od Sealen » 21.2.2013 10:28:39
Coruscant, Chrám Jedi
Zdálo se to jako věčnost, čekat před dveřmi. No i věčnost zdá se jednou skončí, tahle skončila příchodem Mistra Windu a dalším předvoláním k radě. Verdikt rady mě potěšil, přestože to znamenalo odloučení se Sael svůj slib jsem tím splnil.
V chrámu o něj bude dobře postaráno..
"Pojmenoval jsem jej Sael.. "
Naposledy jsem si podřepl pohladil Sael po hlavě a se sebevědomím úsměvem vstal.
Po vyjasnění situace se Sael jsme se přesunuli k tématu mojí mise.
"C..!?! Co?! Udělala Aayla?!
Pasování na rytíře!"
Nevěřícně jsem civěl na radu dokud mi tento fakt nezopakovali. Emocionálně vysátý z tohoto tvrzení, neschopen plně chápat co se vlastně stalo.
Po chvíli mé emocionální vakuum zmizelo a nahradil jej zlatý výbuch radosti s jemnými stříbrnými paprsky pýchy.
Pasování na rytíře Jedi.. Neubránil jsem se a usmál se nad tou představou.
Rada mluvila dál, ale význam jejich slov nebyl schopen proniknout do hloubky mé mysli vytížené emocionálními změnami posledních několika okamžiků.
Bariérou mé mysli proniklo jedno jediné slovo.
Vos, Mistr Vos.
Mistr Vos není k dispozici co to má znamenat!?
Nechápavě jsem hleděl na Mistra Windu a čekal vysvětlení, které ovšem nemělo přijít.
Znovu stejně jako během souboje s Luciem mě zaskočil ohromný příval hněvu.
Jak se opovažují neříct mi pravdu!!! Kdo vůbec jsou aby se mnou takhle manipulovali!
S nepatrným odfrknutím jsem se snažil uklidnit.
Tady se odpovědi nedočkám..
Mistr Jedi Rax Antilles..hmm ještě jsme se nesetkali myslím, přestože mi to jméno zní povědomě
Obřadně jsem se uklonil, otočil se zády k radě a s šíleným šklebem pod svojí maskou opouštěl místnost rady.
Veškerá radost, zmizela. Nahrazená jen rudým pláštěm hněvu a stříbrnými paprsky pýchy.
"Passion, Peace, strength, knowledge, power, serenity, victory, harmony, freedom, the force."
"Welcome to Dromund Kaas, where freedom goes to die, and legends are forced on the galaxy."