Jméno: Darth Kopus
Titul: Učedník
Rasa: Člověk
Planeta narození: Bogath
Životopis postavy: Moji rodiče byli rytíři Jedi a když jsem se narodil začal jsem vnímat sílu vesmíru. Když mi byli 3 roky, tak se otec rozhodl mě začít cvičit. Moc si toho nepamatuji byl jsem mrně. Když jsem dosáhl věku pěti let, a můj výcvik o hodně pokročil, matka mi darovala svůj světelný meč, který měl fialovou čepel. V den mích Sedmnáctých narozenin jsem šel do tréninkové místnosti a tam stálo nejméně tucet mužů zahalených v černých robách a vytasily své světelné meče, které měly červenou čepel. V tu chvíli přiběhli rodiče, protože to slyšeli a vrhli se na ně. Po nějaké chvilce padla matka a natahovala ke mě ruku, tak jsem k ní přiběhl a za ruku ji chytil, po chvilce padl i otec, moji mysl pohltila beznaděj a zlost, tak jsem zaútočil matčinym světelným mečem na jednoho z těch Sithů, ale než jsem něco udělal válel jsem se na zemi, vzali mě a odvezli do akademie Sithů, protože mě ovládl hněv a to se jim líbilo.. A nyní jsem zde mladý kluk, který chce být jednou mocným Mistrem.
Barva čepele: lehce červená
Světelný meč: Obyčejný Světelný meč pro učedníky, už se těším až si vyrobím svůj
Styl boje se světelným mečem: Dávám přednost formě Juyo/Vaapad
Schopnosti: Soucítění s vesmírem, Rychlost, houževnatost, sebevědomost, cílevědomost
Schopnosti jako Sith... : Škrcení, Ovládání mysli, Přítah, Odtah, Zvedání, čtený myšlenek... Vše je jen v základu, cvičím jak se dá aby to bylo lepší a lepší, tohle je jen na co se přesně zaměřuji, jinak toho zvládám více
Poznámky: Poté co jsem spadl při treninku do lávy, tak jsem znetvořen, musím nosit speciální oblek
Kontakt:ICQ: 493175134
Darth Kopus
Moderátor: Moderátoři
- Darth Kopus
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- Darth Kopus
- Učedník
- Kontaktovat uživatele: