomenu. A proč taky, technik byl už v době, kdy jsem ho našel, nadšený novou nabídkou a zoufale chtěl z Vorzydu vypadnout. Navíc, o Leechiově rodině, jakožto chlap s nosem věčně zavrtaným v motorech, sice slyšel, ale nikdy se nezajímal. A hlavně, sám don na „objektu“ moc nelpěl. Hlavním účelem tohohle „výletu“ nakonec bylo především seznámení se s prostředím, což se, doufám, v mnoha ohledech podařilo. Několik barů nevalné kvality, ulice, doky a pár „důvěrných“ rozhovorů s místními ožraly, zlodějíčky a podivíny... což se rovná několika možná v budoucnu využitelným známostem.
Bohužel, technik se zrovna ve vybrané společnosti nepohyboval, takže seznámení s místní smetánkou nehrozilo.

Taxi dojede k baru a – tam mě čeká ne zrovna příjemné překvapení. Nějak, a přísahám, že radši nechci vědět jak, se jim povedlo skoro celý podnik zničit. První stádium – šok, řidič se musí připomenout, abych mu zaplatil a abych vůbec vypadl ze speederu. Druhé stádium – jízlivost. K baru přicházím s ukázkově jízlivým úsměvem, který by i nejtupější ignorant lidského chování a výrazů dokázal přečíst - „Doufám, že na vás zaútočila nejmíň profesionální armáda...“
A pak ta dvojice.
Pravda, kdyby byl můj úkol důležitější a urgentnější, ani bych nad malým zdržením, už vůbec z pouhé zvědavosti, neuvažoval, ale teď si to snad můžu dovolit. A o tom, že je zvědavost na místě, snad nemůže být pochyb, togoriané před vchodem moc často nestepují.
Snažím se zjistit situaci, ale kromě toho, že ti dva k sobě nepatří, nic moc nezjistím. Pravda, přečíst kočku, to znamená, někoho s úplně odlišným vzezřením, než má většina humanoidů, není dvakrát jednoduché, už vůbec ze zad.
Je menší a celkově drobnější, takže je to togorianka, což je... ještě divnější. Působí nenuceně, ale... hádám, že si nejde dát skleničku - takže obchod.
A pak se rozhlédne, čímž mě donutí zpozornět, buď se chystá strážného zpacifikovat nebo mu nabídnout malou odměnu za průchod. Tak i tak se zastavím a šáhnu pod bundu po blasteru, připraven střílet, jen co se o něco pokusí. Ne snad, že by moje pistole vhodná především k obraně mohla togoriana zabít, ale útočím zezadu, to mi dává přinejmenším trochu času navíc. A moment překvapení k tomu. Jenže, nic se nestane, vůbec nic.
Až podezřelé nic. Jen... zdá se mi to, ale když se podívám na ramena, nejsou trochu ztuhlejší? Že by soustředění?
Zkusím to risknout a zúčastnit se i jinak než jen jako pozorovatel. A zatím si začnu oprašovat znalosti o togorianech, tedy, oprašovat asi není správné slovo, jediné, co se mi vybavuje, je, že mají rádi černý humor. A to je zatraceně málo.
„Nějaký problém?“
Posavím se asi metr za ní, po levé ruce, a i když otázku směřuju hlavně na strážného, pohled stejnou měrou věnuju i jí. Přiznám se, člověka trochu ignoruju, ale zkrátka není tak zajímavý - je to jenom člověk.
Obrázek

Na konci i na počátku je destrukce
v destrukci vše vzniká, zaniká
v každém zániku se skrývá zrození.
Řád. Cyklus.
Rakth

"There is no solace above or below. Only us. Small. Solitary. Striving. Battling one another. I pray to myself. For myself."
Frank Underwood


Uživatelský avatar
Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 1683
Registrován: 27.8.2007 09:16:26
Bydliště: Štěpánov
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Re: MMPM

Příspěvek od Garth Devilman »

Bar (Abin Ferrence)

Proč mě sakra nepřekvapuje, že za něj řídí droidi?!

Znaven tím, jak se celá situace doposud vyvíjí jsem přešel do binárního způsobu mluvy. Dohodnout se s Allem někdy stálo člověka značné úsilí.

Není-li svědek, útoku, který by po krátkým přemlouvání v celý věci potvrdil bezúhonost Leechiů, není případ. Není případ, není odklon d vyšetřování. Není můj člověk, není případ, není odklon od vyšetřování, je průšvih.

Nadechl jsem se a pokračoval: Jsou věci, který jsou bez řádnýho příkazu mimo moji jurisdikci. Je potřeba najít ty dva dřív, než bude malér. Můžu se k nim sice dostat po vlastní ose, ale čas hraje proti nám a teď se hodí jakákoli pomoc.
Růži poznáš dvěma způsoby.
Buď se popícháš o její trny,
anebo si k ní přivoníš...:)

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: MMPM

Příspěvek od Jordi Linx »

Vorzyd V, Cross bar: (Abin Ferrence, Al Verttigo, Leman Rae)
Leman stojící opodál dvojice mužů byl v jeden moment vlastně rád, že v tomhle případě funguje jako doprovod. Navíc jeho pozornost poutala občerstvující se tanečnice, která toho měla na sobě snad ještě méně než on. A to především proto, že se Leman bez svého brnění cítil skoro nahý. Tedy měl na sobě ještě nějaké oblečení a podobně, ale to nepočítal jako dostatečnou ochrannou vrstvu. V duchu zaklel, že nemá volno a nemůže se tak o tanečnici zajímat jinak než pohledem a příval pomyslných nadávek nastal, když se na něj otočila a laškovně se na něj pousmála.

Abin s Alem se mezitím snažili marně domluvit, co přesně se děje a hlavně, jak z toho ven. A to ani jednomu z nich rozhodně nedělalo radost, ať už sociofóbnímu Alovi, nebo Abinovi, který to chtěl mít už z krku.

Vorzyd V, Bar Chionti: (Luca "Abbé" Lugano)
Abbé se rozhodl Pumpymu dopřát trochu klidu a zamířil do svého pokoje oklikou okolo Donova stolu. Jednoduché gesto mu však naznačilo, že nyní by jeho přítomnost byla spíše na škodu, tak pouze slušně popřál dobrou noc a jal se zkontrolovat svůj pokoj.

K Abbého úlevě byl pokoj nepoškozený a v nejlepším pořádku. Stěny a strop nejevily žádné známky sebemenšího poškození, stejně jako nic jiného a tak se mohl Abin spokojeně převléci a hlavně osprchovat, než znaveně zalehl do své postele. To, že pozapomněl na svou modlitbu před spánkem si uvědomil až ráno, kdy se s trochou překvapení probudil na samém kraji postele, div že nespadl. Trocha balancování mu však zachovala přítomnost na posteli, odkud se mohl následně bez nějakých potíží posadit a vstát. Kontrola chronometru odhalila, že má ještě dost času na to, než se bude v baru něco dít, i protože Don večer naznačil, že úkoly bude rozdělovat až po obědě. Nebylo to sice příliš obvyklé, ale vzhledem k včerejším událostem se nebylo čemu divit.

(Samael Fillmore, Stanley Molganno, Err Asybb)
Stanley se příliš nerozptyloval Samaelem a soustředil se na to, co říkal Pumpy. Hlavně ta pasáž o Hattorim a vražedkyni ho zaujala natolik, že se nakonec musel zeptat na její osud a další související informace.
O ní se zatím nic neví. A pokud už někdo něco ví, tak je to Don. Aneb, jak jsem říkal - výslech si vzal na starosti osobně. Otázka je, jakou metodu zvolí a jak bude spěchat. Jak ho znám, tak útok neuspěchá, dokud si nebude jistý, že odveta bude fatální,
pokusil se mu odpovědět Pumpy, čímž Stanleymu mnoho nového neřekl. V ten moment se otevřely dveře do baru a vešel jeden ze zaměstnanců kuchyně a rozhlížel se po tom, kdo si objednal něco k jídlu. Pumpy pohotově naznačil na Stanleyho a obsluha k němu přišla a čekala, až ji bude naznačeno, kam má položit jídlo.
Ještě než se pustíte do jídla. Don bude zadávat úkoly až po obědě, který doporučil lehký, nic těžkého. Do té doby mají všichni volno, jen se vyhýbat konfliktům a stavu nepoužitelnosti.
poznamenal Pumpy, když si všiml jídla a vybavilo se mu, že by měl členy informovat o dění v rodině. Pro oba přítomné to znamenalo, že mají ještě několik hodin volno a mohou jej využít ve svůj osobní prospěch.
Za kuchařem se objevil také Err Asybb a to natolik včas, aby stihl jakžtakž zaslechnout poslední informaci o zadávání úkolů po obědě.

(Herm Dreykop, Ghia)
Ghia absolutně netušila, co by měla říci a po chvilce váhání se tedy rozhodla použít k tomu, co by za této situace spíše neměla dělat. Bylo to jenom pár slov, nenápadné gesto a trocha Síly - jednoduchá alchymie, jejímž výsledkem byl Myšlenkový trik, jehož oběť by Ghiu pustila dovnitř. A opravdu se vše zdálo v pořádku, dokud se neozval další hlas zpoza Ghiy. Bylo až trestuhodné, že si té osoby nevšimla dříve, než by se o něco pokusila.
Potřebujete mluvit s Donem Leechiem,
zopakoval automaticky zaměstnanec baru a už se chystal odejít, když ho zastavilo Dreykopovo 'hej' následované po jeho otázce togoriance. Pro Ghiu tato nová postava, která byla člověk, znamenala další překážku ve vstupu do baru. A tentokrát překážku hodně odolnou oproti běžnému zaměstnanci, který se pomalu začínal vzpamatovávat, jak Dreykop zasáhnul.
Pro Dreykopa to bylo celé zajímavé už z toho pohledu, že zaměstnanec se už chystal bez pádnějšího důvodu zavést togoriana dovnitř. Přitom nemohl spatřit nic až na drobné nepatrné gesto rukou, ale nikde žádné kredity či cokoliv připomínající úplatek. Přesto byl napjatý a sledoval sebemenší gesta, která by prozradila více.

(SH-11)
Když se přenos nových dat ukázal v pořádku, tak už se SH-11 vydal v patách Norticu Lawessovi natěšený na zbraňový test. Sám droid by to sice spíše specifikoval trochu jinak, ale dalo se to označit i takto. Cesta pro SH-11ku nebyla nic nového, stejně jako střelnice. Všechny schémata baru měl již ve svých paměťových bankách a tudíž by na střelnici dorazil i bez následování Nortica.
Střelnice byla v tuto ranní hodinu prázdná a Nortic využil jednoho volného stání u statické střelnice, aby si rozložil své vybavení. Rukou ukázal SH-11 na stání vedle.
Zaujmi pozici a třikrát vystřel každou střelnou zbraní na cíl ve vzdálenosti sto metrů. Jiné zbraně nepoužívej bez předchozí autorizace. Po vyzkoušení každé zbraně přejdi o stání dál, a nahlaš jakou zbraň budeš nyní používat. Nezapomeň začít už u první zbraně a nech mi alespoň deset vteřin mezi přechodem mezi stáními. Začít můžeš libovolně po nahlášení první testované zbraně,
předložil Nortic instrukce SH-11ce a čekal, až droid začne se střebnou.

(Elisa a Shae Dyre)
Shaina exploze jakoby nenašla žádnou okamžitou odezvu ani u jednoho z dospělých u stolu. Don měl stejně nečitelný a nejasný výraz jako obvykle a její matka zachovávala auru profesionality. To podstatné se však odehrávalo někde pod tímhle vším a jen málokdo by se opovažoval tvrdit, že vody těchto moří nejsou bez jediné vlnky. Don odstrčil sklenu stranou, tak aby výhledu na něj vůbec nebránilo, položil si ruce lokty na stůl a nahoře spletl z prstů stříšku, kam si položil bradu.
Mohl bych tě teď poučovat o tom, že nikdo z rodiny by takhle nevybouchl, což jsi se od nich nestačil okoukat, ale to by bylo úplně zbytečné. Připouštím, že jsem udělal výraznou chybu, když jsem tě tu nechal být ve vlivu všech členů rodiny a nebudeme si nalhávat, že to jsou svatoušci. A těžko budu odčiňovat, co jsi od nich všech už pochytila. Ale můžu ti nabídnout, že to zkusím a to klidně osobně. Jsi členkou i téhle rodiny, jejíž jsem hlavou, a máš nárok na spořádanou výchovu, jak se patří. Nebudu si hrát na otce, ale můžu se stát mentorem, učitelem a předat ti i jiné znalosti, než je lichocení postarším mužům svými fyzickými přednostmi nebo používání těžkých zbraní či cokoliv jiného, co přímo spadá pod kategorie zákonem neoblíbených.
začal po chvilce Don a nikde ani stopa po tom, že Shae právě překročila hranici při rozhovoru s někým, kdo tu teoreticky může mít v hrsti životy všech.
Co se týká různého výcviku, tak ti mohu pomoci i s tímhle a to dle toho, co bys konkrétně potřebovala. Od jiných bojových technik, než tě učí tvá matka přes technické znalosti až po diplomatické finesy, které by jsi u mnohých členů ani nečekala. Samozřejmě jako doplněk ke stávajícímu školnímu studiu, které se nesmí opomenout,
dodal Don a vyšetřil si pár vteřinek na to, aby vnímal jak Shae před sebou, tak i občasným pohledem v bok Elisu. Situace se zkomplikovala mnohem více, než si původně přál, ale vnitřně byl rád, že karty jsou vyloženy na stole.
Co se týká tvého biologického otce, tak nejsem odpovědná osoba k tomu, abych ti na tohle jakkoliv odpovídal. Natož, abych vnímal jaké to je vyrůstat bez něho. Měl jsem sice daleko do normálního dětství, jako mnoho lidí v rodině, ale rodina v mém případě fungovala dle tradic na Umbaře. Každopádně jsem ochoten v tomto jakkoliv asistovat, ale jak jsem zmínil tíha rozhodnutí nespočívá na mně,
pokračoval dál Don a věnoval v několika mířených pasáží významný pohled Elise. Už takhle si byl vědom, že dnes překročil několik hranic, které by někomu jinému nebyly tolerovány.
To vše, pokud si o tomhle pohovoříte v klidu vy dvě a situace se trochu vyjasní. Potíž by byla v tom, kdyby jsi nadále nemohla fungovat v tomto prostředí. Tvá matka je v současné situaci klíčovou osobu pro mé záměry na Vorzydu V a nemohu ji v dohledné době uvolnit. Proto tu jako alternativa vyvstává možnost třeba nějaké internátní školy, ale nerad bych sahal k tomuto řešení,
dodal Don ještě na závěr a vyčkával na Shainu reakci. Možná podvědomě tušil, že nějaké obličejová mimika by se v tomhle hovoru ujímala lépe, ale jeho vlastní výcvik, zkušenosti a povaha jeho druhu jej prostě přiměly tvářit se pořád stejně nečitelně. V mnoha případech mu to bylo k užitku, ale tentokráte sám dobře věděl, že tomu je naopak.

(Tony Corrado)
Tony byl s vývojem dneška nakonec poměrně spokojený a po příjemné vroucí sprše usnul na pohodlné posteli. Vybavení pokoje tedy sice na první pohled nevypadalo až tak přívětivě, ale vše v sobě skrývalo až nečekané pohodlí. I proto neměl sebemenší problém usnout jen tak v ručníku.

Když se ráno probral dobře odpočatý, tak už byl ručník samozřejmě někde na zemi, jak se během noci přirozeně převaloval, ale to mohlo být Tonymu jedno. K vybavení pokoje náležel i chronometr, který mu ukazoval asi osmou hodinu ranní, což znamenalo uvědomění, že ještě netušil, jak to tu vlastně každodenně probíhá. Neměl tušení, jestli se měl už někde hlásit, nebo zda-li měl ještě dostatek času, což mu hned v nový den přinášelo značnou nejistotu.

Neznámo kde:(Ailla Avall)
Než k Aille dorazila postava,tak si stihla vyzkoušet pevnost pout. Ta byla sice mechanická, ale z kvalitního materiálu, a hodně těsná, tudíž se v nich moc pohybovat nemohla - prakticky vůbec. Jejich prohlédnutí pohledem neprorazilo žádnou možnost otevření nějakou sponou nebo něčím a dospěla k tomu, že na otevření je potřeba stisk nějakého ovladače kdesi. Navíc šířka každého pouta ti zmařila jakékoliv plány o nějaké vyškubnutí se z nich pomocí síly.

Následoval dost ohraný úvod a Aillina rychlá reakce, která by mohla být do jisté míry pravdivá a vycházela z toho, co uvedla v tom kasínu, kam byla poslána s Abbém a 74kou. Odpověď stačila sotva doříct a jemný pohyb ruky osoby před ní ji přivodil elektrický šok. Silný, palčivý a dlouhý elektrický šok, který ji projel celým tělem, naježil všechny chloupky, které by neměla zastřižené či oholené a to vše za úpěnlivé symfonické bolesti v celé svalové soustavě. Přesto poznala, že ten výboj mohl být ještě mnohem silnější. A nyní ji také došlo, proč byla její pouta mechanická-kovová.
Ano, opravdu to funguje. A lhala si - zjistili jsme, že žena tvého popisu se během několika minulých let vyskytla na mnoha místech v galaxii. A to se zajímavými spojitostmi, tudíž se ptám znovu - kdo ve skutečnosti jsi a pro koho nyní pracuješ?
poznamenala sarkasticky osoba s maskou a potvrdila ti domněnku, že o tobě již nějaké informace mají. A především, že nejspíše narazili na některé tvé minulé počiny. Zároveň zopakoval svou otázku a tentokráte několika slovy navíc upřesnil její konkrétní znění - nové kolo začalo.
-------------------------------
Další kolo uzavírám 18.3., případně dříve, pokud by odpověděli všichni. Hráči, kteří nejsou zmíněni v odpovědi reagují na poslední příspěvek ode mě vztažený k nim. V několika místech vznikl prostor pro diskuzi hráčů - u Ghiy a Dreykopa by měla první reagovat Ghia, trojice v baru to má víceméně libovolné a trojice venku může pokračovat v podobném duchu dál s tím, že Abin by měl reagovat jako první, Leman může hrát "svou" linii. Ostatní pokračují volně a vesměs si mohou užívat volna. Opět požádám Abin-Al-Leman linku na častější odpovídání, klidně mi napište pro konzultaci, pokud byste cítili potřebu zásahu modera. Zároveň vyzývám LuInka, aby odpověděl, nebo bude jeho postava odpravena za nulovou aktivitu(u nových hráčů očekávám do tří kol alespoň odpověď).
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: MMPM

Příspěvek od MrTukan »

Vorzyd V, Cross bar:

Kruci chlape, proč jste to neřek hned?!

Pronesl trochu hlasitěji Al a byl rád, že už konečně ví, oč se jedná. To, že si Abin nebyl schopen poradit s tak jednoduchou situací, vlastně už vůbec to, že v takovéhle věci mohlo dojít ke komplikaci Ala rozhodně netěšilo a dával to najevou svým zamračeným obličejem. Při tom přemýšlel jak z téhle šlamastiky ven a jaký by to mohl být problém, kdyby se Abinovi nepodařilo dát všechno do pořádku. Potom začal pomalu, potichu a s vážnou tváří.

Nemáme rádi komplikace a lidi, kteří si nedokáží poradit se svými úkoly případně je zbabrají. Radím ti, abys nasadil čmuchací úsilí větší než je místním bezpečákům vlastní, protože tohle je malér, který je třeba dát do pořádku. Zvlášť pokud bys jednou rád velel celé bezpečnosti Vorzydu. Věř mi, že příkladnou službou se na takový post nikdy nedostaneš.

U posledních vět se Al již zvedal a naklonil se blíže k Abinovi, aby jeho slova slyšel opravdu jenom on. Když se následně napřímil, ještě dodal.

Promluvím se s Donem a ten, pokud uzná za vhodné a nutné, vybere někoho, kdo ti s pátráním pomůže. Je dost možné, že se s tebou někdo spojí a ty mu poskytneš potřebné informace. Takže buď na drátě.

S těmi slovy se Al otočil a pokynul Lemanovi, že je čas z téhle díry vypadnout. Následně vyrazil za svým bodyguardem, kterého nechal ze dveří baru vyjít jako prvního.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
East.Wood
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 1622
Registrován: 01.10.2009 15:13:20
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: MMPM

Příspěvek od East.Wood »

Vorzyd 5, bar Chionti (Luca "Abbé" Lugano)

Noc byla pěkně divoká, ty sny v poslední době jsou opravdu divné... napadlo mě, když jsem se stále ještě rozespalý drbal na lehce zarostlé tváři. Noční můry nebyly u mne v posledních týdnech nic neobvyklého, průběh posledních událost kolem rodiny jim však poměrně nahrával.

Po "ranní" hygieně a modlitbě jsem na sebe hodil poněkud volnější úbor, který jsem kdysi využíval při svém duchovním poslání a který se mi posléze podařilo upravit na vskutku reprezentativní oblek, který jsem využíval při rodinných sezeních v Chionti. A také do baru vedly mé první kroky, dobrá snídaně je totiž bezpochyby základem každého dne!
(i když se probudíte v pokročilém dopoledni...)

V baru bylo ticho, v první chvíli jsem ani nikoho nespatřil...
"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."

Clint Eastwood

Uživatelský avatar
Atalon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1210
Registrován: 28.3.2010 17:29:34
Bydliště: Psst! To je tajný

Re: MMPM

Příspěvek od Atalon »

Snad ještě Vorzyd 5, Neznámo kde: (Ailla Avalla)

Zatmívání před očima, bolest nepřirozeně napínající všechny svaly, pouta která jen tak neotevřu a někdo kdo má svou práci očividně rád.
Prostě není nad dobrý začátek rozhovoru.
Ale teď nebylo vhodné místo ani čas pro sarkasmus. Teď byl čas pro paniku…
Ano panicky vyděšená ječící děvka. To je to co teď musí přijít.
A přišlo, okamžitě jsem sebou začala zběsile cukat, házet a především ječet. Ono to nebylo nijak těžké zahrát, tuhle reakci má v sobě každý, ať už v životě zažil cokoli, nebo prošel čímkoli, ta reakce tam někde je, jen ji někteří dokáží ovládnout a potlačit.
Ale proč jí potlačovat, proč svým věznitelům ukazovat sílu své sebekontroly, proč si to dělat ještě těžší?
Stačilo popustit svou vůli a nechat své tělo reagovat jak si žádalo, koneckonců proč ne, jediné co potřebovalo krotit byl jazyk a rozum.

A sakra!
Asi tak by se nejvýstižněji dala popsat situace která ale přišla vzápětí, když mi můj věznitel zopakoval, trochu upřesněnou otázku.
Takže něco ví. Nebo ne? Není čas, odpovídej!
Jak se zdálo, věděli o mě mí věznitelé víc než bych si přála, otázkou ale bylo kolik přesně. Vždy jsem si dávala pozor. Už od počátku jsem měnila totožnosti a nenechávala důkazy, rozhodně ne nezvratné. Náznaky možná, příběhy o krásné ženě, která udělala to, nebo byla zapletená do tamtoho, ale nikdy nic víc než přibližný popis.
Co? Ne. Ne! Já vůbec nevím o čem to mluvíte!
Reakce takřka podvědomá, přesto promyšlená. Taková, která neupoutá pozornost a získá ty nutné dvě vteřinky na promyšlenou.
… žena tvého popisu se během několika minulých let vyskytla na mnoha místech v galaxii. A to se zajímavými spojitostmi, tudíž se ptám znovu - kdo ve skutečnosti jsi a pro koho nyní pracuješ?
Zopakovala jsem si slova neznámého muže v duchu.
Žena mého popisu! Jistě, nemůžou vědět že jsem to byla já. Ani já nevím, jestli jsem to byla já. Kdo jsem? Můžu být to i to. Tady jsem zatím nic neprovedla, takže tu jsem čistá. Čistá a nová, ten padělatel z Galy už to má za sebou, jeho záznamy jsou pryč a nejmíň dvě mé nové identity prošly přes Imperiální kontroly. A pro koho pracuju? To je sakra dobrá otázka. Měla jsem pracovat pro Dona, ten si mě aspoň najal. Ale nakonec mi rozkazuje šílenej schizofrenik a nakonec i rádoby náboženský pako. Pro koho pracuju? Nejspíš pro galaktickej cirkus.
Mé myšlenky nebyly zrovna z nejvlídnějších, ale nestrádaly ani na praktičnosti a dávaly mi možnost rychle reagovat, což bylo hlavní.
Opravdu, pocházím z Corellie. Jmenuju se Angela Borano. Přišla jsem za kšefty. Slyšela jsem, že se to tu teď rozjíždí. Spousta novejch boháčů. Spousta volnejch kreditů a mnohem míň dotěrná bezpečnost. To je všechno! Nevím co jste kde slyšeli, nebo si myslíte, ale já nikdy nebyla nikde jinde než na Corellii a tady. A jestli jde o toho vojáka v Coronetu, tak přísahám že to byla sebeobrana. Vytáhl na mě blaster místo kreditů, musela jsem…
Vychrlíla jsem ze sebe rychle a dostatečně zmateně.
Musí to vypadat přesvědčivě.
Reakce je to promyšlená, každé slovo má svůj důvod, svůj význam, včetně toho jak ho podávám.
Jméno, planeta, místní změny i ta historka. Všechno by to mohlo projít. Tím jménem jsem se tu už někomu představila, pokud si vzpomínám, myslím že to byl nějaký váženější host v Chionti. A chovala jsem se… no přesně jak tu teď tvrdím. Corellie? Ideální, středový svět, teď vážně dost horký, co jsem slyšela a zalidněný dost na to aby po něm pobíhalo tisíc Angel Borano. A historka s vojákem je taky perfektní. Jestli se v tom bude hrabat, tak šance že se něco takovýho vážně stalo je dost vysoká. Ale pravděpodobnost, že se tím někdo vážnějc zabýval mizivá. O tom jak mi to vylepší případný další výmluvy ani nemluvě.
V duchu se pousměji nad praxí, jakou mám ve lhaní, nebo aspoň ve vymýšlení lží. I když tu je pořád dost vysoká šance, že tohle skončí další bolestí, ovšem snad přeci o něco menší než před chvílí.
Jestli se mám z tohohle vykecat, tak jim musím nasadit do hlavy pořádnýho brouka. Něco co je donutí váhat. Něco co může být pravda. Něco co nemůžou tak snadno vyvrátit ani potvrdit.
Náhle mě napadne myšlenka, možnost které se má mysl okamžitě chytne.
Chionti! Kdybych je dostatečně zmátla a poslala je tam, aby si tam ověřili, že jsem co tvrdím. Minimálně ten barman mě slyšel se tak představit, a jestli už dorazil šéf…
Vzápětí si ale uvědomím rizikovost takového plánu.
Jo jasně, skvělej nápad ženská! První do koho tam vrazí bude bóža, nebo ještě líp ten paranoik. A skončíš s dírou v hlavě a to v tom lepším případě. Ne v tomhle jsem sama.
Myšlenky na přivolání pomoci, to je asi to poslední co bych od sebe čekala. Jistě situace není ani omylem tak růžová aby to nebylo na místě, ale dodnes mě to nikdy nenapadlo.
Asi začínám z těch Donových řečí o rodině magořit.
Nakonec si ještě zhodnotím, co už jsem na Gale a tady viděla a rozhodně usoudím, že intervenovat do této situace jakkoli rodinu by nebylo z nešťastnějších možností.
Navíc… Jejich “vyjednavače“ už jsem viděla. Vlastně díky němu jsem teď tady. A co se jejich aktivnějších částí týče… No ano, čím větší kvér tím lepší, to je jediný co znají. Už to vidím, nějak se mi podaří přivolat pomoc a ten cvok mi sem pošle ty dvě Dyre. Velký a malý problém, jen nikdo nikdy neví která je který. Ne díky, ještě by mi tenhle barák, nebo co to je shodili na hlavu. Navíc já nejsem krysa! Nikdy jsem nebyla a nebudu. To že mám teď chuť jít a trochu jim tu rodinku zredukovat to je jedna věc. Ale přilákat k nim pozornost bůh ví koho, jen kvůli mizivý šanci na pomoc vlastnímu zadku, to ne! Hold z týhle polízanice musím nějak ven sama!

Uživatelský avatar
Jazen
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 710
Registrován: 14.12.2009 21:52:36
Bydliště: Trenčín
Kontaktovat uživatele:

Re: MMPM

Příspěvek od Jazen »

Vorzyd 5, Bar Chionti: (Tony Corrado)

Pomaly sa preberiem a zistím, že uterák leží opodiaľ na zemi. Postavím sa z postele a natiahnem si ruky a trochu zívnem
Konečne spánok, po pár dňoch, presne to som potreboval.
pomyslím si a prejdem ku svojim veciam a začnem na seba nahadzovať výstroj. Po pár minútach ako som sa obliekol, prejdem k zrkadlu a rukou si prečešem hrivu, vojdem do kúpeľne a umyjem si tvár a zuby. Mrknem na seba v zrkadle a s úsmevom vychádzam z izby s kartou v ruke. Zbieham dole po schodoch a zamierim si to priamo do baru
Zdravím.
pozdravím prítomných ľudí a posadím sa na stoličku
Počuj Pumpy, čo mám robiť? Mám sa niekde hlásiť alebo čo?
spýtam sa muža naproti mne.
„Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil."

- Darth Bane, Temný pán ze Sithu

Uživatelský avatar
LuInk
Kadet
Kadet
Příspěvky: 98
Registrován: 25.6.2010 19:47:17

Re: MMPM

Příspěvek od LuInk »

Vorzyd V, Bar Chionti: (Pauly Saux)

Tohle se musí povést!
Okolí jsem ani nesledoval, všechen čas mi zabral nautolan, který mně vedl interiérem baru. Celou dobu jsem se snažil odhadnout, kam mně vede. Bez sebemenšího úspěchu, samozřejmě. Až do poslední chvíle jsem neměl žádné tušení, kam vlastně jdeme. Mohl jsem pouze doufat, že né někam do sklepení, kde by mně zabili, ale nejlépe k šéfovi, který mi nabídne třeba práci.
Bar rozhodně vypadal luxusně na první pohled a dával najevo, že "členství" v tomto klubu mi hodně ulehčí od starostí.
Pokud mně tedy nezabijí. Ale i to by vyřešilo mojí situaci.
Čím dál jsme však šli, tím horší to pro mně vypadalo. Po schodech dolů, to se dalo prakticky nazvat sklep. A když za mnou zavřel dveře a vytáhl pistoli, na sucho jsem polkl. Byl jsem k zemi jako přikovaný a nedokázal jsem sepnout ani jediný sval, nemohl jsem se pohnout. Mohl jsem si gratulovat. První konfrontace se skutečnou zbraní. Vzpoměl jsem si na desítky, možná i stovky možných protiútoků, které jsem znal a které měli člověka dostat z podobných situací. Najednou jsem však nedokázal udělat nic. A pak padla otázka. Úplně jednoduchá, klidně položená otázka, za kterou bylo skryto víc, než se na první pohled zdálo. Na chvíli jsme oba ztichli, on trpělivě čekal na odpověď, já si jí teprve promýšlel.
Nic mně nenapadá...
Možná tou zbraní, atmosférou v místnosti, ale i naprostou nezkušenosti jsem nedokázal sestrojit žádnou větu. Když už ticho začalo být nepříjemné, donutil jsem se odpovědět.
Že by se dalo...mohlo trochu vylepšit...
Nebyl jsem si jistý, že mi rozuměl, všiml jsem si totiž na sobě, že jsem mluvil do země a artikulace bídná. Mohl jsem se alespoň trochu utěšit, že tak splynula moje chyba a lehké přeřeknutí v půlce věty splynulo v jedno slovo - jaké, to si mohl vlastně už vybrat nebo domyslet.
Nothing feels better than a corpse of the enemy!

Uživatelský avatar
Shisco
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1215
Registrován: 05.4.2010 19:33:27
Bydliště: Bastion

Příspěvek od Shisco »

Vorzyd V, sklepení baru Chionti (SH-11)

Jednotka SH-11 následovala technika na střelnici v podzemní části Chionti. Podle jejího velkokapacitního paměťového čipu odolného proti EMP pulzům a chráněného pokročilým šifrováním zbývalo ještě 47,3 metru k dosažení cíle. Po jejich překonání Nortic Lawess přiložením palce k dotykové plošce otevřel dveře do zbrojnice a na druhé straně je opět zavřel, načež sundal z regálu ve stěně pouzdro s útočnou puškou E-11, kterou z ní vyjmul, láskyplně potěžkal a nabil, načež SH-11ce zadal instrukce a dvojice prošla dalšími dveřmi ke střelnici.
Integrované zbraně označené pro zkalirování: Minikanon na slotu Master 0, omračovací karabina na slotu Master 1. Externí zbraně označené pro zkalibrování: Jeden kus BlasTech Industries E-11, vyhovuje. Jeden kus Tenloss DXR-6, vyhovuje. Jeden kus BlasTech Industries T-21, vyhovuje. Jeden kus Merr-Son PLX-1...
SH-11 zaměřil své fotoreceptory na bednu, v níž byl uložený těžký protivozidlový raketomet, a následně se obrátil k šesti terčům, zpoza kterých na něj zablikalo narůžovělé silové pole, jež mělo pohltit energii výstřelů a zabránit tak demolici stěny za ním.
Vyhovuje.
Potvrzuji rozkaz, zabručel respekt vzbuzujícím hlasem a zlehka položil na zem čtyři schrány na zbraně, které by jen pramálo organiků dokázalo vůbec uzvednout. Nato si před očima naměřil vzdálenost sto metrů od terče a postavil se na pozici.
Aktivuji integrovaný minikanon.
V okamžení se mu z pravé ruky vysunul dvouhlavňový blaster, načež SH-11 ruku napřáhnul před sebe, zazoomoval na terč a provedl nástřel. Blasterový paprsek se zavrtal do levého horního okraje terče.
Bod zásahu má souřadnice [-13,2 ; 3,7]. Referenční bod [0 ; 0]. Přenastavuji...
Droidův blaster opět ožil a každá z hlavní jednou vypálila, obě střely zasáhly cíl přesně do středového kříže.
Odchylka od středu 1,5 milimetru. Maximální účinnost, prohlásil a dvojitá hlaveň točivým pohybem zmizela zpět v droidově ruce, aby byla vzápětí nahrazena jinou, tentokrát už pouze jedinou hlavní.
Aktivuji integrovanou omračovací karabinu, ohlásil přesně po deseti sekundách a odpochodoval k dalšímu stanovišti. Stejně jako poprvé si odměřil sto metrů a nastřelil, a zbývající střely již byly přesné.
Maximální účinnost.
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0
Po uplynutí odpočtu se hlaveň zasunula a zakryl ji kovový plát. SH-11 pak přešel k bednám a otevřel tu, která byla úplně nahoře. Vyndal z ní E-11ku a vsunul do ní zásobník, načež ji potěžkal a zaujal u toho stejnou pózu, jako předtím viděl u technika.
BlasTech Industries E-11.
Přešel ke třetímu stanovišti, provedl nástřel, spočítal odchylku a uložil nastavení pro tuto zbraň.
Maximální účinnost!
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0
Přešel k bednám a vytáhnul z další z nich další zbraň.
Tenloss DXR-6.
Pal!
Maximální účinnost.
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0
BlasTech Industries T-21.
Pal!
Maximální účinnost.
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0
SH-11 odnesl T-21 zpět do bedny a otevřel poslední z nich, v níž se skvěl přenosný raketomet.
Maximální ničivá efektivita, zkonstatoval droid pro sebe a vytáhnul ho z bedny. Maximální průraznost.
Pravděpodobnost absorbování veškerého poškození projektilem této ráže silovým polem je devět procent.
Tento raketomet byl v jedné z beden, které mu Nortic Lawess autorizoval k použití, ovšem to, jak technik vytřeštil oči, když ho SH-11 z bedny vytáhnul, mu připadalo zvláštní. O této grimase jeho paměťové banky nic neobsahovaly.
Maximální zápalná střela.
SH-11 svými fotoreceptory pořídil snímek technikova obličeje a poté si otevřel na HUDu holonetový prohlížeč a v něm vyhledávač, aby podle podobných obrázků zjistil, co se s technikem děje.
Podle holonetu znamenal tento výraz "zaskočení" či "leknutí".
Rozkaz zněl vypálit třikrát z každé z těchto zbraní.
Otočil se ke stanovišti a vykročil.
Merr-Son PLX-1.
Technik měl teď poslední možnost zabránit průšvihu, ke kterému se schylovalo díky tomu, že někdo uložil raketomet do nesprávné bedny.
Znáš sirou košileli?
Třepetatá, třepetatá
Jsi proklat, majiteli!
Třepetatá, třepetatá
Teď třeská pleská v ní vánek
Kvílivá jak uplakánek
Vichryvanou, vichryvanou...

-Christian Morgenstern, Košilela



Uživatelský avatar
Gnost Kohn
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 1906
Registrován: 19.9.2009 11:19:07
Bydliště: Pandemonium
Kontaktovat uživatele:
Netherlands

Re: MMPM

Příspěvek od Gnost Kohn »

Vorzyd 5, Bar Chionti:

Poté, co se dozvím že těla jsou v mrazáku tam vycházkovým krokem vyrazím.
V mrazáku se opřu o stěnu a zapřemýšlím co teď.
Pohřbít... pohřbít kam a jak? Mohl jsem se zeptat rovnou... no něco vymyslím.
Vyjdu z mrazáku a dojdu k jedinému závěru, nikdy jsem se o pohřbívání lidí moc nezajímal.
Radši se stejně zeptám... dneska už už nechci nic zvrtat.
Po zamyšlení se proto vydám najít někoho, kdo tu už něhoko pohřbíval. Takže nejspíše Don a Al, pokud si nevzpomenu na někoho, jiného.
Takže jako před tím jdu na "Tam a zase zpátky" procházku po baru.
Moderátor roku 2012, 2013, 2015
Obrázek
"Ó, padlý Cherube, mdlít ve práci
či muce - bídno vždy! tím jist však buď,
že dobrý čin již není úkol náš:
leč zlo vždy plodit pouhá naše slast!"
John Milton, Ztracený Ráj; kniha první, 157-160


Uživatelský avatar
Kazma
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 463
Registrován: 02.10.2011 15:59:15
Bydliště: Korriban
Mongolia

Re: MMPM

Příspěvek od Kazma »

Vorzyd V., před barem Chionti (Ghia "Mňau")

A sakra.
Napadlo mě.
Já tušila, že to nebude tak jednoduché.
Otočila jsem se, ne rychle, ne pomalu.
No super.
Nového příchozího jsem měla po levici, zaměstnance baru po pravici.
Milostný trojúhelníček. Dva proti jednomu. To není fér. A oba můžu rozmáčknout mezi prsty.
Zachovávající si neutrální výraz a vražedné myšlenky jsem si prohlédla narušitele mého pokusu dostat se dovnitř.
Nedívej se na mě tak člověče, skoro si připadám, že jsem něco provedla.
Join the Dark side... We have cookies!

Víš kdy pohádky přestávají být příběhy? Když v ně lidé začnou věřit.

„Je mnohé, čemu můžeš věnovat život. Láska? Jistě. Moc? Ano. Sláva a bohatství? To také. Já však nejvýše stavím možnost držet zbraň a právo bojovat s ní…“

Zamčeno

Zpět na „Ostatní“