Mafia MPM

Zde vytvořte své přihlášky do multiplayer misí nebo do Bojové arény.

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Mafia MPM

Příspěvek od Jordi Linx »

Takže je to zde, Mafia MPM otvírá svou náruč.

MPM pravidla:
1, V případě opakovaných ne-odpovědí může být váš charakter zabit, pokud nejste z odpovědí omluveni (viz. Odhlášení)
2, Z počátku bude termín na odpovědi nejvíce 14 dní, později může být zkrácen. Pokud odpoví všichni, tak kolo samozřejmě končí dříve.
3, Držte se podobných pravidel jako při běžném hraní - nejste všemocní, netrefíte všechno a nehrajete za jiné postavy !
4, Ve hře bude několik free-for-use-NPC, které mohou být v rámci obnovy charakterů dány k dispozici dalším hráčům.
5, Platí dále všechny známá pravidla Akademie, pokud zde nebyla nějak změněna.
6, Některým charakterům mohou být v rámci hry uděleny vyšší pravomoce.
7, Pravidla mohou být dle vůle modera přizpůsobena i během hry.

Úvod:
Umbaranský šéf Glee Leechio se rozhodl rozšířit působení své mafie(ne zločineckého syndikátu jako je Černé Slunce !) na novou a větší planetu - Vorzyd 5. Probíhá rok 11 BBY a univerzu vládne Galaktické Impérium, příslušnému sektoru moff Kahan Iwalo. Jako základna slouží Leechiovcům budova noblesnějšího baru Chionti a to především jeho první patro, kdy to spodní je určeno veřejnosti, především té noblesní části.
Leechiovci se musí držet několik základních pravidel rodiny, které byla nastavena:
1, Člen rodiny nikdy nezradí rodinu, i kdyby byl v sázce životjeho biologické rodiny
2, Člen rodiny nikdy neuškodí jinému členu rodiny
3, Zrada rodiny se trestá okamžitou popravou
4, Jako člen rodiny musíš udržovat jisté dekorum a dobře ji reprezentovat
5, Do rodiny nepřijde jen tak někdo sám o sobě, pro vstup musí být doporučen jiným členem rodiny
6, Nezpůsobíš rodině újmu neurvalým a nedůstojným chováním (nebudeš zbytečně přitahovat pozornost nepřátel a autorit)
7, Hlavou rodiny je otec(též také šéf nebo don), kterému podléhá jeho pravá ruka jednající v otcově nepřítomnosti jeho jménem. Pod nimi jsou vážení členové(také poručíci), kteří plní důležité úkoly nevyžadující přítomnost otce či jeho pravé ruky. Poté jsou členové(vzájemně bratři a sestry včetně vážených členů, u nichž se používá přízviska ctění či vážený bratře, sestro)
8, Pokud se dostane jeden člen rodiny do sporu s jiným, tak je jejich spor posouzen váženějším členem rodiny, pokud to jde, jinak otcem.

Přihlášky podávejte dle povolání a jím blízkých uvedených v diskuzi k této MPM, v případě jiných se v tomtéž tématu zeptejte. Podávají se přihlášky pouze za mafiánskou rodinu. Něco o historii rodiny se můžete dočíst v následné přihlášce, která je věnována šéfovi, otci rodiny.
Naposledy upravil(a) Jordi Linx dne 27.2.2011 21:37:28, celkem upraveno 1 x.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Jméno: Glee Leechio

Hodnost: Šéf, Hlava rodiny

Rok narození: 54 BBY

Rasa: Umbaran

Planeta narození: Umbara

Životopis postavy:
Glee se narodil na Umbaře do rodiny ve střední kastě své společnosti, ale jeho otec udělal chybnou manipulaci a úroveň rodiny poklesla hned o několik kast níže, což se promítlo i do Gleeho studia. Nižší dostupnost prvotřídních materiálů, menší míra, kterou mu věnovali vyučující a to vše vyústilo v to, že Glee musel rozvíjet i jiné schopnosti, než intriky a manipulaci. Jeho matka využila toho mála vlivu, co jim zbyl a povedlo se jí získat soukromého učitele boje, kterým byl nepříliš známý specialista přes nože. Jednalo se o člověka jménem Erkku Tanito, který byl oblíbeným assassinem senátora tohoto sektoru.

Erkku naučil Gleeho výtečně bojovat jak holýma rukama, tak především s noži. mezi naučené techniky patřilo Echani, Hijkata, K'tara, Tae-jitsu a také částečně Teräs Käsi. Glee své schopnosti brzy aplikoval do praxe a dvěma skvěle provedenými útoky vrátil svou rodinu do její výchozí kasty, když mu bylo šestnáct. Než dokončil studia ve dvaceti, tak byla jeho rodina opět o nějaké kasty výše, ale tentokrát k tomu Glee využil i rychle se rozvíjejících schopností v manipulaci lidí okolo sebe. O dva roky později jej však hon na nejvyšší pozice kastovního systému omrzel a usmyslel si únik z planety, což bylo pro jeho lid přísně hlídáno. Při úniku využil všeho, co jej Erkku naučil a Glee s minimem kreditů vyrazil do galaxie.

Velice rychle se dostal do potíží z nichž mu pomohl až jistý kapitán Nerk, který byl kapitánem dvou pirátských pravidel a v Gleem viděl jeho vražedný talent. Během deseti let se Glee vypracoval až na kapitánova zástupce a také díky jeho schopnostem řídit, organizovat a koordinovat, stejně jako ovlivňovat lidi se počet lodí rozrostl ze dvou na rovných devět plus pevná základna. Glee už měl připravenu sumu pro další plavidla, když se rozpoutaly Klonové Války a sektor Auril, kde piráti operovali, zaplavily boje. První měsíce z toho Glee dovedl mnoho vytěžit, než si je na mušku vzali separatisti a s jednou flotilou piráty uštvali. Gleemu se povedlo s několika málo lidmi uniknout a naštěstí pro něj i se slušnou sumou.

Glee věděl, že v době války nemá cenu se snažit vybudovat znovu nějakou flotilu a rozhodl se tedy soustředit na planetární činnost v podobě organizovaného zločinu. Nejprve rok hledal vhodnou planetu, než ji nalezl na Gale. Zde začal budovat zločinecký syndikát, aby si během tvorby uvědomil spousty věcí a náležitostí.

Nakonec vše začalo vynášet díky dobrému mikromanagementu a především Gleeho přesvědčovacím schopnostem. Už základní strukturou se chtěl lišit od zaběhnutých zločineckých syndikátů a proto prováděl různé pokusy, než byl spokojen. Dva roky po dokončení úprav, což bylo v roce 11 BBY, se Glee rozhodl pro expanzi a vyslal svou pravou ruku na Vorzyd V, kterou chtěl získat celou pod kontrolu nehledě na
Imperiální přítomnost.

Hlavní zbraň: IR-5 blaserová pistole s upraveným ultrafialovým zaměřovacím paprskem a pokrytá vrstvou electra

Záložní zbraň: Dvojice vibrodýk, jedna skrytá, druhá opět zdobená electrem a z phriku

Styl boje: Většinou využívá své lidi, ale pokud musí tak boj s nožem nebo využitím znalosti z bojových umění

Schopnosti: Výtečně vidí ve tmě a to díky možnosti vidět v ultrafialovém spektru. Znalý bojových umění Echani, Hijkata, K'tara, Tae-jitsu a základy Teräs Käsi, včetně jejich aplikace do boje s dýkou či nožem. Schopný intrikán s čichem pro finanční příležitost, v boji s konkurencí je nekompromisní a nemá problém podrazit kohokoliv mimo ty, které označuje za svou druhou rodinu.

Poznámky: 1,92m vysoký, krátké pečlivě zastřihované vlasy, bílo-modré oči s ledovým pohledem, nosí přívěsek s krystalem získaným během svých pirátských časů a běžně vystupuje v honosném oděvu - karmínově-černá košile s Gleeho zdobně napsaným příjmením na kapse, elegantní černé kalhoty s páskem z kůže vzácného živočicha,na tom dle období nosil černé sako či šedou vestu a na to vše kabát se zdobenými rukávy po lemu a obdobně i se zdobenými kraji, dále měl pevný límec kryjící krk a schopný odrazit vrženou vibrodýku. Celý plášť byl navíc z vyztužených vláken, která poskytovala zvýšenou ochranu.

Navenek působí chladně a vypočítavě a nemá rád, když někdo výrazně pochybuje o jeho autoritě. Vždy vystupuje vybraným způsobem, což vyžaduje i od svých členů rodiny. Pokud se kvůli něčemu rozčiluje, tak to většinou znamená opravdu velké potíže.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Iandoin
Učedník
Učedník
Příspěvky: 40
Registrován: 09.2.2011 20:16:00

Příspěvek od Iandoin »

Jméno: Ian Do'in

Hodnost: Žoldák

Rok narození: 32 BBY

Rasa: Twi'lek

Plneta narození: Ryloth

Životopis:
32-20 BBY
Narodil jsem se do normální středostavovské rodiny v Rylothu, kde jsme měli poměrně kladný vztah k Republice. Můj život probíhal poměrně normálně až do mých jedenácti let, kdy techno unie obsadila Ryloth. Má rodina - rodiče a jeden bratr - dvojče, byla spolu se mnou v odboji a otec se zůčastnil osvobezení Lessu. Sami jsme s bratrem zničeným droidům vzali zbraně a několik jsme jich i zničili, přes matčiny četné protesty. Spolu s bratrem jsme si také složili přísahu, že nebudeme bojovat proti republice, protože naším hlavním cílem byl už v té době vstup do armády.
20-19BBY
V té době se naší rodině celkem dařilo a s bratrem jsme především trénovali a učili se jazyky. Ovšem potom se Republika transformovala v Impérium. Naše rodina byla blízkými přáteli Republiky a tudíž jsme očekávali blízký příchod vojáků. Proto jsme za ušetřené penízze koupili rodičům byt na Alderaanu a my jsme byli posláni ke známým s kontakty v impériu, kde by jsme neměli být v nebezpečí.
19-12 BBY
S bratrem jsme dospívali a čas jsme trávili hlavně vzájemným přebíráním holek a láskami o průměrné délce půl planetární rotace. Ovšem nezanedbávali jsme ani trénink a občas jsme i pracovali jako nájemní lovci. (Hlavně kolem 12BBY) Postupně jsme v jistých kruzích stávali trochu slavnými a náš hostitel použil své kontakty a tudíž se na naše umění přišel podívat nějaký ,,Consigliere". Ten nás pro naše schopnosti a vychování schválil a tak jsme se dostali Leechiovcům. K možnému přesunu na Imperiální území se staví pozitivně, přeci jenom, slouží v srdci republice, v mozku Rodině.

Hlavní zbraň: Slavnostní zbraň Senátní stráže (již schopna automatické střelby)

Záložní zbraň: Příliš nepoužívá, v případě nutnosti má pocortosionovanou vibročepel a DC-15s poboční blaster

Styl boje: Úzká kooperace s bratrem (Pedrem), střelba z dálky

Dovednosti: Silný, odborník (trénuje posledních 10 let) na používání zbraní dlouhého dostřelu, umí zachovat chladnou hlavu a uklidnit se pro přesnou střelbu. Ovládá basic, Lekk, agresivní vyjednávání, ale základní znalosti pro domluvení má v téměř všech jazycích. Stejné znalosti má i bratr.

Poznámky:2,11 m vysoký, modrá barva kůže, nosí na míru ušitý bílý oblek ze SW ekvivalentu kevlaru. Do akce brnění, které je směsí mandaloriánského a Stormtrooperského, převzaté jako náhrada platby. Jizva přes oko a nos ze souboje s bratrem. Občas má tendenci chovat se jako Bolek Polívka, ale když je s bratrem (který na něj má dobrý vliv) se drží. Je o cca několik minut starší, než jeho dvojče.

Schváleno, Jordi
Naposledy upravil(a) Iandoin dne 07.3.2011 20:14:19, celkem upraveno 8 x.
Po dvou věcech touží pravý muž- po nebezpečí a hře. Proto hledá ženu- nejnebezpečnější to hračku.
-Friedrich Nietzsche

Existuje jen jedno dobro, a to je vědění. Existuje jen jedno zlo, a to je nevědomost.
-Sókratés

Každý génius má v sobě trochu šílenství.
-Aristotéles

Pedroidon
Kadet
Kadet
Příspěvky: 297
Registrován: 06.3.2010 19:12:07
Bydliště: Občas Tipoca City, nebo nějaký Acclamator, popřípadě Laťka.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedroidon »

Jméno: Ped'roi'do'n Do'in/ ale veřejně vystupuje a všichni mu říkají jednoduše Ped'ro Do'in.

Hodnost: Žoldák

Rok narození: 32 BBY

Rasa: Twi'lek

Planeta narození: Ryloth

Životopis: (poznámka pro modera - identický s tím Ianovým)
32-20 BBY
Narodil jsem se do normální středostavovské rodiny v Rylothu, kde jsme měli poměrně kladný vztah k Republice. Můj život probíhal poměrně normálně až do mých jedenácti let, kdy techno unie obsadila Ryloth. Má rodina - rodiče a jeden bratr - dvojče, byla spolu se mnou v odboji a otec se zůčastnil osvobezení Lessu. Sami jsme s bratrem zničeným droidům vzali zbraně a několik jsme jich i zničili, přes matčiny četné protesty. Spolu s bratrem jsme si také složili přísahu, že nebudeme bojovat proti republice, protože naším hlavním cílem byl už v té době vstup do armády.
20-19BBY
V té době se naší rodině celkem dařilo a s bratrem jsme především trénovali a učili se jazyky. Ovšem potom se Republika transformovala v Impérium. Naše rodina byla blízkými přáteli Republiky a tudíž jsme očekávali blízký příchod vojáků. Proto jsme za ušetřené penízze koupili rodičům byt na Alderaanu a my jsme byli posláni ke známým s kontakty v impériu, kde by jsme neměli být v nebezpečí.
19-12 BBY
S bratrem jsme dospívali a čas jsme trávili hlavně vzájemným přebíráním holek a láskami o průměrné délce půl planetární rotace. Ovšem nezanedbávali jsme ani trénink a občas jsme i pracovali jako nájemní lovci. (Hlavně kolem 12BBY) Postupně jsme v jistých kruzích stávali trochu slavnými a náš hostitel použil své kontakty a tudíž se na naše umění přišel podívat nějaký ,,Consigliere". Ten nás pro naše schopnosti a vychování schválil a tak jsme se dostali Leechiovcům. K možnému přesunu na Imperiální území se staví pozitivně, přeci jenom, slouží v srdci republice, v mozku Rodině.

Hlavní zbraňe: Dva DC-17 poboční blastery

Záložní zbraně: Kloubové vibročepele, silové kopí, 48-caliber Enforcer pistole

Styl boje: úzká kooperace s dvojčetem (Ianem), střelba z blízka, flankování

Dovednosti: Rychlý, expert (a to stylem, že to trénuje posledních 10 let) na střelbu z blízka, velmi dobré používání tyčí, většinou pro něj a bratra vymýšlí taktiku (pokud tam není poručík)

Poznámky: 2,11 m vysoký, hubený (v nějaké normální rovině), modrá barva kůže, nosí do akce klonové brnění s lehkým pocortosiováním, se zabarvením hodnosti kapitána (ala Rex), za donem a na nějakých společenských akcích na míru ušitý bílý oblek, stejný jako bratr. (Poté nás lidé rozeznají jen díky jeho jizvě), pokud vidí děti, má sklon být spíše : Podívej se, pokud to uděláš tak a tak, budeš líp zabíjet, než: No, copak to je? Ňu ňu Ňu ňu...., umí ocenit cizí úspěch, spolupráce s ženami je jeho druhá nejoblíbenější, hned po spolupráci s bratrem. Etiketa - hodná dona.

Schváleno, Jordi
Naposledy upravil(a) Pedroidon dne 07.3.2011 20:34:02, celkem upraveno 3 x.
Je to boj - Unknown

Uživatelský avatar
Dash Spience
Seržant
Seržant
Příspěvky: 985
Registrován: 09.9.2007 09:11:25
Bydliště: Nar Shaddaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dash Spience »

Jméno: Dash Dreik

Hodnost: Pilot, místy mechanik

Rok narozeni: 36BBY

Rasa: Člověk

Planeta narození: Bothawui

Životopis:

Planeta Bonthawui je pro narození člověka divné místo, ale stalo se tomu tak. Rodiče Dashe byly obchodníci, počestní a vždy se snažili vycházet se všemi úřady a byrokraty. Dashovi asi chutnal Bonthawuiský vzduch, protože se rozhodl vydrat na svět právě zde. Rodiče byly nadšení, protože společně s narozením Dashe se jim povedl velice dobrý obchod a doufali, že nyní se jim již bude dařit. Sice vždy vycházeli s úřady, ale tím taky přicházeli o moc peněz, takže to nebyli moc bohatí obchodníci. Pro dva to stačilo, ale pro tři už vyloženě žili z ruky do huby. Počestní obchodníci zjistili, že tím se jen neuživý a proto začali brát i malé kšefty bokem, které pomáhali rodinnému rozpočtu. Dash rostl a začínal se učit i pilotovat a opravovat starý frachták, který sloužil jeho rodině jako domov. Tato skořepina sotva držela po hromadě. Výraznější zlom v jejich životě bylo vypuknutí klonových válek, kdy už po počestnosti nebylo ani památky. Rodina pašovala zbraně, koření a všechno co požadoval černý trh. Dash už byl větší a loď už poměrně ovládal. Celá rodinná idylka, která trvala vyprchala u 19BBY u Belderone. Loď byla součástí konvoje, který evakuoval uprchlíky. Ovšem to nebyla humanitární akce, ale celkem silná šmelina, kdy jejich cestující obrali o dost kreditů. Bohužel dostali se na dosah turbolaserové palby CIS, která jejich loď sice jen lízla, ale starému plavidlu to stačilo. Dash byl s otcem v kokpitu, ale jeho matka byla vzadu s cestujícími a zadek dostal ten osudný zásah. On i otec to odnesli s odřeninami a boulemi, ale matka zemřela. Loď přišla o možnost pohybu a dlouhé hodiny čekala na to, až jí někdo najde a vyzvedne dva zbýdačené trosečníky. V ten den už Dash přestal být nevinným dítětem. V jeho očích se zobrazoval vztek na CIS a i Republiku, protože válka mezi nimi mu vzala matku a později i otce, který podlehl vnitřník zraněním, které nebyly vidět. V jeden den se stal z Dashe sirotek, sirotek který byl plný vzteku a nenávisti vůči světu. Takto naštvaný mladík, sestal členem jednoho z pirátských gangů, kteří brázdili vesmír. U nich létal jako pilot na stíhačce Cloak shape, která mu zachránila život, když ho odvezla z bojiště, kde nově vzniklé Impérium rozprášilo jeho gang. Celý pomlácený a s lodí sotva letící přistál na Galu. S vrakem své stíhačky sotva zapadl na přidělené místo v kosmoportu. Málem přitom zničil další loď do které to málem napálil. Tohoto psího kousku si všiml jakýsi uhlazený člověk, který mu učinil nabídku na přidání se do on tomu říkal ,,Rodina". Dash stejně neměl co na práci a dostat se pod křídla nějaké skupiny bylo pro něj v současné chvíli to nejlepší co se mu mohlo přihodit.

Hlavní zbraň:2x DC-17 hand blaster

Sekundární zbraň: Vibrodýka(v botě)

Styl boje: Většinou není nutný, protože se vyskytuje hlavně v kokpitu lodí nebo speedrů, ale na zemi se kryje za stěnu kterou vytvoří svými DC-17tkami

Schopnosti: Je to řekl bych nadprůměrný pilot, ne moc, ale přeci jenom se ve vesmíru už vyzná. Za léta životu na lodi se naučil i opravovat, ale jeho umění v opravách není moc vysoké. Když stojí nohama na pevné zemi tak nemá nějaký bližší bojový styl. Spíše hodně kraválu pro nic.

Poznámky: Postavou je Dash malý okolo 165cm. Nakrátko střižené černé vlasy. Jeho obličeji dominují dvě hnědé oči a nos, který na první pohled vypadá jako přeražený. Nosí tamvě modrou pilotní kombinézu, která je běžně vídaná u pilotů. Jediný jeho šperk je prsten na levé ruce. U pasu se mu pohupuji DC-17tky. Zkrátka vypadá jako jeden z tuctu hvězdných pilotů. Ovšem když jde do špolečnosti a má reprezentovat, obléká tmavý oblek s černou košilí. Černé kalhoty s tenkým páskem. Pokud má tento oblek nenosí DC-17tky na pase ale v podpažních pouzdrech pod sakem.

Schváleno, Jordi
,,Nepřítel mého nepřítele je stále ještě i můj nepřítel."

Alpha-63 Dash

Uživatelský avatar
East.Wood
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 1622
Registrován: 01.10.2009 15:13:20
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od East.Wood »

Jméno: Luca "Abbé" Lugano

Hodnost: poručík

Rok narození: 59 BBY

Rasa: Kurtzen

Planeta narození: neznámá (pravděpodobně Bakura)

Životopis postavy:

Jeho minulost je zahalena mlhavým tajemstvím, do svého vstupu na scénu organizovaného zločinu jej prakticky nikdo neznal a pokud ano, nežil moc dlouho...
Ale popořádku!

Luca se narodil v době, kdy na domovské planetě jeho rasy byli Kurtzenové primitivním národem se sklonem k uctívání totemů, mýtických předmětů a relikvií. To zapřičinilo, že tito humanoidi se stávali duchovními pastýři i na jiných planetách, těch však bylo velmi málo.
Jedním z nich byl zřejmě i Luca Lugano, který se poprvé zjevil v jednom opuštěné katedrále na planetě Timora. Zde začal kázat o víře, která místní lidskou populaci doslova pobláznila a všude se začaly objevovat znaky a totemy, příznačné pro Bakuřany. Pro své kazatelské schopnosti byl Luca brzy považován za velmi význačného církevního zástupce a lidé jej začali oslovovat 'Abbé Lugano'.

Jedna z historek, které kolují o jeho osudech, praví, že jednoho dne zaplál v oné katedrále obrovský požár, který spálil na popel vše živé, nacházející se v tu dobu na mši uvnitř stavby.
Přežil jen jediný - Abbé Lugano! Údajně jej chránily magické předměty zavěšené na jeho oblečení...

Tak jako tak, působnost Lugana na Timoře tím skončila a Luca nyní zvažoval, že jeho víra nemá tak daleko od domova již velkou váhu a tak se vydal na jiné světy s cílem zkoumat, kde obyvatelé planet vyznávají kterou víru a zda se dá věřit i v něco jiného, než v totemy a relikvie.

Našel si místo mezi věřícími na planetě Gala a postupně se vypracoval na uznávaného představitele zdejších církevních hodnostářů, aniž by zavrhl své dřívější vyznání.
Postupně se ale začal zajímat i o odvrácenou tvář zdejšího života a pro své schopnosti byl jednoho dne osloven jistou 'rodinou Leechio'. Měl důvěru mezi lidmi na Gale a tak mu byla podána nabídka, která se v podsvětí neodmítá - stát se jedním z předních členů zdejší mafie!
Na své kořeny a dřívější zaměření však nezanevřel. Vysloužil si přezdívku "Kazatel", jeho nejbližší spolupracovníci jej stále oslovují Abbé Lugano. Luca už prakticky svoje křestní jméno ani nepoužívá. Jediný, kdo mu takto ještě říká, je don Leechio...


Hlavní zbraň:
Kdysi si vystačil s prostou holí, se kterou se uměl obratně ohánět, později však vycítil nutnost opatřit si něco elegantnějšího. Nechal si na míru vyrobit vycházkovou hůl z pevné slitiny, která v sobě skrývá vibro-kopí.
Na vrcholku rukojeti se skví perla z Kraytského draka.
(Nutno poznamenat, že pro své církevní zaměření je víceméně pacifistou, pokud má být použito násilí, nerad je koná sám...)

Záložní zbraň:
nemá

Styl boje:
obranný styl, pokud je v ohrožení života, přechází do útoku...

Schopnosti:
Obratný řečník, dokáže k sobě obrátit masy lidí. Kdysi též vynikal jako lidový léčitel, dnes již jen teoretické znalosti...

Poznámky:
187 cm, postava poměrně silnější (představte si herce Buda Spencera :)).
Nosíval prosté oděvy, postupem času se ale začal oblékat více do společnosti, převládají hnědavé košile a tmavé kalhoty, vše s vyšívanými vzory. Šperky omezuje jen na mýtické symboly na krku, jediný hmatatelný pozůstatek jeho dřívější víry...

Schváleno, Jordi
Naposledy upravil(a) East.Wood dne 02.3.2011 04:33:41, celkem upraveno 1 x.
"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."

Clint Eastwood

Uživatelský avatar
Ryen
Učedník
Učedník
Příspěvky: 66
Registrován: 10.2.2011 01:57:44
Bydliště: CR

Příspěvek od Ryen »

Jméno: Affaia Kaer

Hodnost: špion, informátor

Rasa: Falleen

Planeta narození: Coruscant (později Imperiální centrum)

Životopis:
Affaia a její sestra Xeeia se narodily měšťanskému falleenskému páru, sídlícímu na Coruscantu. Jejich matka pracovala v - na první pohled seriózní - bance, ovšem za fasádou legálních transakcí se skrýval Půlměsíc - zločinecká organizace, která ovšem v porovnání s ostatními byla nevelkého vlivu. Otec dívek také pracoval pro tuto organizaci, ovšem jako obchodní zástupce.
Díky časově náročnému zaměstnání neměli rodiče na výchovu dívek mnoho času, proto bylo jen otázkou času, kdy Affaia s Xeeiou zdivočí. A tak se také stalo. Ve dvanácti letech Xeeia propadla drogám, zatímco Affaia se chytla jednoho z gangů mladistvých delikventů. Společně podnikali spoustu akcí, ovšem jejich specialitou byly vloupačky. Právě zde dívka objevila své nadání dostat se, kam chce, vzít si, co potřebuje a poté zase v tichosti zmizet. Ostatní z gangu to brali jen jako zpestření a brzy je to přestalo bavit, ovšem Affaia se v tom naopak našla. Sama se tedy pravidelně vloupávala do cizích domů, sledovala náhodně vybrané osoby nebo si šla sednout do putyky, trochu se postaršit před místními opilci (což vzhledem k její tělesné vyvinutosti nebylo těžké) a utahovat si z nich. Vymyslela si v tu dobu spoustu identit a každému o sobě tvrdila něco jiného. Nedělala tyhle výtržnosti se žádným cílem - bylo to prostě její hobby. I rodiče si časem všimli, že s dcerami něco není v pořádku a protože na ně neměli čas, rozhodli se děti přihlásit do zájmových kroužků, aby neměli tolik času na hlouposti. Affaia to kupodivu uvítala a vybrala si bojová umění. Několik let tak studovala boj beze zbraní.
Když bylo dívkám sedmnáct let, přišel zlomový okamžik v Affaině životě. Přišlo se na to, že jejich rodiče využívali svou práci pro Půlměsíc a každý rok si "ulili" desetitisíce kreditů pro sebe. Když tohle prasklo, samozřejmě to nezůstalo bez odezvy. Jednoho temného večera do domu Kaerových vrazil pár najemných vrahů. Toho večera přišli o život všichni členové rodiny... kromě Affaii. Ta jakmile uviděla ten masakr, bez váhání vyskočila oknem na ulici a ztratila se v davu tak, jak už to dělala mnohokrát. Domů se již nikdy nevrátila, neměla žaludek na to vidět to tam. Chvíli se živila krádežemi, poté se nechala najímat jako nájemný lovec. Ovšem brzy zjistila, že tohle povolání není pro ní, protože se sice dokáže ke svému cíli přiblížit nebo ho sledovat, ale ne efektivně ho odstranit. Brzy tedy začala pracovat jako špion pro různé nelegální společnosti.
Když Affaia nabyla přesvědčení, že nabrala dost zkušeností (a kreditů), rozhodla se ve svých třiadvaceti letech vykonat pomstu. V přestrojení se začala motat okolo hlavy Půlměsíce - lidského bosse Nessa Rak'hra. Využila své vnadné tělo i feromony, aby ho k sobě připoutala a jakmile si získala dostatečnou důvěru, tak ho při jedné z jejich společných nocí zavraždila. Poté nevzrušeně odešla jakoby se nic nestalo. Proto strážím zpočátku nepřišlo nic podezřelého. Když zjistili, že jejich boss je mrtvý, Affaia už se opět ztratila kdesi v podsvětí.
Samozřejmě tušila, že si jí možná někdy najde někdo z Půlměsíce, kdo se jí bude chtít pomstít, ovšem naštěstí jí dříve našel někdo jiný. Jakýsi elegán údajně z mafiánské rodiny Leechiovců, ke kterým se donesly zprávy o vraždě Nessa. Právě tento čin je přesvědčil, že Affaia je dost schopná pro ně pracovat.
Kaer neměla důvod nabídku nepřijmout. Tohle bylo jediné, co uměla, tak proč to nedělat na profesionální úrovni...

Zbraně: blaster DL-22 (nosí v případě, kdy jí to převlek či utajení umožňuje), dva vibronože potažené Cortosisem schované v botách

Schopnosti: převleky a falešné identity, sledování, vyjednávání, plížení a vniknutí do objektů
dále ovládá základy bojového umění beze zbraně a samozřejmě využívá jako falleen své feromony, pokud je to možné.

Vzhled a charakter:
Jako Falleen má Affaia přirozeně zelenou kůži a uhlově černé vlasy, které nosí rozpuštěné a ráda se o ně ve volných chvílích stará. Má štíhlou postavu a pohledný obličej. Na sobě nejčastěji nosí přiléhavý černo-zelený oblek s elegantním střihem a přes něj přehozený temně modrý plášť. Na nohou má vysoké kožené boty, které skrývají její dva vibronože.
Affaia je na první pohled elegantní dáma, ovšem zdání může klamat. Díky svému dětství má tvrdé jádro a neštítí se žádných špinavostí. Nebojí se říct svůj názor naplno a v úctě má pouze svou novou Rodinu.

Schváleno, Jordi
Nejsou žádné emoce, je jen klid.
Není žádná nevědomost, je jen poznání.
Není žádná vášeň, je jen vyrovnanost.
Není žádný chaos, je jen harmonie.
Není žádná smrt, je jen Síla!

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Jméno: Al Verttigo

Hodnost:. Consigliere (Pravá ruka)

Rasa: Člověk

Narozen: 60 BBY

Planeta narození: Lianna

Životopis postavy: Al Verttigo se narodil na klidné planetě, do její klidné doby, plné klidných obyčejných dní, klidným obyčejným lidem, kteří příslušeli k vyššímu obchodnickému stavu. To všechno Alovi zajistilo nejlepším vzdělání, které bylo na této planetě dosažitelné a výhled na slibnou kariéru v jakémkoli oblasti politiky, diplomacie či obchodu. Nakonec si vybral obchod, který však nepojal zrovna nejčestněji, protože věděl, že jenom ti co jdou a vezmou si to, co chtějí, mohou rychle zbohatnout. Úplatkářství, intriky a podvody se tak staly jeho denním chlebem.
Alův majetek sice utěšeně rostl, ale s tím úměrně rostl i jeho strach, který živil paranoiu, jenž se v Alově hlavě zakořenila po prvním pokusu o vraždu, který snad jen díky štěstí přežil bez trvalých následků. Podvody obvykle doženou i podvodníka, popřípadě se ukáže někdo podvedený, kdo si něco takového nenechá líbit. Neustálé výhružky, strach o majetek a život, fyzické útoky… Al se musel obklopovat více zdmi, více strážemi, více penězi a takový život mu začal připadat prostě beznadějný. Stárnoucí paranoidní obchodník, který měl sice hodně peněz, ale sám o sobě neznamenal mnoho.
Avšak poté se něco změnilo. Při jednom ze svých dalších „obchodů“ se Al spojil s piráty operujícími v sektoru Auril a seznámil se s velice schopným umbaranským velitelem Gleem Leechiem, který již tou dobou řídil pod svým šéfem sám část pirátské flotily. Tento muž na Ala velice kladně zapůsobil ať již vystupováním, tak svými činny a po prvním úspěchu, protože si při spolupráci vyhovovali navzájem, se oba muži dohodli na dlouhodobější spolupráci, protože každý přinášel něco, co ten druhý nemohl. Glee měl flotilu, Al zase konexe, Glee věděl jak se koho zbavit, Al zase jak to zamést pod koberec. Během několika let se oba muži během svých „obchodních styků“ celkem zpřátelili.
Po té, co Ala zradili jeho vlastní lidé a on tak přišel o většinu svého majetku a téměř i o život, stal se Glee snad jedinou živoucí bytostí, které Al skutečně důvěřoval a kterou považoval za přítele. Al u něj na lodi totiž vyhledal azyl a nadále se jejich vztah ubíral směrem přátelství. Avšak jejich obchodní vztah se tak trochu změnil. V důsledku Alova výrazného zchudnutí teď spíše pracoval pro Gleeho, než že by byl jeho rovnocenným partnerem, avšak tuto skutečnost Al akceptoval díky znovunabytému alespoň částečnému pocitu bezpečí, které mu Glee poskytl. Tou dobou již totiž Al kvůli své paranoie využíval jako osobní strážce výhradně droidy a živým bytostem nedůvěřoval.
Další léta stál Al věrně po boku svého přítele, aby mu pomáhal vybudovat novou organizaci. Vždy svědomitě plnil Gleeho přání, organizoval záležitosti organizace, které mu příslušeli a samozřejmě také vykonával funkce jako za starých časů, kdy se staral o kontakty, politiky, diplomaty, imperiální úředníky, úplatky a všechno možné oč se jen dalo s pomocí kreditů a vybrané mluvy postarat. Samozřejmě sám z toho měl také slušné zisky, které pokrývaly jeho náročné představy o bezpečí.

Hlavní zbraň: 48-caliber Enforcer pistole

Záložní zbraň: Neuronický bič

Styl boje: Kdo uteče, vyhraje. Aneb nebojuje když to není vysloveně nutné k jeho přežití. Využívá k boji droidy.

Schopnosti:.Sběhlý v diplomacii, právu a intrikách. Slova jsou jeho největší zbraní, avšak umí i vystřelit ze zbraně opravdové, zejména pokud jde o popravu neschopného podřízeného nebo zrádce. Vyhraje si také s neuronickým bičem, kterým rád trestá podřízené, kteří si ještě nezaslouží zemřít.

Poznámky: Postarší, 185 cm vysoký, v poměrně dobré kondici (na to že není voják ani žoldák – prostě někdo kdo musí být neustále v první linii), krátké šedivějící a řídnoucí vlasy – z výraznějších koutů se mu začíná dělat vyšší čelo až pleš. Vždy dobře upravený, oděný obvykle v honosné reprezentativní róbě černé barvy prošívané zlatem a s přehozem přes levé rameno taktéž zlaté barvy, do které je zcela zahalen vyjma hlavy. Velice inteligentní a sběhlý v praktikách mafie i diplomacie a politiky. Pravá ruka bosse. Paranoidní, krutý, neodpouští selhání, hrabivý, arogantní.

Osobní stráž: 1 x IG-100 Magna Guard
4 x IG-86 Sentinel Droid
1x 5YQ protokolární droid – L-5YQ (k základní běžné výbavě doplňkové specializované fotoreceptory)
1x R3 astromech droid – R3-E8

Rozsah znalostí o SW: Obě filmové trilogie, seriál CW, seriál TCW, Thrawnova trilogie, Ruka Thrawnova, Mezigalaktická výprava, Pouť pozůstalého, rozečtená trilogie o Hanu Solovi

Kontakt: QIP: 334686615

Schváleno, Jordi
Naposledy upravil(a) MrTukan dne 12.3.2011 19:12:12, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Jazen
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 710
Registrován: 14.12.2009 21:52:36
Bydliště: Trenčín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jazen »

Meno: Anton "Tony" Corrado

Hodnosť: špión

Rasa: Človek

Narodenie: 38 BBY

Planéta narodenia: Corellia

Životopis postavy: Tony sa narodil do dobre usporiadanej rodiny. Ako jej najmladší člen bol vychovávaný prísnym ale priateľským spôsobom. Jeho otec s matkou pracujú na vysokých pozíciach v Corellian Engineering Corporation. Preto sa už v mladom veku dostal na jednu z najprestížnejších škôl v galaxii. Vynikal predovšetkým v matematike a počítačových odboroch. Krátko pred ukončením školy si začal robiť diplomatický kurz, pretože ho od mala tiahlo skôr k cestovaniu a rozhodovaniu v diplomatickom smere. Školu dokončil s výbornými známkami, práve preto si ho vyhliadlo armádne centrum, do ktorého aj napriek protestom svojich rodičov vstúpil. Rodičia ho zavrhli a vydedili. Nemal už prakticky nič. Započal svoj základný výcvik, kde ho naučili zaobchádzať so zbraňami. Krátko potom ako si velitelia uvedomili, že Tony nie je typický vojak, nakoľko jeho IQ presahovalo vysoký priemer. Preradili ho k rozviedke, kde po kariérnom postupe dostal možnosť trénovať sa v oblasti špionáže. Využil svoju možnosť a začal tréning. Po 2 rokoch neustáleho výcviku a získavania informácií, bol konečne patrične pripravený na svoju misiu. Vynikajúc vo svojich trénovaných schopnostiach špionáže, streľby. Sa stal jedným z radov agentov, ktoré malo Galaktické Impérium. Písal sa rok 13 BBY. Tony očakával svoju prvú misiu, avšak jeho sok z akadémie, ktorého preferovali aj preto, že bol synom jedného z veliteľov, ju dostal namiesto neho. Rozhnevaný Anton sa napokon rozhodol, že odíde z Imperiálnej služby, čo napokon aj urobil a utiekol naspäť na Corelliu, kde sa vrátil k svojim rodičom, ktorí ho napokon prijali. Začal si hľadať prácu a s jeho reputáciou vycvičeného agenta, by to nemal byť problém.

Hlavná zbraň: Model 22T4 hold-out blaster pistol

Záložná zbraň: vibrodýka v topánke

Štýl boja: Snaží sa nebojovať, ale keď už, spolieha sa na svoje schopnosti, predovšetkým streľbu z ručných zbraní. Útočí prevažne zo zadu, má rád tichú robotu.

Schopnosti: vysoké IQ, znalosti diplomacie, matematiky, počítačov, vycvičený agent, špecializácia na špionáž, ľahko splynie s davom, excelentný na hand to hand combat

Poznámky: Vysoký čiernovlasý mladý muž, typické po otcovi zdedené hnedé oči, rád nosí oblečené drahé značkové obleky, na akcie prevažne bojovú čiernu kombinézu a plášť, na opasku má zavesené štandardné špiónske hračičky(lock breaker) ako aj puzdro na blaster

Rozsah znalostí o SW: Trilógie, knihy, hry

Kontakt: ICQ: 191700727

Schváleno, Jordi
„Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil."

- Darth Bane, Temný pán ze Sithu

Uživatelský avatar
Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 1683
Registrován: 27.8.2007 09:16:26
Bydliště: Štěpánov
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Příspěvek od Garth Devilman »

Jméno: Abin Ferrence

Hodnost: Vyšší důstojník pořádkových složek – Blízký spolupracovník rodiny
Rok narození: 36 BBY

Rasa: Člověk

Planeta narození: Coruscant

Životopis:

Syn rodiny zakládající si na cti a statečnosti. Prapradědeček sloužil co by řadový voják v Mandalorianských válkách po boku Jediů, na což se v rodině pohlíželo za něco většího, než byla jakákoli medaile, či jiné ocenění. Studoval první rok diplomacie, odkud byl následně vyhozen za napadení kantora a následně i tehdejšího ředitele, kvůli nepodloženému obvinění z navazování intimního vztahu z jednou ze členek profesorského sboru. Rozezlený otec přerušil se synem veškeré vazby a dohodil mu místo pochůzkáře. Abin však zabral a našel si svou vlastní cestu a to i za nemalého přispění rodiny Leechiových, které vděčí za mnohé. V kuloárech se šušká o jeho duševním zdraví.


Hlavní zbraň: DC-15s

Záložní zbraň: Obliba sečných zbraní (dýka, nůž) – v tomto ohledu je flexibilní

Styl boje: Vypočítavý, chladný a bez zábran…

Dovednosti: Brilantní stratég, dobrý střelec a schopný vyjednavač

Poznámky

Vzhled: 178 cm, tmavě hnědé krátce střižené vlasy, hnědé oči, ve společnosti vždy v drahém obleku.
Povaha: Výbušný požitkář navyklý na určité standardy života. Snadno se rozčílí a věcí bere značně osobně. Má rád ženy a ony zase jeho, čehož si je vědom. Ve vypjatých situacích sarkastický, jindy srší vtipem.

Schváleno, Jordi
Růži poznáš dvěma způsoby.
Buď se popícháš o její trny,
anebo si k ní přivoníš...:)

Uživatelský avatar
Xavier
Sith
Sith
Příspěvky: 2584
Registrován: 18.11.2008 11:55:38
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Jméno: 74

Hodnost: Assassin

Rasa: Klon (Člověk)

Vytvořen: 20 BBY

Planeta vytvoření: Neznámá

Životopis postavy: 74 byl výsledkem projektu pro vytvoření perfektního zabijáka. Konkrétně byl 74. klon (proto to jméno). Kdo byl dárcem DNA se neví a vzhledem k množství modifikací je to již nezjistitelné. Zařízení kde byl vytvořen se nacházelo na neznámé opuštěné planetě, ovládané zločineckou organizací, která projekt financovala. 74 se nikdy nedozvěděl na které planetě ve skutečnosti je, tronsport na ní a z ní probíhal v kóji bez vnějších informací.
Při tvorbě se snažili o maximální efektivitu svých produktů, proto omezily jeho city nálady a emoce, aby vytvořili chladného zabijáka, také jeho fyzický fond je rozhodně nadprůměrný. Výcvik kterým prošel byl velmi intenzivní a náročný. Někteří z jeho bratrů v něm také neuspěli, 74 si však vedl velice dobře.
74 splnil několik assassinských misí s velmi uspokojivými výsledky. Mělo to však nevýhodu v tom že poznal galaxii okolo sebe a došel k názoru že s jeho schopnostmi nemusí snášet zacházení hodné k rozbitému droidovi. Proto při návratu z jedné své mise si u sebe schoval zbraň a jal se zařízení likvidovat, včetně všech svých bratrů. Zabil i svého "otce", tedy profesora co vývoj klonování vedl a zabránil mu tak vytvořit 75. Poté planetu nadobro opustil.
Nejdříve chtěl vést klidný a zabíjení prostý život v jednom klášteře na nepříliš zalidněné planetě. Kterému daroval slušné množství peněz, které získal díky svým misím. Ten byl však přerušen útokem zločinecké organizace, která ho pomáhala vytvořit. Jemu samotnému se podařilo utéct. Aby se konečně zbavil svých pronásledovatelů vyhledal rodinu Lechio, která byla nepřítelem této organizace a společnými silami ji zničili, včetně jeho posledního bratra 42, který uprchl jeho akci v klonovacím zařízení.
74 Však poznal že klid již mít nebude a tak dál spolupracoval s rodinou Lechio, jako jejich zabiják.

Hlavní zbraň: E-11s, upravená tak aby se dala složit do kufříku

Záložní zbraň: silně modifikovaná DL-18, využita technologie z DC-19, snižující kapacitu zásobníku na 10 neviditelných a zcela tichých či 50 normálních střel,
škrtící struna, sada jedů a sedativ, pár dálkově odpálitelných náloží

Styl boje: Buď používá odstřelovací pušku, či v přestrojení dojde až k cíli a zabije ho nenápadným způsobem.

Schopnosti: Výborný střelec, znalec jedů, výbušnin a několika nejběžnějších jazyků, bojové dovednostmi na blízko minimální, vykroutit blaster z ruky a okamžitě jeho majitele s ním zastřelit však dokáže velmi rychle.

Poznámky: 186 cm vysoký,světlé pleti, kromě řas a obočí bez tělesného ochlupení, na zádech vytetován Bar kód, kde je jeho číslo, málomluvný, chladný, logicky smýšlející, klidný. Pokud současný úkol nevyžaduje jinak, tak je elegantně oblečený.

Rozsah znalostí o SW: Obě filmové trilogie, seriál CW, seriál TCW, většina knih co vyšla v CZ, plus pár co nevyšly, většina SW her, většina SW komiksů, doplňuji archívy

Schváleno, Jordi
Naposledy upravil(a) Xavier dne 03.3.2011 15:25:29, celkem upraveno 1 x.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Uživatelský avatar
Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Příspěvky: 2233
Registrován: 31.12.2007 18:03:02
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Jméno: Vyacheslay "Grubyj" Gelayev

Povolání: Poručík

Rasa: Člověk

Planeta narození: Utajeno a nikdy neodtajněno

Životopis postavy: Přestože se o jeho historii ví málo, mezi pár lidma se šušká, že se do rodiny dostal díky menším podvodům a vydírání, které směřoval na opravdu správná místa.
Musí se mu ale nechat, že jako už-člen rodiny se dostal nahoru poctivě a trpělivě.
Také se povídá, že si odsloužil své v armádě i v politice.
I nyní je mlčenlivým členem rodiny a protože ho nikdo nezná, ani neví odkuď přišel, a on sám o své minulosti nikdy nemluví, vznáší se nad ním stále opar tajemna.

Hlavní zbraně: jeho oblíbená blasterová pistolka, kterou pravidelně čistí, leští, aby vypadala jako nová. Stříbrná s malým věnováním "Pro mojego najlučšjego"

Záložní zbraně: jeho lidi

Styl boje: když utíká, střílí za sebe, směrem k nepříteli

Schopnosti: i když umí mluvit celkem dobře, lidi si na svojí stranu získává hlavně podařenou hrou intrik a podvůdků, které mu opravdu jdou. Se svojí pistolkou se naučil dobře zacházet a je s ní dost přesný. Celkem sběhlý i v taktice. Stejně sběhlý je i v hand-to-hand soubojích, většinou ale pouze co se týče throwů a takedownů, díky kterým si vytvoří čas vytasit s blasterem nebo se sprintem.

Poznámky: 198cm vysoký, statný muž, plešatý s výrazným ostrým "orlím" nosem. Obléklá se do černých kalhot, většinou svetru rolákového typu a saka. V chladnějších dnech doplní svůj oděv o dlouhý, k zemi šahající plášť a klobouk, vše samozřejmě v jeho kodexu černé barvy.
Je to bezcharakterní, doslova ku*va, která za peníze udělá cokoliv, ale nedá dopustit na rodinu.

Schváleno, Jordi
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Uživatelský avatar
Stanley
Učedník
Učedník
Příspěvky: 140
Registrován: 28.12.2010 21:46:12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Meno: Stanley Molganno

Povolanie: Assassin

Rasa: Človek

Rodná planéta: Nar Shaddaa


Životopis postavy:
Stanley žil so staršou sestrou, ktorá sa oženila. Z nej sa stala veľmi dobrá a slávna herečka. Jeho matka a otec slúžili vo vojne a keď mal Stanley 8 rokov jeho rodičia tragicky zahynuli na jednom krížniku (21 BBY). Smútok ho ale rýchlo prešiel a preto to nemalo žiadny odraz na jeho štúdiu a záujmoch.
Veľmi veľa venoval bojovým umeniam. Zúčastňoval sa aj na súťažiach kde získaval viacej skúseností a snažil sa učiť aj od iných učiteľov ktorí vyučovali aj iné bojové umenia. Neskôr sa rozhodol že začne tiež študovať herectvo ako jej sestra, a tak sa prihlásil na strednú hereckú školu na Vorzyd 5 . Zarábal si učením techník bojových umení, ale aj on sám sa učil od iných učiteľov a mal to šťastie sa naučiť techniku o smrteľných bodoch.
Neskôr mu to nestačilo.Začal si zarábať z nelegálnych kšeftíkov ale to mu tiež moc nestačilo. Bol vo veľkých finančných ťažkostiach. Raz úplne náhodou stretol v jednej bočnej uličke jedného lektora ktorí ho chcel vyhodiť zo školi. Zo zúrivosti ho zabil jedným úderom. Veľmi sa zľakol a utiekol otial. Mal veľké obavi lebo jeho žalúdok nebol stvorený pre zabíjanie. Aspoň dovtedy kým nezistil, že na toho lektora je vypísaná veľká odmena.Vybral si odmenu, a premýšľal nad tým, ako ešte využiť svoje bojové schopnosti. Keďže nebol v najlepšom finančnom stave, tak mu nič iné nezostávalo.
Kúpil si dve blasteri s tlmičmi a tu začala jeho kariera nájomného vraha. Opustil hereckú školu, a rýchlo sa naučil strieľať. Svoju prácu vždy urobil kvalitne a ticho....a draho. Celkom dobre mu to vynášalo. Ale ako každý začiatočník má svoje svedomie rozbúrené. Postupne sa stal slávnym na tej planéte.
Ako 18 ročný dostal ponuku od istých Leechiovich. Dali mu návrh, ktorý sa neodmieta. Vraj hľadali nových schopných pešiakov ktorí by dostávali rôzné zaujímavé úlohy. Celkom pekný balík mu navrhli.
Prvé dni prežíval ako nováčik a nikto mu neprejavoval žiadny rešpekt. Snažil sa každému dokázať, že aj on má svoju cenu.

Hlavná zbraň: dve Blasterové pištole SE-14 s tlmičmi, taktiež aj Sniperku ale to nosil iba keď mal zadanú takú misiu kde by to mohol potrebovať.

Vedľajšie zbrane: Jedna vybrodýka v topánke.

Štýl boja: Väčšinou robí robotu potichu čiže vlámaním, utajením, prestrojením,...
Snaží sa vždy skrývať a väčšinou obeť zabije 1-2 údermi, alebo z pištole na ktorom má tlmič.

Schopnosti: presviedčanie, znalosť veľa jazykov, dobre bojuje na blizko a aj na diaľku ale zameriava sa skôr na blízko. V počítačoch vie tie základy ale dovednosti so zámkami nemá. Taktiež sa veľmi nevyzná vo výbuštninách.

Poznámky: Stredná postava, tichý , niekedy máva výbuchy hnevu, Rád sa spoznáva s novími ľuďmi a máva nové kontakty. Pokial nemá misiu tak sa oblieka elegantne. V rodine sa snaží získať dôveru a rešpekt, preto svoju robotu sa snaží robiť kvalitne.

Schváleno, Jordi

Uživatelský avatar
Gnost Kohn
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 1906
Registrován: 19.9.2009 11:19:07
Bydliště: Pandemonium
Kontaktovat uživatele:
Netherlands

Příspěvek od Gnost Kohn »

Jméno: Marcus „Rinzler“ Castor

Hodnost: Poručík

Rok narození: 41BBY

Rasa: Člověk (kyborg)

Planeta narození: Kuat

Životopis: Narodil se na Kuatu do bohatší rodiny. Vzdělání měl zajištěné, avšak ho to moc nebavilo, tak v sedmnácti zanechal studia a živil se různými profesemi. I když se to jeho rodičům nelíbilo, věděli že s ním nic neudělají.
Místo školy začal studovat různé styly boje na blízko, s mečem, blasterem a vším možným, co shledal jako potřebné nebo užitečné.
S několika svými přáteli se pak rozhodl rozjet podnik s názvem organizovaný zločin.. vzhledem k tomu, že se už od mládí obklopoval skupinkami přívrženců, tak neměl problém sehnat lidi. Všechny dělil do několika skupin…. Ty nepotřebné, ty podřízené, ty užitečné a prátele.
Vše začalo u malých krádeží. Pokračovalo přes velké až po organizované vloupačky, prodej drog, sem tam nějaký únos, pak pašeráctví, sem tam vražda na objednávku, nebo žoldácké práce… občas dokonce i práce jako ochranka.
V jeho devatenácti letech z toho byl dost dobrý obchod. Vše šlo až moc dobře do té doby, než byl on a pár ostatních zatčeno a odsouzeno za pár desítek přestupků a zločinů… ne všechny šly dokázat, tak následovalo pětitileté vězení.
Další rok trvalo, než se to dalo všechno zase do kupy a začali opět s podnikáním. Avšak pár letech po obnovení funkce (13 BBY) začalo několika lidem lést na nervy jeho komandování a pokusili se ho zbavit, tím že na něj zařídilo několik atentátů. Jako třeba výbuch speedem, ve kterém nebyl… Vyhoření pracovny, ze které zrovna odešel. Pokus o zastřelení, který selhal tím, že atentátníka sám zastřelil. Otrávení jídla i pití, které předem zavrhl jako odporně vypadající a několik dalších pokusů.
Zabralo až vyhození jeho tehdy již vily do vzduchu a ještě ho to nebylo schopno zabít úplně. Několik dní na přístrojích v polomrtvém stavu mu dalo dost času na přemýšlení, než se jeho nejbližší přátelé rozhodli mu zařídil druhou šanci.
Kompletní předělání do kybernetické kostry zabralo nějakou dobu a vzalo téměř všechny peníze. Pro zmírnění prvotního šoku byl také obalen synthkůží, aby vypadal tak, jako před úrazem.
Zároveň byl prohlášen za mrtvého, aby se předešlo dalším atentátům. (Více informací – kybernetické úpravy)
Když se dal po cca roce kompletně psychicky do kupy, zjistil, že je kyborg a co se stalo extrémně ho to na*ralo a rozhodl se skoncovat s podnikem. Jeho přítele zjistili ,kdo se na tom podílel a pozvali je na schůzku, na kterou přišel i jejich bývalý šéf.
Ani se jich neptal proč, jelikož mu to bylo jedno. Po zhruba půl hodině bylo po všem.
Po tom všem se zbylí účastníci rozhodli zanechat práce a rozešli se.
Další rok trvalo, než si zvykl na to, že je kyborg a pomalu zjišťoval, co vlastně dokáže.
Nakonec se dostal k rodině Leechio, kde pracoval ze začátku jako žoldák. Nakonec se po roce a něco získávání důvěry u vedení dostal až na pozici Poručíka, když na rozkaz okamžitě vyhledal a zastřelil několik zrádců. Jediní členové rodiny, kteří ví o tom, že je kyborg jsou Don Leechio a jeho Consigliere.

Zbraně: dva DC-15s ruční blastery a dva omračovací teleskopy.

Styl boje: Snaží se nepřítele eliminovat než se k němu dostane, v boji na blízko potom přechází do útoku.

Schopnosti: Umí obstojně vyjednávat a mluvit. Mluví Basicem, Mando’a, Huttessem, a vzhledem k přídavnému syntetizátoru hlasu i Binárem a Shyriiwook. V soubojích na blízko zatím nenašel protivníka, vzhledem ke kovové kostře, ale i bez ní by byl výborný soupeř.

Poznámky: 1,92 m vysoký, váha něco přes 350 kilo. Krátké hnědé vlasy. Hnědé oči, občas jde vidět dioda umělých, které jsou za nimi pro případ ztráty těch opravdových. Jinak nosí černou koženou bundu, černé kalhoty a sluneční brýle. K na podřízené je tvrdý, ke kolegům více méně nedůvěřivý, ale přátelský. Je odhodlaný plnit rozkazy Dona Leechia a Consigliereho do posledního dechu, nebo dokud nezdrhne.

Kybernetické úpravy: Kompletní kostra z velice pevného, ale lehkého kovu… vytvořena podle původní kostry. Zbylé orgány uložený v hrudníku, který je opancéřován, aby se zamezilo jejich poškození (mozek v lebce, která je taky opancéřována).
Zdroj energie je uložen také v hrudníku a dokáže se sám nabíjet (dále). Bez dobíjení by měl vydržet něco okolo 52 hodin, potom se přepne záložní zdroj čistě na podporu orgánů a vydrží ještě 8. Záložní zdroj je umístěn v páteři, aby byl oddělen od hlavního.
Vybaven syntetizátorem hlasu, pro všechny případy.
Kostra je dost pevná, aby vydržela výbuch miny či granátu v blízkosti a pár masterových střel taky. Zároveň je obalen synth kůží a vším možným, což mu zaručuje vzhled jako před „úrazem“.
Síla je samozřejmě několikanásobně zvýšena a předčí dospělého wookieho. Zároveň je schopen se pohybovat rychleji než člověk… v případě potřeby je schopen dokonce i plavat.
Při úrazu je na tom podobě jako člověk… může být omráčen, ale ne na moc dlouho… Cítí bolest, ale tolerance bolesti je několikanásobě zvýšena. Zároveň bolest cítí jen v moment zranění a dál už ne jako normální lidé.
Je opatřen také regulátorem teploty pro případ, že by byl nucen proběhnout prez tepelné senzory, nebo aby vypadal jako člověk.
Značnou slabinou je však elektřina a extrémě silná magnetická pole… silný zásah elektřinou ho může na nějakou dobu vyřadit, ale na druhou stranu ho dokáže trochu nabít, takže v rizikovém případě do sebe může pustit elektřinu a na pár hodin zase naběhnout. Čím víckrát do sebe pustí elektřinu, tím méně se nabije.

Schváleno, Jordi
Naposledy upravil(a) Gnost Kohn dne 06.3.2011 16:23:09, celkem upraveno 1 x.
Moderátor roku 2012, 2013, 2015
Obrázek
"Ó, padlý Cherube, mdlít ve práci
či muce - bídno vždy! tím jist však buď,
že dobrý čin již není úkol náš:
leč zlo vždy plodit pouhá naše slast!"
John Milton, Ztracený Ráj; kniha první, 157-160


Uživatelský avatar
vodovod
Učedník
Učedník
Příspěvky: 29
Registrován: 30.11.2010 20:23:06
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vodovod »

Meno: A’kemi Hattori

Povolanie: Bezpečnostný špecialista

Rasa: Človek

Planeta Narodenia: Anaxes

Rok Narodenia: 34 BBY

Životopis: : A’kemi sa narodil na planéte Anaxes. Jeho otec tam robil bezpečnostného špecialista. Na Anaxase A’kemi prežil krásne detstvo. Jeho otec ho zaúčal v tom ako prekonať zabezpečenie. Taktiež ho učil narábať s počítačmi a iné veci, ktoré ako Bezpečnostný špecialista potreboval. Ako 13 ročný začal robiť primitívne bezpečnostné systémy. Ako 14 prekonal svojho učiteľa, čiže svojho otca. Na Anaxese ho ľudia začali využívať na zabespečenie ich domov. Tým sa A’kemi len zlepšoval a trénoval vo svojom obore. Robil to celé 2 roky, kým jeho otca Impérium nevyhodilo. A’kemi už bol skutočný majster. Vtedy mal A’kemi 16 rokov, a bol už pripravený opustiť svoj rodný dom. Tak z Anaxesu odišiel na Tatooine. Tam pracoval pre miestnych Huttov. Na Tatooine zistil že kto nevie strieľať je mŕtvy, vytrénoval sa v streľbe. Po 3 rokoch mu začali Huttovi znižovať plat, čo sa samozrejme A´kemimu nepáčilo, tak predal informácie o Huttoch. Ako sa dalo čakať, Huttov to veľmi nepotešilo tak A’kemi musel utiecť na Nar Shaddaa . Tam začal robiť hackera pre Black sun. Po konflikte s Huttmi sa umúdril a zmenil si identitu. Taktiež sa so svojimi zamestnávateľmi prestal stýkať. Dokonca nepoznali ani jeho meno, a tak získal prezývku 10010100. Na Nar Shaddaa pracoval 2 roky. Keďže hutti nezabudli na A´kemiho stále po ňom išli. Ale už ho nechceli zabiť. Dohodli sa s Black sun že ak ho vyhodia, dajú im niekoľko lodí paliva . A’kemi ztamadiaľ odišiel na corrusant, kde si ho najala mafiánska rodina. Potrebovali sa dostať do databáze rodiny Leechie, a aj sa mu to podarilo. Ale čo sa dalo čakať, rodina mala jedno z najlepších zabezpečení. A tak to musel A’kemi hackovať viackrát. Po štvrtý krát sa mu to aj podarilo. Pri týchto hackovaniach A’kemi pravidelne menil planéty akcie, aby ho nevystopovali. Ale nakoniec predsa . Keď ho našli A’kemi bol pripravený na smrť, ale pán Glee Leechio si myslel niečo iné, a to že zahodiť jeho talent by bolo veľmi zlé. A tak sa A’kemi dosal do rodiny Leechio. Odvtedy už prešli dobré dva roky.

Hlavná zbraň: Dl 44
Záložná Zbraň: Nášľapné miny, 4 granáty a elektrický obušok

Štýl boja: Snaží sa boju vyhnúť. V prípade boja uteká. Ak nemá kam ujsť začne bojovať.

Schopnosti: Schopný hacker,programátor. Dokáže prejsť akýmkoľvek zabezpečením. Vysoko inteligentný. Ovláda mnoho jazykov.Je trocha aj technik.

Poznámky: 150 cm vysoký. Štíhlej, atletickej postavy. Chodí oblečený v čiernom obleku, s klobúkom a často aj šatkou na tvári. Pri sebe nosí kufrík v ktorom má svoje veci na prekonávanie Bezpečnosti. Na nohaviciach okolo pásu nosí svoj blaster, a granáty. Miny ma v kufríku. Je to cholerik. Nerad dáva niekomu informácie. Hlavne ak si ich nezaslúži.

Schváleno, Jordi
Naposledy upravil(a) vodovod dne 06.3.2011 19:25:42, celkem upraveno 1 x.

Zamčeno

Zpět na „MPM a Aréna“