1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od MrTukan »

Nar Shaddaa - střední patra - základna

Mladá twilečka Naima Shala za sebou měla první opravdový pracovní den a před sebou výhled na hezky strávený nepracovní večer s mužem, který nesl podivně mazlivé jméno - Jerome. Byl právě čas na pozdní oběd, protože do plánovaného setkání zbývaly ještě zhruba čtyři hodiny a dívka měla po celodenní šichtě rozhodně hlad. Nacházela se na základně svého strýce, pro kterého pracovala a který ji vychoval jako svou a zejména k obrazu svému - tak aby vydělala co nejvíce peněz, který by si mohl nejlépe sám nechat. Nicméně teď na ní neměl čas. Měla volno a to bylo výhodné. Ovšem kdo ví, co všechno se jí po tomto dnu a před večerem mohlo mlýt v hlavě?
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Gwendolin
Diplomat
Diplomat
Příspěvky: 821
Registrován: 06.8.2009 18:02:26
Bydliště: Antar 4

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od Gwendolin »

Nar Shaddaa - střední patra – základna

Stoly v jídelně jsou z jedné třetiny zaplněné. Byl právě čas oběda pro třetí směnu zaměstnanců, avšak část z nich už odešla. Deset členů ochranky srazily dva stoly k sobě a vytvořili si tak soukromý ostrov. Tři rodiané, dva twi´lekové, gamorreán, fallen a tři lidé si právě vyprávěli zábavné historky. Řeč střídal bouřlivý smích a chrochtání. U vedlejšího stolu seděli dva bithští technici. Jejich drobné oči, posazené na velkých, světle hnědých hlavách sledovali displej datapadu, na kterém se právě zobrazilo schéma elektronických obvodů. Napravo od nich podřimoval Tarados, klatooiniánský strážce. Dva droidé sbírali špinavé nádobí a odnášeli ho zpět do kuchyně. Mezitím třetí doléval strávníkům kávu.

Já si vybrala stůl úplně vzadu v rohu místnosti. Mám skvělý výhled na ostatní, zároveň však na mě není tolik vidět. Chci být sama. Špatná nálada ze mě čiší. Celé tělo mám napnuté. Levou rukou si podepírám bradu, pravou svírám vidličku a vrtám se v jídle. Sedím tiše, zatímco v hlavě mi burácí hurikán myšlenek.

99% obyvatel Nar Shaddaa by můj čin schválila. Někdo jiný by na mém místě z Durose vymlátil duši. Mučil by ho jen pro zábavu a pak nechal pomalu, v bolestech umírat… Zachovala ses správně.
Pokračuji v přesvědčování sama sebe. Sai nebyl má první obět. Během výcviku jsem viděla umírat nejednu bytost. Pomáhala a nakonec i sama zabíjela. Pokaždé to však byli tvorové, kteří si smrt zasloužili. Nebo ještě lépe, nic jsem o nich nevěděla. Nevyprávěli mi o svých blízkých a já nemusela řešit takovou kravinu, jakou byli výčitky svědomí. I proto jsem si tak oblíbila zabíjení na dálku.

Ten úředník mě nechal klidnou. Vlastně jsem si to i užívala. Vítězství, zadostiučinění, spokojenost… Jeden špatný sen a už jsem ho pustila z hlavy. Dareusova žena byla jen drobná epizodka. Ale Sai… Zkurvenec, prokletej!
Další sousto bramborové kaše mi v ústech zkysne. Rychle ho spolknu a zapiju vodou. Hlad je konečně utišen. Kéž by se to dalo říci i o mých pocitech. Očima sklouznu ke spiderbotovi. Jeho jindy lesklé kovové tělo nese známky prachu a krve.

Určitě nevypadám o nic líp. Potřebuju sprchu jako sůl!
Pohodím lekku a vstanu. Bot okamžitě zareaguje a kráčí po mém boku z jídelny směrem k ubikacím. Sleduji obličeje bytostí, které míjím. Snažím se z nich vyčíst, co si o mně myslí. V prvé řadě vidí ženu. Ronon, twi´lek jen o málo starší než já na mě významně mrkne. Partie sabaccu, flaška Urrqalu a pár lichotek změnili jeden bezvýznamný večer v pořádnou chybu. Skousnu ret a obdaruji muže zlostným pohledem.

Ten kokot se ke mně nepřestane hlásit! Proč někdo nenabízí odměnu za jeho hlavu? Zabila bych dvě mouchy jednou ranou.
Uvažuji nad odstraněním bývalého milence na jednu noc. Nikdy nezapomenu bolest hlavy, žaludek na vodě a další následky kocoviny. Nejhorší však byl pohled na twi´leka ležícího vedle mě. Otevřená ústa, ze kterých se valili sliny. Chrápání a odpudivý pach… Nikdy víc!
Komad, výjimečně střízlivý, mě obdaruje úsměvem a prsty na levé ruce zkroutí tak, že připomínají pistoli. Nepochybně již slyšel o mém úspěchu. Minimálně o výbuchu ano. Ale nezdá se, že by mnou nějak opovrhoval. Ne. Takhle o sobě smýšlím jen já. A možná jedno duroské děvče.

Dveře pokoje za mými zády zasyčí a zámek cvakne. Přivítá mě šedá, tichá místnost. Mé království. Svléknu se a zamířím do koupelny. Nikdy jsem po sprše netoužila tak moc, jako teď. Chci ze sebe smýt pach smrti, stopy krve, prach skladiště. Bláhově doufám, že tak ze sebe setřesu i své starosti.

Co by na svou dceru řekli máma s tátou? Kdyby mohli…
Zamyslím se, zatímco ze všech sil drhnu pokožku houbičkou. Levandulová barva kůže umě skrývá každou skvrnu a já se nemohu zbavit pocitu špinavosti.

Co by. Sami se strýčkem spolupracovali. Byli by pyšní, že žiju a neživým se, jako děvka.
Odpovím si. Asi po deseti minutách, kdy mi horká voda zahřívala svaly a pěna ze sprchového gelu mě štípala v očích, vylezu zabalená v ručníku z koupelny. Obléknu si čisté oblečení a usednu k pracovnímu stolu. Vlhkým ručníkem čistím spiderbotovo tělo. Zkontroluji obvody, zbraňový systém a spustím analýzu softwaru.

A je to. Tak co teď se mnou? Jak to uděláme? Dostat se večer nepozorovaně na základnu nebude takový problém jako odejít. Všude je plno očí a uší… Co plašíš?! Máš volno! Si mladá, je tedy normální, že půjdeš večer ven. Víc otázek vzbudíš, když se budeš plížit po základně jak zloděj s taškou v ruce!
S těmi slovy vstanu a zamířím ke skříni. Vytáhnu černé koktejlky a střevíce. Za nedlouho už stojím před zrcadlem a sleduji svůj obraz. Šaty jsou jednoduché, elegantní, z příjemného materiálu. Sukně končí kousek nad koleny. Nabízí, tak dostatek místa pro ukrytí malého blasteru, který jsem si vypůjčila ze zbrojnice. Černé střevíce mají široký, krátký podpatek. Obyčejné, ale pro celkový dobrý efekt dostačující.

Když se tak vidím, tak se mi nikam nechce. Přepadne mě půlka Nar Shaddaa než se dostanu do baru. Dneska musíš být obzvlášť ostražitý, Bote!
Na levou ruku si nasadím náramkový počítač a šaty i odhalenou kůži ukryji pod dlouhým kabátem. Zamknu dveře pokoje a vyrazím. Chodbou se nese klapot střevíců a já se snažím ze všech sil ignorovat pohledy mužů.

Nejbezpečnější bude vypůjčit si speeder. Snad bude nějaký volný.
"Zlo se blíží a má služba začíná. Neskončí až do mé smrti.
Jsem světlo v nejtemnější noci. Hlas slabších. Blaster, který je ochrání.
Svěřuji svůj život Antarianským Rangerům. Pro tento den a pro všechny, které přijdou."

-Přísaha Antarianských Rangerů

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od MrTukan »

Nar Shaddaa - střední patra – základna

Na základně jsi vzbudila mírné pozdvižení, když jsi sebevědomě kráčela zabalená do kabátu s klapajícími podpatky. Nikdo tě tak neznal, a tak to pro většinu mužů bylo jako dostat pořádnou palicí po čumáku. Většina z nich se nezmohla na víc než na podivný pohled, někteří dokázali i mrknout. To už jsi však došla až do garáží, ve kterých stálo několik speederů. Byl tam luxusní, nový zelený speeder tvého strýce, dále docela pěkný a udržovaný červený a podobně zachovalý oranžový, ovšem nemohla sis tak úplně vzpoemnout, komu tyto dva patří. A dále dva staré modré modely, které neměly daleko do označení "šrot" a nebylo tak úplně jisté, kolik toho ještě vydrží a jestli náhodou nezradí v nejkrizovější chvíli. Na druhou stranu jsi o nich s jistotou věděla, že jsou erární.

V garážích právě nikdo nebyl, což bylo překvapivé. Dokonce ani v kanceláři, kde se obvykle musel člověk nahlásit a tam mu buďto něco půjčili nebo ne, nikdo nebyl. Bylo tedy jenom na tobě, který stroj si vybereš a kam si to s ním namíříš.


___
Vyber si a posuň to až do místa, kde chceš speeder odstavit.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Gwendolin
Diplomat
Diplomat
Příspěvky: 821
Registrován: 06.8.2009 18:02:26
Bydliště: Antar 4

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od Gwendolin »

Nar Shaddaa - střední patra – základna

Přála bych si mít nějaké maskovací pole. Nepozorovaně projít všude kam si zamanu.
Pomyslím si, zatímco procházím základnou. Mírnou nervozitu a další nepříjemné pocity skrývám za maskou sebejistoty. Svižným krokem zdolávám chodbu za chodbou. Ignoruji překvapené pohledy, nezastavuji se, nedávám nikomu možnost mě oslovit. Za pár minut již stojím v prázdných garážích. Žádná ostraha, mechanici, správce. Ku podivu jsem tu sama a mám volnou ruku ve výběru dopravního prostředku.

Krásný stroj...
Promluvím láskyplným hlasem a prstem přejedu po zeleném šasi speederu. Strýčkova nová hračka. Velmi drahá. S nadstandardním vybavením. Už jen samotným vypůjčením bych si vysloužila trest. Nějakou špinavou práci v překladišti. Jakmile by mi opět srostli kosti v těle.

Co by se mnou udělal v případě, že by ho ukradli?.. Nic hezkého. Musela bych se vypařit. Nadobro.
Přesunu se k dalším dvěma strojům. Udržovaným, s několika škrábanci. Oranžový měl na boku mírnou promáčklinu, ale jinak byl v uspokojivém stavu. Na oba bych se mohla naprosto spolehnout. Bez závady by mě dovezli tam i zpět. Avšak i tady bylo vysoké riziko krádeže.

Jen tyhle by nikomu nechyběli.
Vypravím ze sebe sklesle. Ani trochu se mi nelíbí představa, že bych jela na těchto kostitřasech. Pamatují snad i založení Obchodní federace. Skloním se a oba si pořádně prohlédnu. Následně u každého zkontroluji elektroniku a zkusím je nastartovat.

Nejlepší léta už mají za sebou... Ale tenhle je na tom přeci jenom hůř. Jako z každého důchodce z něj teče, smrdí a navíc vydává podivné zvuky.
Zhodnotím jejich stav. Dědečka vypnu a přesunu se k jeho pojízdnějšímu dvojčeti.

Máme vítěze, Bote. Naskoč a pořádně se drž!


Nar Shaddaa - střední patra

Zastavím jen pár uliček od Děravé Paluby. Speeder nechám na dobře osvětleném místě, zamknu ho a přes náramkový počítač aktivuji bezpečnostní pojistku, kterou nechal strýček namontovat. Nabije karosérii elektrickým proudem a každý, kdo se mého kostitřasu dotkne, dostane pořádnou ránu.

Doufejme, že se ho nepokusí ukrást nikdo s kardiostimulátorem.

Zasměju se a mrknu na svého kovového společníka.
.
.
.
Jakmile zastavíme, seskočím a senzory kontroluji okolí. Zatímco má paní se stará o speeder, já zajistím uličku. Třicetiletý muž, lidské rasy, 167cm vysoký se na okamžik zastaví a sleduje stvořitelku. Zvednu dvě přední nohy a divoce, výhružně zapípám. Člověk si odplivne mým směrem a odejde pryč. Během dvou minut vyrazíme i my.
"Zlo se blíží a má služba začíná. Neskončí až do mé smrti.
Jsem světlo v nejtemnější noci. Hlas slabších. Blaster, který je ochrání.
Svěřuji svůj život Antarianským Rangerům. Pro tento den a pro všechny, které přijdou."

-Přísaha Antarianských Rangerů

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od MrTukan »

Nar Shaddaa - střední patra

Speeder na tom sice nebyl nijak dobře, ovšem na to, aby tě dovezl svým pomalým tempem na místo určení úplně stačil. Ve svém hezkém a vyzývavém oblečení jsi nakonec nepůsobila zas až tolik rozruchu, protože jsi ho chytře skryla pod dlouhý plášť, takže se za tebou muži otáčeli asi tak přibližně stejně jako obvykle. Každopádně většina z nich neměl náladu si začínat něco s bestií co ti cupitala u nohou, a tak tě dnes nikdo neobtěžoval. To už jsi však došla před Děravou Palubu, kde tě měl Jerome vyzvednout. Byla jsi zde o chvíli dřív, a tak ti nezbývalo nic jiného než chvíli počkat. V průvěhu tvého čekání k tobě přistoupil postarší muž, aby ti položil očividnou otázku chlípným hlasem.

Za kolik to bude, kočičko?

Nadrženě po tobě pomrkával zřejmě v domnění, že jsi prostitutka čekající na nějakého zákazníka. Až na pupek a trochu proplešatělou hlavu nevypadal ani tak špatně a byl to právě takový ten solidní starý mládenec, který rád vyhledává služby prodejných dam.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Gwendolin
Diplomat
Diplomat
Příspěvky: 821
Registrován: 06.8.2009 18:02:26
Bydliště: Antar 4

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od Gwendolin »

Nar Shaddaa - střední patra

Během cesty, která se díky pomalému kostitřasu pořádně protáhla, jsem se obávala, že nepřijdu včas. Zbytečně. Stále mi zbývalo dvanáct standartizovaných minut a proto nikam nespěchám. Procházím svou oblíbenou čtvrtí, pohledem kloužu od podniku k podniku. Pozoruji neonové poutače, reklamy. Konečně jsem z hlavy vypustila durose a jeho naříkání.

Navštivte hernu u Jednookého Nikty! Vysoké výhry každý den! Sázky na kluzáky, zápasy, turnaje v sabaccu. Snadný zisk, žádný risk!
Vykřikoval stále dokola Barabel a sháněl tak nové zákazníky.

Sabacc? Už mě dlouho nikdo neobral. Musím se tu někdy zastavit.
Vybavím si ten podmanivý, návykový pocit, který mě pokaždé zachvátil během hry. Touha po zisku, odhadování soupeře, blafování, nejistota a radost z výhry. Skvělý způsob jak se odreagovat a přijít o všechny peníze.. Zastavím se na smluveném místě a zavzpomínám na poslední návštěvu herny. Z myšlenek mě vytrhne hlas starého muže. Nevím, co mi vadí víc, jestli štiplavá levná kolínská nebo slova, za která by si zasloužil kopanec do přirození. Pravá ruka automaticky vyrazí k místu, kde mívám obvykle zbraň.

Kurva!
Zanadávám si v mysli. Staříka obdaruji chladným pohledem a lekku výhružně pohodím.

Dneska máš dobrý den. Budu dělat, že jsem tě neslyšela. Ty se otočíš a odejdeš odtud se zdravou kůží. V opačném případě se o tebe postarám tak, že ti ty pilulky, díky kterým tvé péro nepřipomíná chobot toydariana budou k ničemu.
Promluvím pevným hlasem. Oči mi planou vztekem. Zatnu pěst pravé ruky a čekám na odpověď.
"Zlo se blíží a má služba začíná. Neskončí až do mé smrti.
Jsem světlo v nejtemnější noci. Hlas slabších. Blaster, který je ochrání.
Svěřuji svůj život Antarianským Rangerům. Pro tento den a pro všechny, které přijdou."

-Přísaha Antarianských Rangerů

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od MrTukan »

Nar Shaddaa - střední patra

Chlapík trochu vylekaně otevřel pusu, zase jí zavřel, zbledl, dal před sebe ruce dlaněmi směrem k tobě v ustrašeném gestu ať mu nic neděláš a nakonec se bezeslova otočil a rychlým krokem zmizel. Bylo jasné, že dnes už se z tohoto šoku asi nevzpamatuje a bude muset zůstat na ocet. To však už nebyl tvůj problém. Seshora se pomalu tvým směrem snášel luxusní zlatavý speeder, krásnější a luxusnější než byl ten strýčkův a jak jsi brzy mohla zjistit, patřil právě Jeromemu. Zastavil hned vedle tebe, vystoupil a obdařil tě širokým úsměvem.

Dobrý večer, Ree.

Zašvitořil vesele a energicky a už spěchal k tobě, aby ti mohl políbit ruku a pohlédnout z blízka do tvých očí. Přitom si tě prohlédl, i když přes dlouhý kabát toho k prohlížení moc nebylo. Na sobě měl skvěle padnoucí černý oblek, vypadající velice draze a taktéž velice dobře. Krémoná košile a nepříliš výrazná kravata mu dodávala punc solidnosti. Trochu starostlivě se zeptal předtím, než ti vyrazil otevřit dveře na místo spolujezdce.

Nečekáš dlouho? Neobtěžoval tě někdo?

Všechny možné bytosti na ulici byly vámi dvěmi poměrně zaujatí, avšak nikdo se neodvažoval vás obtěžovat. Všichni měli zažito že někdo tak dobře oblečený je určitě hodně bohatý a kdo je hodně bohatý je taky hodně nebezpečný. Alespoň tak to chodilo na Nar Shaddaa a na téhle ulici zrovna nebyl nikdo tak odvážný nebo hloupý aby vás napadl nebo se pokusil okrást.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Gwendolin
Diplomat
Diplomat
Příspěvky: 821
Registrován: 06.8.2009 18:02:26
Bydliště: Antar 4

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od Gwendolin »

Nar Shaddaa - střední patra

Na okamžik zalituji, že jsem přišla o možnost orazítkovat muži obličej trojicí prstenů na pravé ruce. Vyrazit mu protézu a polechtat slinivku. Spiderbot by jistě nezůstal pozadu a přispěl by s troškou do mlýna. A tato noc by se staříkovi navždy vryla do paměti. Na označení "děvka" a podobné výrazy jsem citlivá.

Budiž, každý se může zmýlit.
Vypravím ze sebe podrážděně a zkřížím ruce na prsou. Propaluji staříka pohledem, dokud nezmizí. Přísný výraz během chvilky vystřídá obdiv. To, když se přiblíží zlatavý speeder.

Něco takového se v této části Nar Shaddaa často nevidí.
Hlavu mírně nakloním na stranu a ukazováčkem pravé ruky začnu přejíždět po spodním rtu. Připadám si jako malé dítě, které sleduje vysněnou hračku. Technika mi byla vždy blízká. Zbožňuji rychlou jízdu. Ten pocit, kdy se adrenalin vyšplhá na nejvyšší možnou hranici, srdce se divoce rozbuší a já si pak připadám propojená se svými “prainstinkty“.

Jak rychle asi tohle jezdí? Nebo to je jen na okrasu?
Napadne mě, když v tom spatřím známou, pohlednou tvář. Neubráním se úsměvu. Přede mnou opět stojí Jerome. Upravený, elegantně oblečený, dokonalý.

Dobrý i tobě.
Odpovím zdvořile. Kdyby to má barva kůže jen trochu dovolovala, při polibku na ruku bych zrudla a připomínala tak mon calamara.

Ne, přišla jsem před chvílí. Takže mě ještě nikdo nestačil zaznamenat... Do teď.

Rychle doplním, když si povšimnu zvědavých očí, které nás sledují. Spiderbot se rázem nadzvedne na nohách a zaujme útočnou pozici. Senzory zkoumá každou bytost v okolí a analyzuje ji.

Možná bychom měli vyrazit. Nejsem zvyklá na takové publikum.

Mrknu na muže a v jeho doprovodu nastoupím. Stejně tak bot, který se uvelebí v mém klíně.

Dnes má tvůj přítel jiný program? Ne, že by mi to vadilo!
Zasměji se a počkám na odpověď. Jsem ráda, že jsme sami. Jeromeho strážce ve mě vyvolával nepříjemné pocity. Viděl do mě. Možná ne úplně, ale něco mu říkalo, aby si na mě dával pozor.

Kam máme namířeno? Nestačila jsem se zeptat, když si mi volal.
Vyslovím dotaz a pohlédnu na muže s nedočkavostí v očích.
"Zlo se blíží a má služba začíná. Neskončí až do mé smrti.
Jsem světlo v nejtemnější noci. Hlas slabších. Blaster, který je ochrání.
Svěřuji svůj život Antarianským Rangerům. Pro tento den a pro všechny, které přijdou."

-Přísaha Antarianských Rangerů

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od MrTukan »

Nar Shaddaa - střední patra

To jsem rád. Prosím.

Zareagoval na tvou odpověď ohledně doby kterou čekáš a následně ti podržel dveře a rukou naznačil abys nastoupila. Potom je za tebou opatrně zavřel a sám nastoupil na místo řidiče. Než uvedl stroj do pohybu vyjádřil se nejprve k tvé zmíňce o příteli.

Myslím, že by nebylo vhodné přijet i s ním. Ale vzhledem k tomu, že by si to asi nedal rozmluvit, tak jsem mu utekl.

Taky se zasmál příjemným decentním smíchem, ale bylo z něj možné vycítit, že nešlo pouze o vtip a že každé slovo myslel docela vážně. Stále usměvavý následně nastartoval speeder a začal stoupat vzhůru k vrchním patrům. Přitom ti odpověděl na tvou otázku mírně vyhýbavě.

Uvidíš, až tam budeme. Slibuju, že se ti tam bude líbit. Teda aspoň doufám.

Sebejistě na tebe mrknul a nepřipouštěl si, že bys snad mohla mít nějaké divné priority jako je třeba střílení lidí do hlavy nebo tak něco.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Gwendolin
Diplomat
Diplomat
Příspěvky: 821
Registrován: 06.8.2009 18:02:26
Bydliště: Antar 4

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od Gwendolin »

Nar Shaddaa - střední patra

Nemůžu se dočkat.

Má zvědavost nebyla bohužel ukojena. Za drobným úsměvem skrývám nervozitu a netrpělivost. Překvapení nebývají na Měsíci Pašeráků nic pěkného. Většinou končí trestným činem. Samozřejmě nevěřím, že by měl můj společník něco podobného za lubem! Přesto mě všechny smysly nabádají k opatrnosti. Mohu jen hádat, kam směřujeme.

Někam do vyšších pater. Pochybuju, že by Jerome jako místo konání večeře zvolil nějaký podnik v okolí. Pokud mu nevyhovuje společnost zlodějů, pašeráků a vrahů... mezi které patřím i já.
Levou rukou přidržuji Spiderbota za jednu nohu, zatímco prsty druhé ruky jemně přejíždím po jeho kovovém těle, jakoby to bylo nějaké milované domácí zvířátko. Nebrání se. Nedává najevo žádné emoce. Žádný náznak toho, zda se mu mé počínání líbí či nikoliv. Plně se soustředí na svůj primární úkol, chránit mě. Hlava se senzory je mírně natočena k muži, který se právě věnuje řízení.

Takhle z výšky vypadá město... celkem mírumilovně.
Prolomím "ticho".

Jako krásná prostitutka, která zákazníkovi zatají, že za své kredity získá noc plnou vášní a tělo prolezlé kapavkou.
Přirovnání si raději nechám pro sebe.

Jak se ti líbí Nar Shaddaa? Podle mě je fascinující. Žiju tu už takovou dobu a furt mě nepřestává překvapovat... Občas si vzpomenu na Ryloth. Tam jsem se narodila. Mám na to místo jen matné vzpomínky. Ale na přírodu a noční oblohu nikdy nezapomenu. Ta mi tady chybí.
Promluvím zasněně.

Z jaké planety pocházíš ty?
Dokončím sérii dotazů a pohlédnu na muže.
"Zlo se blíží a má služba začíná. Neskončí až do mé smrti.
Jsem světlo v nejtemnější noci. Hlas slabších. Blaster, který je ochrání.
Svěřuji svůj život Antarianským Rangerům. Pro tento den a pro všechny, které přijdou."

-Přísaha Antarianských Rangerů

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od MrTukan »

Nar Shaddaa - střední patra

Jarome se jenom uculil, ale rozhodně z něj nebyla cítit žádná lest nebo příprava na nějaký jiný nemorální čin či zločin. Vedl svůj stroj stále vzhůru, k vrchním patrům, k vrcholkům věží. Jen kousek pod nimi srovnal speeder a vodorovný let vám tak poskytoval pěkný výhled na Nar Shaddaa z takové perspektivy, ze které jsi město ještě neviděla.

Vypadá jinak. Trochu jako Coruscant.

Přikývl Jerome. A když jsi potom pokračovala směsicí otázek, nemohl než ti nazpět odpovědět hlasem, ve kterém se zračil zájem a radost z navázané konverzace, ač byla jakkoli banální.

Nar Shadda je zvláštní. Svým způsobem skutečně fascinující, stejně jako lidé, kteří ji obývají. V mém světě by se tenhle měsíc zřejmě nazýval žumpou a možná i horšími výrazy, ovšem to by bylo asi nepřesné. Za tou drsnou a špinavou skořápkou tohohle místa je schována spousta zajímavých míst, věcí a lidí.

Jerome mluvil docela vznešeně jako mluví diplomati či politici a pokud by byl jeho názor na Nar Shaddaa jiný než ten, který vyřknul, neměla jsi sebemenší šanci to z jeho projevu zjistit. To už však pokračoval.

Na Rylothu jsem bohužel nikdy nebyl, ale věřím, že na každém místě se dá najít něco pěkného. Já jsem z planety Eiattu 6. Je tam taky moc hezky.

Poslední slova dodal docela bez výrazu a zdálo se jako by se zubynehty snažil zakrýt nějakou emoci, která se drala na povrch při vzpomínce na jeho domovský svět. Radši se to tedy rychle pokusil zamluvit.

Výborně, už jsme skoro tam, támhle to je.

Ukázal rukou několik bloků před vás, kde se pomalu zvětšoval velký, leč decentní nápis a posléze i velmi draze vypadající prosklená restaurace v samém vrcholu jednoho z vyšších mrakodrapů.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Gwendolin
Diplomat
Diplomat
Příspěvky: 821
Registrován: 06.8.2009 18:02:26
Bydliště: Antar 4

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od Gwendolin »

Nar Shaddaa - vrchní patra

Žumpa je pro měsíc trefné označení. Každému cizinci musel pobyt ve městě způsobit pořádný šok. Smogem zahlcené ovzduší bylo obohacené o všemožné nepříjemné pachy. Ty z bytostí, které byli obdařeny darem čichu zde trpěli. Ani zrak nebyl ušetřen. V chudinských čtvrtích nefungovalo nic jako technické služby. Odpad se povaloval všude možně kolem otřískaných, šedivých budov. Avšak my jsme se od těchto míst vzdalovali.

Tenhle pohled opravdu stojí za to! Nádhera!
Zhodnotím výhled. Připadám si jako pták. Volná, nespoutaná. Vítr mě hladí po pokožce a klouže dál až ke špičkám lekku. Tímto něžným způsobem mě živel vítá ve svém oblačném království. Mě a mého usměvavého společníka, který mi právě poodkryl drobnost o své osobě i náš cíl cesty. Natáhnu zvědavě hlavu. Luxusní prosklená restaurace, ve které se scházeli nejbohatší osoby Nar Shaddaa měla za okamžik přivítat chudou twilečku. Lhářku a vražedkyni.

Myslím, že bude lepší, když zůstaneš venku, Bote.
Promluvím ke svému kovovému strážci, zatímco očima visím na blížícím se podniku. Na pípavé námitky neberu zřetel. Restaurace ve mě vyvolává rozporuplné pocity. Nervozita se střídá se zvědavostí. Těším se a zároveň obávám, zda má přítomnost nebude pohoršovat "lepší zákazníky".

Bude to dobrý! Hlavně pozor na jazyk, příbory ber od těch nejkrajnějších a kabát odevzdat obsluze.
Vybavím si to málo co znám ze základů společenského chování.
"Zlo se blíží a má služba začíná. Neskončí až do mé smrti.
Jsem světlo v nejtemnější noci. Hlas slabších. Blaster, který je ochrání.
Svěřuji svůj život Antarianským Rangerům. Pro tento den a pro všechny, které přijdou."

-Přísaha Antarianských Rangerů

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od MrTukan »

Nar Shaddaa - vrchní patra

Při tvých slovech k botovy Jerome jenom s úsměvem mrknul a zdálo se, že tě obdivuje že se k tomu stroji chováš jako by to byl tvůj neoblíbenější mazlíček. Neudržel se a trochu tě popíchl, ač to zároveň znělo dost výmluvně jako omluva, že si vůbec dovolil něco takového říct. Je vážně ohromující. I když spíš bych si tě předstvil s koťátkem nebo prostě něčím víc chlupatým.

To už však naváděl speeder na rampu přímo před vchodem do restaurace. Následně k jeho dveřím hned přispěchal poskok v podivné uniformě, který Jeromemu otevřed dveře. Jerome na tebe znovu mrkl, rychle, ale elegantně opustil speeder a vydal se k tvým dveřím, aby ti otevřel a nabídl ti dlaň, aby ti pomohl vstát, jak velela etiketa. Poté co jsi vystoupila ti ihned nabídl pravé rámě. Nemohl si nevšimnou tvé drobné nejistoty, a tak než jste vyrazili dovnitře, ti ještě řekl uklidňujícím hlasem pár slov.

Nemusíš z toho mít strach, je to jenom obyčejná restaurace.

Následně už si tě trochu pyšným, ale daleko víc spíš vznešeným krokem vedl směrem ke vchodu do "Nebeské vyhlídky", jak se restaurace jmenovala. Mladík v uniformě zatím nasedl do Jeromeho speederu, kterému to nepřišlo nijak zvláštní a pomalu s ním odlétal kamsi pryč. Starší muž v uniformě před vámi zase manuálně otevíral prosklené dveře, za kterými se zračil úplně jiný svět než jsi znala. Provedený v noblesním červeném sametu s příchotí starobylosti, která podivně vkusně kontrastovala s proskleným charakterem budovy, ze které bylo vidět ven, avšak z venku dovnitř jen velice matně.

Atrium bylo velmi prostorné. Přímo před vámi byla recepce s lidskou obsluhou a několika dalšími uniformovanými pingly a až teď ti došlo, že restaurace je vlastně víc luxusním hotelem než jenom restaurací. Po obou stranách vzadu stoupala široká schodiště, mezi nimi za recepcí byla sada výtahů. na levé straně se rozprostírala v několika výškových úrovních soustředěných do půlkruhu restaurace. Úplně vzadu bylo velké pódium, kde právě hrála nějaká kapela klidnou a příjemnou hudbu. Restaurace víc připomínala kabaret, zejména díky tomuto podiu. Na pravé straně od vás byl mírně oddělený bar, kde byl zřejmě prostor i pro hazardní hry.

Jen moment poté, co jste společně vstoupili do atria už u vás byla dva poskoci, kteří vám pomohli ven z kabátů a ty uložili v přilehlé šatně. Následně k vám rychlostí blesku, leč velmi elegantně, přispěchal velmi dobře oblečený muž, na kterém však bylo jednoznačně poznat, že zastává nějakou vyšší či vedoucí funkci v tomto podniku. Měla jsi neodbytný pocit z toho jak vypadal, že nutně musí být homosexuální. I barva jeho hlasu tomu odpovídala.

Dobrý večer vaše excelence! Madam. Jsme poctěni vaší návštěvou!

Pozdravil energickým, leč úslužným tónem Jeromeho a potom pokynul na pozdrav i tobě. Následně se vás ihned ujal.

Prosím, následujte mě, váš stůl je již připraven.

S úsměvem vás vedl zkrze celou spodní část restaurace, která byla slušně zaplněna dosti prominentně vypadajícím osazenstvem. Bylo zde mnoho úspěšných byznysmenů, ale i přední osobnosti Nar Shaddaa jako vůdci větších organizací či místo držící huttských podniků. Hutta jsi sice nikde neviděla, ale měla jsi neodbytný pocit že jeden seděl někde v jedné z horních galerií vychutnávající si úžasný výhled na Nar Shaddaa a hvězdnou oblohu. Měla jsi pocit, že jsi mezi osazenstvem zahlédla i nového známého Dariuse s několika dívkami připomínající drahé prostitutky nebo tanečnice huttů. Neměla jsi však čas svůj postřeh stoprocentně potvrdit, protože to už ti váš průvodce nabízel židli u krásně a draze prostřeného stolu jemuž vévodila chladící nádoba s velkou lahví šampaňského v první řadě v prostřed u podia, odkud byl ten nejlepší výhled na jakékoli vystoupení, které mohlo přijít. Potom co ses usadila ty, nabídl židli stejně Jeromemu, který se posadil přes roh vedle tebe a oba jste tak měli výborný výhled na pódium, ale i jeden na druhého.

Přeji vám příjemný a ničím nerušený zážitek.

Usmál se chlapík a následně vám ihned nabídl jídelní lístky, které měl v ruce.

Prosím, prosím.

Poté se muž vypařil stejným způsobem jako se objevil a vy jste tak měli konečně chvíli sami pro sebe. Když jste samozřejmě nepočítali až stovku dalších návštěvníků jenom ve spodní části restaurace. na galeriích posedávalo u stolů ještě mnoho dalších návštěvníků různých ras. Jerome odněkud vykouzlil květinu s rudým květem nápadně připomínající růži a tu ti teď snad až s láskyplným pohledem podával.

Hledal jsem něco tak krásného jako jsi ty, ale bohužel jsem neuspěl, a tak jsem vzal jenom tuhle malou kytičku.

Obdařil tě svým dalším okouzlujícím úsměvem a bylo na něm vidět, že přemýšlí a doufá, že tě slet událostí posledních chvil přílis nevyděsil. Přeci jenom si asi uvědomoval, že to je možná něco jiného než na co jsi zvyklá. Na druhou stranu ti chtěl dopřát to nejlepší.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Gwendolin
Diplomat
Diplomat
Příspěvky: 821
Registrován: 06.8.2009 18:02:26
Bydliště: Antar 4

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od Gwendolin »

Nar Shaddaa - vrchní patra

Zvířata mají svou hlavu a potřeby. To u Bota nehrozí. Navíc jeho vzhled může působit odstrašujícím dojmem, což se taky občas hodí. Koťátko by žádného kret... otravu neodradilo. Ledaže by to byl maalraas.
Zarazím se v poslední chvíli a nadávku nahradím vhodnějším slovem. Lekku pokynu v omluvném gestu. Je velmi nepravděpodobné, že by Jerome znal Rylothean a s ním spojený jazyk těla. Nezbývá mi než doufat, že tento můj přeřek přejde bez reakce. Naštěstí věnuje všechnu svou pozornost řízení.

Uff, to bylo těsný. Dávej si kurva pozor!
Pokárám se. Zároveň nedůvěřivým pohledem sleduji poskoka, který otevřel mému společníkovi dveře a stále stojí u speederu, jakoby vyčkával na vhodnou příležitost k jeho krádeži. Jakmile se otevřou dveře na mé straně spiderbot vyskočí a já s úsměvem přijmu nabízenou pomoc. Po očku stále pozoruji muže v uniformě. Až Jeromeho sebejistý, medový hlas mi navrátí trochu klidu.

Obyčejná restaurace? Pod tím pojmem si asi oba představujeme něco jiného... Pozoruj ho a mlč. Tím nic nezkazíš.
Naplánuji si své další kroky. Napodobím vznešený, usměvavý výraz svého společníka. Ten mi však dlouho nevydrží. Všechno je pro mě nové. Očima těkám od předmětu k předmětu, od bytosti k bytosti. Připadám si ztracená. Jako venkovanka, která poprvé přijela do velkoměsta. Všechno mě fascinuje.

Děkuji.
Promluvím zdvořile k zaměstnanci, který mi pomohl z kabátu. Poprvé tak stojím před svým společníkem pouze v černých koktejlkách. Dříve než stačí promluvit, přispěchá další dobře oblečený muž. Zženštilým hlasem nás uvítá a posléze provede spodní částí restaurace až k našemu stolu. Jak mi můj výcvik káže, celou dobu si prohlížím hosty a hledám jakýkoliv náznak nebezpečí.

Jediná ozbrojená bytost budu nejspíš já sama. Tihleti si ruce krví nešpiní. Na to mají jiné.
Zhodnotím situaci. Pomalu se začínám uvolňovat. Napětí ve všech svalech na těle povoluje. Mysl si zvyká na nové prostředí. Nechávám se unášet vší nádherou, luxusem.

Jak jsem říkala, tohle město mě nepřestane překvapovat. Je to tu... OHROMUJÍCÍ!
Promluvím, jakmile se náš průvodce vypaří. Vzpomenu si na svou matku. Na její pohádky. Příběh o zlodějce, která se vloupala do domu bohatého senátora a oba se do sebe zamilovali. Blábol na dobrou noc. Nikdy jsem nevěřila, že by bylo něco takového možné. A teď tu sedím s mužem, který mi podává květinu.

Jerome... děkuju... je krásná... Zajímalo by mě, co dobrého jsem udělala, že mi tě vesmír poslal do cesty?
Hledám slova, zatímco si prohlížím krásnou květinu. Její vzhled a podmanivá vůně hladí mé smysly.
"Zlo se blíží a má služba začíná. Neskončí až do mé smrti.
Jsem světlo v nejtemnější noci. Hlas slabších. Blaster, který je ochrání.
Svěřuji svůj život Antarianským Rangerům. Pro tento den a pro všechny, které přijdou."

-Přísaha Antarianských Rangerů

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: 1. mise pro Gwendolin: Anděl nebo noční můra?

Příspěvek od MrTukan »

Nar Shaddaa - "Nebeská vyhlídky"

Jerome zřejmě velmi správně vytušil tvoje rozpaky a nervozitu z nového prostředí, které ti bylo celkem cizí. Snažil se však o to, aby jsi nemusela mít strach, usmíval se na tebe a dokonale z něj sálala energie "všechno je v pořádku, buď v klidu". Na tvá slova, kterými jsi hodnotila své nadšení z restaurace se ještě trochu víc pousmál a byl spokojený, že tě ohromil. To byl zřejmě jeho cíl, i když pro něj tento podnik rozhodně nebyl tak luxusní jako pro tebe. Vzhledem k tomu, že jste seděli u jednoho z nejlepších stolů pro pozorování kabaretu se dalo usoudit, že Jerome byl jedna z nejváženější, či na Nar Shaddaa jinak řečeno, nejbohatších bytostí v budově.

Natáhl ruku tvým směrem v úmyslu pohladit tě po hřbetu ruky a odpověděl ti v duchu podobném tvé otázce.

Taky jsem ani nedoufal, že bych mohl někdy potkat ženu jako jsi ty. Nevím čím to je, ale přijdeš mi tak jiná než většina těch, co jsem znal. Tak zajímavá oproti jiným. Rád bych tě poznal blíž.

Chvilku ještě setrval v tomto okamžiku, aby potom sáhl po lahvi šampaňského, která byla již rozdělána a připravena ke konzumaci. Nejprve nalil tobě a potom naplnil i svou sklenku za veselého šumění bublinek. Následně lahev odložil a chopil se sklenky doufaje, že uděláš totéž. Pozvedl ji k přípitku.

Na tebe a na tvou krásu, drahá Ree.

Nutno dodat, že přípitek to nebyl bůhvíjak geniální, ovšem podmanivý hlas, kterým jej pronesl, jeho pohled visící jen a jen na tobě a stálý úsměv měnily úplně obyčejná slova v klenoty.

Po přípitku měl Jerome v úmyslu si vybrat nějaké jídlo a případně ti pomoci s výběrem, pokud bys to nezvládla sama. V jídelním lístku se zračili neuvěřitelné sumy, které tvého společníka však nechávaly naprosto klidným.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“