Corullag, Curamelle:
Jo jasně...
Obrátím oči ve sloup, když mně major ujistí, že kanalizační síť je monitorována. Myslím si o tom své, nicméně nemá cenu podněcovat další diskuzi, když od něj už nic dalšího nepotřebuji.
Dobrá majore, díky za informace. Pokud něco objevím, tak se ihned ozvu...jenom maličkost...jsou VIP hosti nějak hlídání vašími bezpenčostními složkami? Nemyslete si, nepodezírám investora...jde mi o poněkuď...emotivnější stránku věci...
Počkám na odpověď a vypnu komlink. Chtěl jsem pouze odpověď a informace mi v tuto chvíli nebyla k ničemu, nicméně později se ke svému pokusu vrátím.
Ohlédnu se po dvouch nosičích, co kolem mně prošli se zásobama. Jen díky jasnému označení na pytlích jsem nemusel složitě hádat, kam mají namířeno a byl jsem i dosti zvědav, jak taková příprava občerstvení vypadá. Otočil jsem se na místě a hned se vydal za dvojicí.
Mám ještě zatraceně hodně času...
Zkontroluju čas a když zjistím, kolik zbývá do zápasu, mimo prohlídky "kuchyně", kam se chci podívat, se půjdu podívat i jinam, než jsou veřejně přístupné prostory.
Tohle místo musí mít něco jako střechu, generátory, ventilaci a podobný blbosti...za nahlédnutí nic nedám...