Hodnocení hráče Gwendolin

Zde naleznete hodnocení dokončených výcviků a misí pro toto období.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Příspěvky: 2233
Registrován: 31.12.2007 18:03:02
Uruguay

Hodnocení hráče Gwendolin

Příspěvek od Pear »

Výcvik - "Výlet"
Vedl: Pear

Hodnocení:
Tvar příspěvků: Pokud se nepletu, tvar byl od začátku správný. Nemusel sem nikdy žádat o edit, i když sem-tam chybka v pravopisu. I tak hodnotím jako výborné.
Chování charakteru: Charakter se choval, jak by se snad chovala každá holka v jejím věku, která umí používat sílu. Prakticky všechno bylo logické a to nelogické okomentovala v myšlenkách. Dobře vzala roli padawana, a dokázala i dobře spolupracovat se spojenci. Zvládala jak bojové scény, kde nepřeháněla a jednala vhledem ke svému věku a dispozicím, tak i při "okecávání". Hodnotím jako výborné.
Postup v příběhu: Příběh pěkně odsýpal, a byl precizně posouván vpřed. V tomto ohledu jsem neměl problém a nikdy sem nemusel žádat o edit kvůli předbíhání. Mám dojem že jednou posunula příběh zbytečně málo, ale stále lepší než předbíhání. Hodnotím jako výborné.
Reakce na podněty: Neměl jsem problém, že by někdy nepochopila něco co jsem napsal, či že by vymýšlela blbosti. Reakce byly precizní, tudiž hodnotím jako výborné.
Využití Síly: Používání síly bylo přiměřené věku a schopnostem. Nemám si na co stěžovat, sílu sem nikdy moc nesledoval, a tady jí nebylo ani moc, ani málo. Hodnotím jako výborné.

Souhrné hodnocení:
Můj oblíbený výcvik. Dobrá hráčka, spousta nápadů, kvalitní odpovědi. Neměl sem s ní problém, pokud teda nepočítám to uhánění, ale postupem času, když jsem si uvědomil kam mířím, jsem odpovídal rád a těšil jsem se na pokračování. Výcvik hodnotím krásnýmy 95%, stovku nedávám z principu, nikdo není dokonalý, a tady se navíc objevilo pár ošklivých pravopisných chyb.

Následky výcviku:
+ Nová síla: "Zvířecí kamarád"
+ Lepší cítení v síle.
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Uživatelský avatar
Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Příspěvky: 2233
Registrován: 31.12.2007 18:03:02
Uruguay

Hodnocení hráče Gwendolin

Příspěvek od Pear »

Mise - "Zajatec"
Vedl: Pear

Hodnocení:
Tvar příspěvků: Lepší než minule, dokonce jsem nenašel ani větší pravopisné chyby. Hodnotím jako výborné.
Chování charakteru: Párkrát byla příliš “odvážná”, ale nikdy to nebylo přehnané. Většinou bylo jednání ale v rámci možnosti, dobře se vžila do role, a dělala co jsem čekal a někdy i nečekal. Nyní si užila boje i rozhodování dost a v obouch případech si nemůžu stěžovat. Hodnotím jako výborné.
Postup v příběhu: Příběh opět jel pěkně dopředu, lehce posouván vpřed, přesto žádné větší zdržování. Hodnotím jako výborné.
Reakce na podněty: Reagovala svižně, rychle. Nevymýšlela si blbosti, vlastní ponděty, a častokrát jednal vlastní cestou. Hodnotím jako výborné.
Využití Síly: Opět přiměřené, a opět jsem to moc nesledoval, pomatuju si ale pár příležitostí, kdy jí využila, a pár kdy jí nevyužila, tkaže si opět nestěžuju. Hodnotím jako výborné.

Souhrné hodnocení:
Po dlouhé době první dokončená mise. Gwen jako vždy nezklamala a chopila se svého alterega a s plnou vervou nepřestala překvapovat. Sice zde byly chvilky, kdy jsem nevěděl "kam s ní", ale postupem času jsme misi převrhli do celkem zajímavého díla, se spoustou "highlights", a sám jsem se divil, co to v té misi všechno dělám. Hodnotím 97%, neboť se neobjevilo moc chyb, ale na druhou stranu, uplně dokonale bych to nehodnotil.

Následky výcviku:
- Padlý Jedi – Oslabeno používání síly
- Světelný meč odebrán
+ Posilněna většina fyzických schopností
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Odpovědět

Zpět na „Hodnocení výcviků a misí NR“