Doporučte film/seriál
Moderátor: Moderátoři
- Mastr Kavar
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
Jordi Linx píše:... pánové, koukám, že vám tu mnohým dost SCi-Fi vzdělání ... říká někomu něco BattleStar Galactica, opravdu špičkový seriál, který mohutně překonává poslední série StarGate SG-1(ano ten seriál hodně obdivuje, ale od odchodu O'Neilla šla kvalitně hodně dolů a poslední díl byl absolutně vrchol tohoto úpadku - hlavně zničení asgardů(prostě mám podobné rasy rád - StarGate=asgardi, Star Wars=Yodova rasa apod.)). Nedávno jsem si sosnul první a zatím jedinou sérii Odyssey 5 a dost hodně se mi to líbilo, takže doporučuju, jenže konec je krapet otevřený a neví se jestli budou někdy další díly(už je to pár let a zrušili to i přes velkou sledovanost, což opravdu nechápu). Mezi klasiku určitě doporučuji zařadit i Futuramu, což jsou de facto Sci-Fi simpsni, ale nenechte se tím pomýlit, má to svoji dost vysokou úroveň, a také musim zmínit SeaQuest ... starší, ale hodnotný dílo
Jj s BattleStar Galactica souhlasim je to hodne dobry vesmirny serial. Uz sem zkoukl celou 1,2,3, a ted du na 4 serii . Doporucuju.
- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
... vyšel Ark of The Truth a vyjde ještě druhý film Continuum, ale to už jsou filmy, samotný seriál skončil a jeden si říká, že je to možná i dobře(viz můj názor na poslední série o pár příspěvků výše) ...
... jinak se uvažuje o novém SG seriálu pod názvem StarGate Universe, údajně by měl začít až skončí Atlantis ... měl by zde být konečně vysvětlený poslední devátý symbol Brány a jeho důvod, což bude i jeden z klíčových elementů seriálu. Základem jsou kdysi dávno vyslané dvě antické lodě, kdy ta první lítá po galaxiích a umisťuje Hvězdné Brány a ta druhá lítá za ní a provádí průzkum a právě na ní by se mělo dostat tím devátým symbolem ...
... a k těm IT Crowd, ano není to vyloženě Sci-Fi, ale stáli za zmínku už v tom kontextu, že jejich vysílací čas je často obsazen skvělými seriály(před nima Trpaslík taky) ...
... jinak se uvažuje o novém SG seriálu pod názvem StarGate Universe, údajně by měl začít až skončí Atlantis ... měl by zde být konečně vysvětlený poslední devátý symbol Brány a jeho důvod, což bude i jeden z klíčových elementů seriálu. Základem jsou kdysi dávno vyslané dvě antické lodě, kdy ta první lítá po galaxiích a umisťuje Hvězdné Brány a ta druhá lítá za ní a provádí průzkum a právě na ní by se mělo dostat tím devátým symbolem ...
... a k těm IT Crowd, ano není to vyloženě Sci-Fi, ale stáli za zmínku už v tom kontextu, že jejich vysílací čas je často obsazen skvělými seriály(před nima Trpaslík taky) ...
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele: