Youngling MPM

Zde vytvořte své přihlášky do multiplayer misí nebo do Bojové arény.

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Youngling MPM

Příspěvek od Jordi Linx »

Youngling Multi Player Mission II. epizoda - YMPM II. epizoda
Jedná se o pokračování MYMPM, která se tu odehrála před nějakými dvěma roky. Jejími hlavními hrdiny jsou opět younglingové.
Doporučený věk nových postav je 8-9 let nehledě na druh.
Co se týká minulosti a rodičů postav, tak není omezen na ne-Jediské rodiče, ale berte v potaz, že Řád Jedi se v tuto dobu už začal postupně schylovat k tomu, kdy nebylo žádoucí mít v Řádu vztahy.

Ohledně pozadí MPM:
- bude probíhat v roce 3748.5 BBY
- probíhá na následující lodi: http://cs.forceacademy.wikia.com/wiki/Vlna_Fyodosu
- události první mise jsou shrnuty zde: http://cs.forceacademy.wikia.com/wiki/B ... nu_Fyodosu

Přihlášky může podávat každý, ale preferovat budu sedm prvních nadšenců, kteří se ozvali do tématu přípravy této MPM. Celkem vezmu maximálně deset hráčů, kdy preferuji prověřené jedince.

Přihlášky plánuji uzavřít zhruba v polovině června.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Hayasan
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 844
Registrován: 25.1.2013 22:01:44
Czech Republic

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Hayasan »

Jméno: Mon Tao-ni
Pohlaví: muž
Rasa: devaronian
Barva kůže: narudlá
Planeta narození: Coruscant
Věk: 8 let

Jen dospána známost s Marcem :-)

Historie:
I přes to, že devaronianské ženy obvykle zůstávaly doma a do světa se vydávali jen muži, jeho matka byla výjimkou. Živila se jako úspěšná obchodnice na Coruscantu. S Monovým otcem žila jen chvíli v době páření.
Její první potomek byl do Chrámu přiveden v necelých dvou letech, protože zrovna začala své obchody rozšiřovat a jednala i s Řádem o možném kontraktu na speciální druh ovocného džusu, ze kterého však nakonec stejně sešlo.
V Chrámu je vychovávána taky jeho mladší sestra, pětiletá Cara Tao-ni. Prostřední bratr zemřel prakticky po narození. Jeho postižení nebylo slučitelné se životem, i když jeho matka měla k dispozicu tu nejlepší možnou lékařskou péči.
S Marcem se už nějaký ten pátek zná, neboť by členem jednoho ze "spřátelených" klanů. Občas se spolu porvali a dokonce si s ním Mon i rozumněl. Více se začali přátelit v momentě, kdy bylo jasné, že umístěnku na loď dostanou oba dva. Mon je navíc Marcovi vděčný i za to, že mu pomohl propašovat na loď jeden odcizený cvičný meč a chlupatého Jordiho.

Povaha:
V rámci hodnocení jeho druhu, je Mon klidný jako beránek, nicméně měl-li by být hodnocen v rámci všech younglingů, do klidného beránka by měl celkem daleko. Je živý, má rád nějakou akci, nesnáší vysedávání nad knihami (tedy kromě napínavých příběhů o statečných činech a bojích rytířů Jedi - nad těmito knihami je schopen strávit celou noc) a nejraději ze všeho by mával jenom svým světelným párátkem a na studium Síly by se vykašlal.
Na druhou stranu, svých mistrů si váží a obdivuje je především pro jejich výtečné bojové schopnosti. Více méně je poslouchá, je statečný, dokáže se zastat slabšího (ale většinou jen proto, že to využije jako záminku ke rvačce), je čestný a když je nějaký průšvih, dokáže se mu postavit čelem a přiznat se, nehledě na ty nepříjemné následky, které takové přiznání většinou má.
Ze všeho nejvíc si přeje, aby mohl jednoho dne vykonat nějaký úžasný a hlavně statečný skutek. Sní o tom, jak zachrání tisíce životů stejně jako hrdinové příběhů, které tak miluje.
Obvykle nebývá drzý a s mistry se nehádá. I když s jejich rozhodnutím nesouhlasí, tak si svůj názor nechá pro sebe a udělá to po jejich. To se však netýká jedné věci - zvířat. Za ty je ochoten rvát se zuby i nehty.
Vzhledem k tomu, že mnoho younglingů svým vzezřením děsí, tak nemá mnoho přátel. Snad i proto miluje zvířata jakéhokoliv druhu. V Chrámu vždy zachraňoval toulavé kočky, které našel na zahradě, spával s nimi v posteli. Lovil nejrůznější myší a krysy, aby nebyly otráveny a "potajmu" je vypouštěl na "bezpečnějším" místě. Jednu krysu si dokonce i nechal. Jedná se o mladou samičku jménem Jordi Linx (pojmenovanou dle jednoho z jeho oblíbených hrdinů. Také uvažoval nad jménem Vandar Tokare, ale vzhledem k tomu, že Vandar byl malý a zelený... nakonec to prostě projel na celé čáře). Našel ji zraněnou, neboť nějakým způsobem přišla o levou přední packu. Sám ji vyléčil. Už rok ji cvičí, slyší na jméno a chodí za ním jako pes. Umí i pár "akrobatických" kousků. Její pelech bývá v jeho kapse přes den, na noc jí vyrobil malou postýlku, s polštářem i vlastní dekou. Dokonce jí i věnoval svou oblíbenou hračku, plyšového medvídka, který však byl prakticky ihned rozcupován na kousky.
Se zvířaty si rád hraje. Pere se s nimi, mazlí... v podstatě mu nahrazují přátele. Když to jen trochu jde a ostražitost nad jeho osobou poleví, dokonce s nimi i v noci přespává na zahradě, nehledě na počasí. Nejednou byl nachytán, jak spí pod nějakým keřem a je obklopen možná i dvaceti polodivokými kočkami a několika dalšími tvory, jejichž nebezpečnost není nezanedbatelná.
Jeho inteligence je průměrná.
Smrt jeho prostředního bratra ho příliš nezasáhla. Zemřel v době, kdy Mon nebyl schopen plně pochopit, co se stalo a nyní je to pro něj už úplně přirozená věc.
S Carou si příliš nerozumí. Ne že by se s ní hádal, nebo se pral... ale ona se nezajímá o zvířátka, ale spíš o kytky, nebaví ji příběhy o Lonně Vash a o tom, jak unikla před sto tisíci Mandíky a půlku jich při tom pozabíjela jedním sekem světelného meče. Prozatím toho prostě nemají mnoho společného.

Vzhled:
Své vrstevníky převyšuje o půl hlavy. Je hubený, dobře osvalený. To nejnápadnější na něm je dvojice rohů, řada ostrých řezáků a ostrý jazyk. V kombinaci s rudou kůží připomíná spíš nějaké zvíře, nebo mýtickou bytost, než mladého younglinga.
Při bližším pohledu je možné najít na celém jeho těle čerstvé i polozahojené škrábance a malé jizvy, které mají svůj prapůvod právě v těch škrábancích.
Nosívá tradiční oblečení Jediů, nicméně vždy tmavé barvy. Béžová, nebo dokonce bílá, v jeho šatníku prostě neexistuje. Má to však ryze praktický charakter. Na tmavé látce nejsou tolik vidět stopy po jeho mazlíčcích.

Schopnosti:
Už teď je patrné, že z něj vyroste vynikající bojovník. Stejně staré younglingy převyšuje minimálně o třídu. Je více než vyrovnaným soupeřem i pro spolužáky o dva roky starší.
Co se však týče schopností se Silou, tak tady už tolik neválí. Na druhou stranu ani příliš nezaostává, neboť jsou jeho schopnosti ryze průměrné. Jedinou zajímavostí je to, že už nyní má na velmi vysoké úrovni jednu schopnost - Přítel zvířat. Kromě přirozeného nadání a doslova okouzlení, které se projevuje i tím, že zachraňuje třeba i žížaly při zahradničení, za to může i fakt, že se mu dostalo zvláštní pozornosti a výuky od jednoho přestárlého mistra, jemuž nedělalo nejmenší problém během několika okamžiků přimět i vrabce, aby se ho pokusil nést na zádech.
V ostatních částech výuky však celkem plave. Třeba v takové historii čehokoliv se nudí a nedokáže si v ní najít nějaké hrdiny. Jsou to pro něj jen nudná data. Takže jeho zvládnutí těchto předmětů je dáno štěstím, relativně dobrou pamětí a taky možná benevolencí mistrů. Jeho všeobecný přehled je dosti mizerný a dalo by se dokonce říct, že na jeho věk i podprůměrný.

Schváleno, Jordi.
Pozn.: Protože na Vlně Fyodosu bydlí younglingové v pokojích pro dva, tak nevím, jestli péče o krysu patří k nejlepším možným aktivitám v rámci pokoje. Je však možné, aby ji mohl udržovat v rámci rozsáhlé zahrady(odkazuji na schémata lodi na naší wiki), byť i tma jsou místní živočichové. Jiné tvory by si z Coruscantu jen těžko propašoval, i proto, že místní zahrada má relativně přísná pravidla.
Naposledy upravil(a) Hayasan dne 15.6.2013 10:17:32, celkem upraveno 3 x.
„Ani to nepřiznáš? Nenasytnost tě žene do záhuby mladá dámo, temnou stranu zde vnímám ...“
Jordi Linx

Uživatelský avatar
Xavier
Sith
Sith
Příspěvky: 2584
Registrován: 18.11.2008 11:55:38
Bohemia

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Xavier »

Jméno: Dll Rua

Povolání: Youngling

Rasa: Sullustan

Stáří: 8 let

Planeta narození: Sullust

Životopis: Dll pochází z průměrné rodiny. Rodičům se však příliš nelíbilo že se jim narodil. Neměli ho příliš rádi a velmi přísně ho plísnili za téměř vše co provedl. Od té doby se vždy dosti bál něco udělat, aby to neudělal špatně a nedostal za to vynadáno.
Začal se tedy raději toulat po městě než aby se zdržoval doma.
Ve čtyřech letech ho potkal rytíř Jedi, který na Sullustu se účastnil diplomatické mise a Dll se zrovna potuloval v místech kde se Jedi pohyboval. Jedi poznal že má jisté nadání( i když ne příliš silné) a nabýdl jeho rodičům že se z něj mohl stát Jedi, ti bez přemýšlení souhlasili, neboť byli rádi že se ho zbaví.
V chrámu se Dllovi velmi líbilo. Oproti domovu zde byla mnohem příjemnější atmosféra. avšak bojácnosti a nerozhodnosti se však nezbavil. Ani jeho nadání v Síle nebylo příliš silné a často oproti svým vrstevníkům zaostával. Po událostech, které zažil na Vlně Fyodosu se ještě více stáhl do sebe a začal trpět až paranoiou z případného dalšího sithského útoku. Díky tomu trpí poruchu spánku a často, když už usne, má noční můry.

Schopnosti a dovednosti: Má velmi citlivý sluch. Dále má slušný hudební sluch a i zkouší hrát na nějaké hudební nástroje, i když zatím celkem neobratně. Mluví výhradně Sullustansky, basicu rozumí, ale není schopen v něm srozumitelně artikulovat. Jeho Silové schopnostizůstávájí nadále dosti nerozvinuté a za svými vrstevníky v dovednostech Síly silně zaostává.

Vzhled postavy: Menší postavy(i na Sullustana), růžová pokožka, černé oči.

Vlastnosti postavy: Bojácný, nerozhodný, upýpavý, pasivní, rád je sám a stranou kolektivu.

Schváleno, Jordi.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Phate »

Jméno: Shay

Titul: Youngling

Rasa: Firrerreo

Stáří: 8 let

Planeta narození: Firrerre

Životopis postavy: V Shayině rodině se citlivost na Sílu projevuje už po několik generací. V Řádu bylo mnoho členů jejich rodu, včetně jejího o čtyři roky staršího bratra. Nebylo tedy nic nečekaného, že Vas a Nuriel nechali i svého druhého potomka přezkoušet zdali by se mohl stát rytířem Jedi. Pro oba dva byla velká čest, že jejich děti mohly sloužit galaxii po boku Jediů. Když se zkoušky ukázaly jako nadpůměrně pozitivní, Nuriel dala své roční dceři přezdívku Shay, která jí měla uchránit před podrobením při vyslovení jejího pravého jména. Ušetřena tohoto tajemství svého lidu, používala Shay své jméno zcela běžně.

V Chrámu na Coruscantu trávila většinu času po boku dalších younglingů ze svého klanu, kteří byli klasickým výcvikem připrávováni na život v Řádu. Většinu z nich Shay překonávala když přišlo na použití a porozuměmí Síly. Její přátelská povaha však eliminovala veškeré spory, které by tímto faktem mohly vzniknout. Hodně času trávila v Chrámových archívech studiem historie, ras rozesetých po galaxii a učení Řádu Jedi. Ač byla víceméně bezproblémovou studentkou, po nocích podnikala s přáteli výpravy do zakázaných prostor Chrámu což jí vyneslo nejeden trest. Postupem času věnovala svou pílí ke zlepšení některých vlastností v Síle, které nebyly klasicky vyučovány. Když se dozvěděla, že byla přiřazena na Vlnu Fyodosu bez všech svých klanových přátel, trávila trochu více času s Tzadi a Azizou. Ty sice v Chrámu automaticky považovala za nepřátele vzhledem ke klanové rivalitě, ale několik nočních výletů z nich udělalo dobré kamarádky, kterých bude na lodi zapotřebí.

Schopnosti: Rychlé hojení její rase vlastní. Je velmi bystrá, má skvělou paměť, což dává svým učitelům často najevo, a velmi rychle se učí různým technikám zahrnující Sílu. V boji se světelným mečem nevykazuje žádně zvláštní nadání, ale spíše průměrné výsledky.

Vzhled, povaha: Na svůj věk a rasu má Shay průměrnou výšku (1,2 m) a predispozice k atletické postavě. Zlatavou barvu kůže, dlouhé černé vlasy se světle modrými pruhy a modré oči.

Povahově je Shay velmi přátelská, milá a snadno navazuje kontakt s ostatními younglingy. V přítomnosti mistrů se chová bezproblémově a vzorně, ale v přítomnosti svých vrstevníků je, díky svému důvtipu a vynalézavosti, schopná vymyslet kdejakou akci porušující pravidla za což vděčí své přirozené zvídavosti, dobrodružnosti a nebojácnosti.

Schváleno, Jordi.
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Merthor
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 668
Registrován: 28.3.2013 18:07:44
Bydliště: Jedno malé moravské město
Czech Republic

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Merthor »

Jméno: Gliden Beltens

Titul: youngling

Rasa: Člověk

Věk: 8 let

Planeta narození: Brental IV

Životopis postavy: Ke strastem a prožitkům, které Glidena potkali v rámci jeho dětství to byli zejména ty spojené z cestováním. Jeho matka se živila literární a divadelní kritikou a jeho otec jako pilot civilních linek, takže otce moc často neviděl, ale zato měl poměrně hodně příležitostí cestovat. Rodina si to mohla dovolit, protože Glidenův strýc byl poměrně zámožný a rodiče podporoval. Některé zážitky z cest zrovna příjemné nebyly. Něco málo si Gliber zapamatoval, ale spoustu věcí taky ne, protože byl ještě docela malý.
Gliden nebyl prvním Jediem v rodině Beltensů. Tím se stal už Iolthard, který k Glidenovi sice neměl příbuzenský vztah v přímé linii, přesto však byli spřízněni. Ioltha0rd se s rodinou často nestýkal o Glidenovi samozřejmě věděl, stejně jako udržoval kladný vztah k jeho rodičům, nevěděl však o tom, že je též Gliden spjat se sílou. Tohle zjištění zaznamenal až později, když se vlastně tak trochu náhodou náhodou při jednom se svých úkolů setkal s Glidenem a jeho rodiči. Chvilka rodinného štěstí z vzájemného setkání se změlnila ve chvíli loučení. Faktem zůstalo, že si Iolthard nakonec odvedl chlapce s sebou do chrámu, kam se dostal poměrně brzy a měl tak před sebou poměrně nadějnou budoucnost, čemuž nasvědčovali i jeho rychle se rozvíjející znalosti a dovednosti.

Schopnosti: dobré kinetické předpoklady (fyzické i co se týče rozvíjení sílových schopností), Obdivuje pokročilé použití schopností, jako je telekineze, či telepatie a některé další pokročilé techniky, jako je absorpce, což samozřejmě neumí, ale chtěl by se to naučit. Jinak má celkem dobrou paměť a ani z šikovností rukou to není zrovna špatné. V použití síly či boji se světelným mečem nevyčnívá ni nezaostává, v obém má své silné i slabé stránky v a vzhledem k jeho povaze se snaží být dobrý všude, kde to jen je možné.

Vzhled: Vzhledově na něm není nic neobvyklého. Je to poměrně obyčejný člověk s vlasy spíš světlejšími, než zcela tmavými a celkem příjemným vzezřením. Není nikterak zvlášť vysoký ani svalnatý. Zato je ale relativně pružný, mrštný a rychlý. I když by v souboji hrubou silou zřejmě podlehl, nedá se říct, že by vypadal nějak zvlášť křehce.
Nosí svému věku přiměřené řádové odění. Má rád modrou barvu, takže pokud si může vybrat oblečení, nebo pokud ke svému odění přidá nějaké drobné doplňky, většinou jsou v modré barvě.

Vlastnosti: Je poměrně vyrovnaný, tedy v rámci možností svého věku atd.a ve stejném smyslu nekonfliktní. Jinak je ale spíš otevřený, než uzavřený. Jeho otevřenost se projevuje též celkem klasicky tak, že se zajímá o spoustu věcí i o lidi kolem sebe. Z dalších vlastnosti zle říct, že je přátelský, někdy trochu upovídaný a touží naučit se a poznat co nejvíc věcí. Vzhledem k jeho věku je typické i to, že mu připadne zábavnější, když se aktivity různým způsobem střídají.
K mistrům se chová s respektem a uctivostí, žádný úkol mu vyloženě nevadí, hlavně když je zadán nějakou zábavnější formou. Například u výukových materiálů nejraději sleduje holofotografie, ilustrace a názorné příklady.

Zamítnuto, Jordi(po osobní domluvě).
Naposledy upravil(a) Merthor dne 05.2.2014 20:34:23, celkem upraveno 1 x.
Válku vedou národy, ale jsou to lidské bytosti, které musí platit.
A těm z nás kdo přežili, zůstala v pamětech hanba, bída a krveprolití.
- epilog Trojské Heleny -


Uživatelský avatar
Gwendolin
Diplomat
Diplomat
Příspěvky: 821
Registrován: 06.8.2009 18:02:26
Bydliště: Antar 4

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Gwendolin »

Jméno: Aziza "Zíza" Zaaur

Titul: Youngling

Rasa: Amaran

Věk: 8 let

Planeta narození: Naboo

Životopis postavy: Mé černé oči poprvé spatřili světlo světa v malé vesničce v hlubokých lesích Naboo. Má matka Zolta byla představenou naší tlupy. Otce jsem bohužel nepoznala, sežral ho zdivočelý Bursa ještě před mým narozením. Odmala jsem se, jako každé mládě, učila zaříkávání a komunikaci s divokými zvířaty. Oproti ostatním vrstevníkům jsem při učení dělala velké pokroky a proto jsem již ve čtyřech letech úspěšně složila zkoušku šelem. Se svým zkroceným, jezdeckým Bursou jsem mohla doprovázet skupinu obchodníků do vesnic Gunganů a lidí. Zde jsem poprvé zaznamenala své zvláštní vlohy. Vycítila jsem nebezpečí a přítomnost jiných bytostí v blízkém okolí. I když se jednalo spíše jen o neurčitý pocit mravenčení a ježení chlupů na zádech.

Jako většina Amaranů se i naše tlupa živila převážně obchodem s divokými zvířaty. Jedna taková cesta nás zavedla do okrajové části hlavního města. Zde si otevřel Neimoidian jménem Nozabuiba malou zoo. Naneštěstí přecenil své schopnosti a jedno ze zvířat mu uteklo. Z dětské hlouposti nebo snad snahy dokázat všem, že už jsem stejně schopná, jako dospělí jsem se za zvířetem vypravila. Nebylo těžké ho najít. Tvor za sebou zanechával spoušť. Naneštěstí pro mě se ocitl ve slepé uličce a já mu stála v cestě na svobodu. Vystresované zvíře se proti mě rozeběhlo s zuřivostí psa akky. Život mi zachránil rytíř jedi, který na Naboo hledal nové adepti pro výcvik.

Tak jsem se z planety, kde jsem trávila většinu života v lesích dostala do nového světa plného podivných bytostí, strojů a vysokých budov. Na nové prostředí jsem si zvykala oproti ostatním younglingům poměrně dlouho. Každou volnou chvilku jsem se snažila trávit v meditačních zahradách, abych zůstala co nejvíce v kontaktu s přírodou, která mi dodávala pocit bezpečí a nabíjela mě novou energií. Ta byla ostatně potřeba, jelikož jsem se svou novou smečkou stejně starých mláďat vyváděla jednu lumpárnu za druhou. Mou nejlepší kamarádkou a kumpánem se stala Tzadi. Lidské mládě se srdce Amarana. Společně jsme podnikaly výpravy do útrob chrámu a následně společně čelily trestu.

Rozhodnutí, že se budu stěhovat na vesmírnou loď jsem nepřijala s velkým nadšením. Za prvé to znamená opustit smečku. A za druhé nemám ráda létání! Naštěstí Tzadi letí taky. Budem spolu na pokoji! Jupí! Vlna Fyodosu, tak se náš nový domov jmenuje, je prý obrovská! Netušíme, co nás tam čeká. A proto jsme mezi sebe vzaly Shay. Jak říká jedno amaranské přísloví: Ve třech se na Bursu lépe táhne!

Schopnosti: nadání pro komunikaci s nižšími formami života, krocení zvěře - vrozené Amaranské schopnosti, velmi citlivý sluch a čich, rychlá (obzvlášť, když běží po čtyřech). V boji se světelným mečem je průměrná. Mnohem více jí baví hodiny, kdy se učí využívat Sílu - základy léčení, cit na Sílu (vycítění osob v okolí, nebezpečí), základy mind tricku

Vzhled: Výška 1,15 metru (už víc nevyroste, její rasa dorůstá do výšky dospělého jedince velmi rychle), Zrzavé chlupy, na břiše a pod tlamou bílé, dlouhý ocas, černé oči

Povaha: Přátelská, veselá. Za svou smečku by dala tlapu do ohně. Mistry nijak zvlášť nevytáčí. Jako každé dítě, má i Aziza problémy se soustředěním. Občas (= často) dává průchod své "vnitřní šelmě", což ji následně mistři vytýkají. Ať se snaží sebe víc, zatím nedokáže plně potlačit svou divokou povahu. Ráda si hraje na zvěda - díky své drobné postavě se snadno všude protáhne a díky citlivému sluchu často zaslechne, co nemá. Nemá ráda létání. Pokud to jde volí raději dopravu pozemní, nejlépe na nějakém zvířeti.

Schváleno, Jordi.
Naposledy upravil(a) Gwendolin dne 15.6.2013 08:44:19, celkem upraveno 1 x.
"Zlo se blíží a má služba začíná. Neskončí až do mé smrti.
Jsem světlo v nejtemnější noci. Hlas slabších. Blaster, který je ochrání.
Svěřuji svůj život Antarianským Rangerům. Pro tento den a pro všechny, které přijdou."

-Přísaha Antarianských Rangerů

Uživatelský avatar
Elinor Rahl
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 366
Registrován: 10.12.2012 17:24:17
Bydliště: Arca Company Barrack, Coruscant

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Elinor Rahl »

Jméno: Elinor Ashdale

Titul: youngling

Rasa: blízká lidem (50% člověk, 50% Echani)

Věk: 8 let

Životopis:
Těžko říct, co na sobě echanijská velitelka Yorimi Arana a rytíř Jedi Cedrik Ashdale viděli, s největší pravděpodobností se nudili na diplomatické misi a tak si jednání v zasedací síni zpestřili i jednáním na jiných místech. Nicméně zatímco oficiální výsledek jednání připadal Yorimi dobrý a užitečný, tím přídavným si jistá nebyla a tak se z Cedrika stalo něco na způsob tatínka na plný úvazek. Nijak si s tím nedělal starosti, potomka svěřil do péče svým rodičům na Alderaanu a jednou za čas se stavil zjistit, jak se vlastně Elince daří.
Díky tomu Elinor prožila prvních pět let relativně šťastně v aristokratické rodině, obklopena čtyřmi bratranci a víceméně laskavou snahou babičky vychovat z ní mladou dámu alderaanského stylu. Nicméně na něco takového byla Elinka příliš divoká a její výchovu navíc komplikovala jedna taková věc... jo, Síla se tomu říká. Nakonec tedy prarodiče s úlevou rezignovali a poslali vnučku do chrámu, by se naučila slušnému chování, stala se z ní rytířka Jedi - a hlavně, aby se Cedrik dozvěděl, cože to vlastně má jeho geny. Nedá se říct, že by si Elinka na život mezi Jedii stěžovala - otázkou by spíš bylo, jestli si část Jediů víceméně nestěžovala na ni.
Po událostech na Vlně Fyodosu (kdy mimo jiné ztratila svého nejlepšího kamaráda) se hodně stáhla do sebe, intenzivně se soustředí na svůj výcvik a především praktické dovednosti. Její přístup by se dal nazvat velmi cílevědomým workholismem.

Schopnosti:
základy zamaskování a cítění Síly;
má sklony k stáhnutí se do sebe a následném ovlivňování svých reakcí;
tohle všechno za ten rok rozvíjela, jak to šlo


Poznámka:
- za ten rok se hodně změnila, dalo by se říct, že z (nejen) potenciálního potížisty se stal člověk vyloženě studijně a prakticky založený - pokud by se situace mohla opakovat, chce být maximálně připravená. Tohle narazilo na do té doby úspěšně ignorované perfekcionistické sklony. Dalo by se říct, že v současnosti je pro Elinor pouze něco jako soustředění se na výcvik
- kvůli množství úmrtí v její předchozí skupince je hodně stažená do sebe a hodně uzavřená. Buďme upřímní, Corm jí zatraceně chybí.

Vzhled: vyšší postavy; dlouhé bílé vlasy zapletené do copu; ocelově šedé oči (po tátovi)

Schváleno, Jordi.
Samozřejmě, že jsou Mandaloriané mírumilovnými pacifisty. Nemají problém kohokoli kdykoli mírumilovně zpacifikovat.

Pokud máte pocit, že bych měla na něco reagovat a nereaguju, asi jsem se zapomněla odhlásit (resp. si kvůli reálnému životu neuvědomuji tok času)...na ostatní věci nezapomínám.

Uživatelský avatar
Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Příspěvky: 2233
Registrován: 31.12.2007 18:03:02
Uruguay

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Pear »

Jméno: Christian "Chris" Cale

Věk: 8 let.

Titul: Youngling

Rasa: Miraluka

Planeta narození: Alpheridies

Životopis postavy: "Mílý deníčku ... 'Mám z toho divnej pocit. Leť za maminkou na Alpheridies, prosím.' ... Maminka mi jednou říkala, že díky té větě sem na světě. A pak mně pošle na loď, kde zemře většina mých nových kamarádů, tedy mimo jedný vyšinutý holky co všude viděla sithy, až přehlédla ty skutečné a pak obludka, která ani neuměla naším jazykem. Říkám si, Jediové a ochránci Galaxie? Nedokážou ochránit ani děti, tak jak chcou zachránit Republiku před zlem? A teď nás sem zavřou znova? Je mi jasný jak to je, proto musím být na místě a ochránit ostatní díky svým veteránským zkušenostem z poslední bitvy! Nyní nezemře nikdo a jestli ano, tak to nedopustím! [terminate(Page_Threethousandsixhundrednintyeight)]"

"Mílý deníčku... [delete(Mily_denicek)] Nějákou dobu po zážitcích na Vlně Fyodosu zničil svůj deníček a zatímco se jeho otřesení přežívší spolužáci stáhli do sebe a tvrdě na sobě pracovali, Chrisek pochopil že jeho schopnosti jsou dostatečně silné a jediná chyba byl přístup k celému útoku a nepřipravenost posádky. Chris si slíbil, že už nikdy nebude nepřipravený! Vyhrajem!

Schopnosti a dovednosti: Základy užívání síly. Vidění pomocí síly (Force Sight - dar Miraluk), poměrně rychlý běžec. Hodně citlivý na sílu.

Vzhled postavy: Očí převázané pruhem červené látky. průměrná postava, vlasy si nechává na růst, aby si mohl udělat jedijské dredy.

Vlastnosti postavy: Furt mluví a komentuje, hlavně naprosté banality. . Lehce škodolibý. Když něco vyvede, dělá ze sebe "toho ublíženého", před autoritami si hraje na hodného younglinga. Nahlas říká svoje názory, a když se mu něco nelíbí, jde striktně proti tomu. Někdy je až moc zvídavý, někdy naopak naprosto ignorantní.
Po Vlně Fyodosu si dává záležet, aby byli všichni připraveni na další útok.

Zamítnuto, Jordi.(je mi líto, ale dorazil jsi příliš pozdě během domlouvání, kdy už tvoje postava z minula byla odsunuta mimo). Navíc jsem žádal pouze rozšíření životopisů a ne něco - přepracovaného?
Jen tak mimochodem :D "dorazil jsi příliš pozdě během domlouvání, kdy už tvoje postava z minula byla odsunuta mimo" ... WTF? :D :D Oh, c'mon :D
Naposledy upravil(a) Pear dne 16.6.2013 01:51:55, celkem upraveno 1 x.
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Uživatelský avatar
Heinz
Pašerák
Pašerák
Příspěvky: 701
Registrován: 22.9.2007 17:02:43
Bydliště: Elpizies
Bosnia & Herzegovina

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Heinz »

Jméno: Tzadi Resh
Věk: 8 let
Rasa: člověk
Planeta narození: Talus
Titul: Youngling

Minulost:
(Narodila se v lidské kolonii na Talusu, svobodné matce z rodiny zemědělců. Otec, pašerák, který na Talus dovážel zásoby, zmizel po týdnu a už se nikdy neukázal. Ani nevěděl, že je otcem. Matka se dcery odmítala vzdát, ale jelikož věděla, že kolonisté, včetně jejích rodičů, jsou velmi konzervativní a holce by byl její nemanželský původ neustále předkládán, usoudila nakonec, že u Jediů bude Tzadi lépe.)

Co si pamatuju, žiju v Chrámu - cvičení, učení, meditace… a furt dokola. Né že by to nebyla prča, někdy, ale třeba meditace, to je vážně nuda. A třeba boj s mečem, to zní jako sranda, že jo? Ale to není pravda, protože musíme furt dokola opakovat kroky a furt je to prej špatně – jestli nás náhodou nechají světelňák zapnout, stejně z toho není žádná řezačka, protože nás mistr nenechá. Stojíme proti sobě a sotva se dotkneme – nuuudáááá!
To cvičení Síly je lepší. S Grixem Haďákem, to je můj kámoš falleen, po sobě Silou házíme kostky, když se mistr nedívá. Haďák je vůbec fajn kamarád, navíc umí hrozně vtipně napodobit Mistra Torna (Mistr je iIthorian) - směju se, až se za břicho popadám, i když mám strach, že nás Mistr někdy přistihne, to by byl průšvih!
Nejdůležitější je ale stejně naše válka na život a na smrt s těma pitomýma banthama z ostatních klanů. Jsou to Sithové, no fakt! Zrovna před třema týdnama na nás jedni zaútočili, podle a ze zálohy, na chodbě na ubikacích, házeli po nás zbytky od večeře – byli jsme celí od omáčky a kaše, no fuj! Ale my jsme hrdí bojovníci, my si tyhle podlosti líbit nenecháme!
Pomstili jsme se jim!
V noci, po večerce, jsme se vykradli z pokojů – a to bylo dost nebezpečný, protože nám to mistři zakázali – a vloupali se k nim na ubikaci. Všechny jsme je pomatlali marmeládou! Druhej den zuřili jak rancorové… a Mistr Zerus jim vynadal, že dělají rámus! Ha, há!
Nejlepší bylo, když jsme je pak v soutěži klanů na opičí dráze porazili, ti měli vzteka! Zvlášť Fero, ten malej zabrak, co se pořád vytahuje, že ho mistři mají nejradši, protože ho pořád chválí, ale to není pravda. Je to lhář, a proto je to Sith!

Ale teď jsem smutná, protože mi Mistři řekli, že se prý mám stěhovat na nějakou loď, bude se mi stýskat po mým klanu... No fakt! To je nespra! Proč nemohli vzít Fera?!
Alespoň že tam nejdu sama, Aziza, moje parťačka na život a na smrt z klanu jede taky! Jestli tam bude Zíza, nemusím se bát, že bude nuda! Dokonce i Shay, která teda v Chrámu patřila do jinýho klanu, a tak byla nepřítel, se k nám přidá - však je to fajn kamarádka!Slíbily jsme si, že budem držet při sobě, že se nikdy za celý život nezradíme, a taky už jsme se dohodly, že naši partu pojmenujem Postrachové, tak nás přece mistři nazývali často, to bude! Postrachové z Vlny! Žůžo!

Povaha:
Tzadi se už od mala projevuje jako dominantní typ, ve svém klanu patřila mezi vůdčí typy. Je soutěživá, vždy jde do všeho naplno a nerada prohrává. Vždy je mezi vrstevníky vidět a slyšet, jako extrovert chce být v centru pozornosti, zároveň je hodně přátelská a má mnoho kamarádů. Na druhou stranu bylo mnoho dětí, hlavně z jiných klanů, se kterými se hádala a navzájem si dělaly naschvály. Nikdy to nepřerostlo v šikanu, jen se popichovaly (jako bojůvky mezi různými třídami na základce). Má ráda srandu, o to víc na úkor druhých, a tak často právě ona iniciovala nějaké „akce“ proti ostatním klanům.
Tzadi je zvídavá a ukecaná, někdy její přímočarost přeroste až v drzost, protože neví, kdy má mlčet, hádavá, někdy vzteklá a občas urážlivá – ale jelikož je povahou cholerik, nikdy jí to nevydrží dlouho a za chvíli neví, proč se to vlastně urazila. Je tvrdohlavá.
Slova mistrů si vykládá po svém, a jelikož má na všechno hned názor, který je samozřejmě značně svérázný, často své vrstevníky poučuje.
Mistry respektuje, dokonce z nich, zvlášť z členů Rady, má do značné míry posvátný strach. Vnímá je jako absolutně všemocné bytosti… a jednou by chtěla být jako oni. (Na druhou stranu, tahle bázlivost často ustoupí některým rysům její povahy – zvláště sklonům k drzosti a provokaci).

Schopnosti:
Je rychlá a mrštná, dokonce je s ní i silně koncentrovaná Síla, ale chybí ji trpělivost, je roztržitá a jen těžce se donutí soustředit a uklidnit. Dokud se nenaučí soustředěnosti a trpělivosti, bude mít s rozvojem svého skutečného potenciálu, ať už v boji s mečem nebo užíváním Síly, velký problém. Má přirozený talent (na průsery) na plížení, skrývání a obecně schopnosti zvěda, s tím se pojí i silové schopnosti. Nikterak překvapivě se pak jeví to, že plně koncentrovaná dokáže být jen na různých výpravách za porušováním řádu, při schovávačkách a v diverzantských akcích, tehdy se také semtam ukáže její skutečný silový potenciál.

Vzhled:

Kód: Vybrat vše

http://farm3.staticflickr.com/2081/1521076654_eefeaf20be_o.jpg
Schváleno, Jordi.
Naposledy upravil(a) Heinz dne 15.6.2013 17:51:39, celkem upraveno 2 x.
Obrázek

Na konci i na počátku je destrukce
v destrukci vše vzniká, zaniká
v každém zániku se skrývá zrození.
Řád. Cyklus.
Rakth

"There is no solace above or below. Only us. Small. Solitary. Striving. Battling one another. I pray to myself. For myself."
Frank Underwood


Uživatelský avatar
Shisco
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1215
Registrován: 05.4.2010 19:33:27
Bydliště: Bastion

Příspěvek od Shisco »

Jméno: Marconius ("Marco")

Pohlaví: Muž

Rasa: Lepi

Planeta narození: Coachelle Prime

Marconius se narodil na domovském světě své rasy v úplně normální lepijské rodině, kde vyrůstal s dalšími patnácti sourozenci, než si pro něho mezi třetím a čtvrtým rokem jeho života na základě vysoké koncentraci midichlorianů v krvi zjištěné při banální lékařské prohlídce přišel Jedi z akvizičních sborů a odvedl si jej. Tohle bylo velmi zvláštní, neboť ani jeden z Marconiusových rodičů a ani nikdo z jeho sourozenců s ním tento dar nesdílel a do té doby, než byl maličký Marco odveden do Chrámu Jediů k výcviku, se u něho žádné zvláštní talenty ani neprojevovaly. Nejspíš to bylo jeho povahou, jež je Lepiům, a jejich dětem obzvlášť, vlastní, a díky níž si právem vysloužili přezdívku "raketoví králící".
V Chrámu Marcovi staří a vážení mistrové říkali, že s ním je velká Síla a když se naučí soustředit, bude z něho jednou skvělý Jedi. Stejně jako když se rozhodovalo o jeho budoucím klanu, přiřadili jej do Klanu Squalla, aby tam z jeho nejvýraznější slabé stránky udělali silnou a aby jeho vrozenou neposednost zpracovávali v rychlost a hbitost.
Marconius nemůže vystát nespravedlnost a když se mu nebo někomu v jeho okolí děje, pral by se do poslední síly za to, aby byla napravena. A jakmile mu dali poprvé do ruky cvičný světelný meč, byl rozhodnut o tom, že se chce stát Ochráncem Jedi, tedy přesněji Mírotvůrcem Jedi.
Kromě "obligátního" Shii-Cha se začal učit také Ataru, neboť Čtvrtá forma je založená na běhání, skákání a létání vzduchem, v čemž je Marco absolutně ve svém živlu.

Schopnosti: Má talent pro cokoliv, co zahrnuje rychlé a hbité pohyby, například tanec nebo bojová umění, čímž sdílí společný zájem s Monem Tao-Nim. Ti dva se spolu občas poperou, jen tak pro radost. A Mon je také jediná bytost jeho věku, které se podařilo Marconiuse - již se blížícího běžné výšce dospělého Lepiho - přeprat. Marco je vytrvalý, občas až tvrdohlavě. Občas má problém s koncentrací, proto není jeho potenciál v Síle takový, jaký by mohl být, i když dělá pokroky.
Touží si postavit vlastní světelný meč. Několik součástek už si sehnal a leží mu v šuplíku, připravené na to, až bude Marco schopen se pustit do konstrukce (a zřejmě si několik roků ještě počkají). Schopný telepat a telekinetik - pokud se soustředí.

Vzhled: velký bílomodrý huňatý králík. Má krátký ocásek a dlouhé uši, jejichž polohou vyjadřuje své emoce. Vysoký asi metr šedesát (bez uší, ty má většinou sklopené), neboť příslušníci jeho rasy pohlavně dospívají v deseti letech. Narozdíl od mnoha Lepiů nosí boty, i když většinou jen sandály, a modrou suknici, neboť nerad nosí kalhoty, jsou mu kvůli ocásku nepohodlné. Od pasu nahoru mu stačí vlastní srst.

Schváleno, Jordi.
Znáš sirou košileli?
Třepetatá, třepetatá
Jsi proklat, majiteli!
Třepetatá, třepetatá
Teď třeská pleská v ní vánek
Kvílivá jak uplakánek
Vichryvanou, vichryvanou...

-Christian Morgenstern, Košilela



Uživatelský avatar
Needay
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 308
Registrován: 11.6.2011 17:07:28
Bydliště: In my own little hell

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Needay »

Jméno: Mia Abarmo
Pohlaví: Žena
Rasa: Člověk
Věk: 8 let
Výška: 1,1 m
Planeta narození: Coruscant
Titul: Youngling

Životopis postavy:
Pod povrchem Coruscantu, tam kde bují kriminální živly se do nehostinného prostředí ulice narodilo lidské dítě. Své rodiče nezná, nikdy jí o nich nevyprávěli. Měsíc po Miiuninu narození si ji vyzvedl Jedi. Zahalený starý muž jehož původním cílem tam dole, muselo být určitě něco jiného. Vycítil v ní totiž stopy síly, stopy které by normálně nebyly seshora, přes všechno rušení cítit. Po odvezení do chrámu se objevily vysoké výkyvy midichlorianů v její krvi. Doslova jimi zářila. Několik týdnů se zdálo že holčička zemře, byla na pokraji svých sil. Jednoho dne když přišla ošetřovatelka s tím že jí podá další dávku antibiotik v marné snaze zachránit její život, se zjistilo že Mia je v naprostém pořádku. Ze dne na den záhadná nemoc zmizela. Stav se vrátil do normálu. Najednou byla stejná jako děti ležící v zavinovačce v postýlkách vedle té její. Vyrůstala odstrčená, a smutná. Vypěstovala si nedůvěru jak v droidy tak v ostatní organické osazenstvo chrámu.
Pár dní nazpět zaslechla že několik younglingů bude posláno na jakousi loď. Možná to bude ta změna po které si Mia Abarmo tak moc žádá.

Schopnosti:
Mia nemající ráda násilí a boje se snaží těmto věcem oklikou vyhýbat. Proto není příliš zkušená v užití světelného meče. Bojí se moci, kterou tento nástroj sebou přináší. Má strach o bezpečí své ale i svého okolí, pokud by někomu ublížila, nedokázala by si to odpustit.
Její nejistota jí nedovoluje větší prohloubení se do tajů síly, proto prozatím neovládá žádnou zvláštní schopnost.

Vzhled:
V davu se tato drobná křehká dívenka v mžiku lehce ztratí. Pod kápí béžově zbarveného bavlněného šatu se skrývají nenápadná hnědá očka. Světlá kůže mladé slečny je neposkvrněna událostmi okolního vesmíru. Naopak vlasy jsou tmavé, kaštanové barvy. Mívá je spletené v krátkém copu, dosahujícím přibližně k lopatkám.

Vlastnosti/Povaha:
Melancholik. Má fotogenickou paměť, ráda si čte nebo se ráda potlouká po chodbách a sleduje skrz okna dění tam venku, někde tam musí být totiž její rodiče. Minulost, která se na jejím chování poznamenala, zapříčinila že je na první pohled možné z jejího výrazu tváře vyčíst strach, nejistotu, nevyrovnanost a uzavřenost do sebe samé. Bojí se dokonce vlastního stínu, tyto aspekty dává svému okolí na vědomí svojí zamlklostí. Cítí se odstrčená, hlavně proto že nemá žádného kamaráda. Nedalo by se říct že není přátelská, jenom ostatním prostě nevěří. Vždy když kráčí ve větším davu má sklopenou hlavu. Stýská se jí po domově ač se na něj vlastně nepamatuje, neprosila se o to být tady, neprosila se o nějakou zodpovědnost, nejraději by utekla hodně daleko od tuť. Ale... Co když je to tam venku ještě horší?

Poznámky:
Základ šatu plus kápě:

Kód: Vybrat vše

http://fc04.deviantart.net/fs48/f/2009/215/4/f/Maak_Tya_by_Pyrochan_dolls.png
Schváleno, Jordi.
Naposledy upravil(a) Needay dne 16.6.2013 09:05:57, celkem upraveno 1 x.
Obrázek


Uživatelský avatar
East.Wood
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 1622
Registrován: 01.10.2009 15:13:20
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Youngling MPM

Příspěvek od East.Wood »

Jméno: Naen Sakki

Titul: youngling

Rasa: Vurk

Věk: 8,5 roku

Planeta narození: Sembla

Životopis postavy:
Vzpomínám si na maminku a tatínka, taky na brášku. Moc jsme se měli rádi, hrávali si před domem a chodili do školy. Měli jsme spoustu kamarádů a bylo to moc krásné. Jenže pak přiletěl na planetu nějaký pán, prý byl nějaký moc důležitý. Řekl, že tatínek musí jít s ním a on šel. Plakali jsme s maminkou a on taky plakal, ale říkal, že se vrátí k nám velmi brzy.

Pak uběhla dlouhá doba, tatínek byl stále pryč. Jednou jsem u nás viděl nějaké postavy v dlouhých pláštích. Neviděl jsem je dobře, ale jeden z nich byl taky vurk. Říkal, že bych mohl letět hodně daleko a učit se tam novým věcem. Ptal jsem se jej, jestli neví, kam odešel můj táta a on řekl, že se s ním možná setkám. Maminka byla smutná, ale nakonec mi dala pusu a řekla, ať s ním jdu, že mě ochrání a dá mi vzdělání. Naposledy jsem se rozloučil s bráškou a šel. Byl jsem taky moc smutný, že jdu pryč z domova.

Teď jsem mezi stejně starými dětmi, ale kamarády tu ještě moc nemám. Učí nás tu skoro jako ve škole, ale strašně zvláštním věcem. Asi umím nějak hýbat věcmi. Ti učitelé, co se jim říká mistři, jsou zvláštní. Myslím, že se mi stýská po domově. Ale prý teď budeme na nějaké velké lodi a já konečně možná potkám tátu, protože on taky odletěl velkou lodí…


Schopnosti: Mrštný, zdokonaluje se postupně hlavně ve skocích do výšky, neboť skákáním se uvolňuje a zbavuje se tak stresu. Zajímá se o flóru, velkou pozornost prozatím věnuje studiu „urychlení rostlin“ a rád by se naučil také „porozumění řeči“.

Vzhled: Typický zástupce rasy – zelená kůže, zadní výrůstek na hlavě, ruce se třemi prsty. Je vyšší, než lidské děti v jeho věku (1,37 metru). Má hnědé oči.

Povaha: Bývá občas uzavřený, je to spíše introvert. Se svými vrstevníky se baví jen v rámci výuky, sám nové přátele nevyhledává. Pokud se ale pustí s někým do řeči, jsou to překvapivě starší mistři, kteří jej vyučují. Baví se o svých rodičích, hlavně o otci, se kterým touží se opět setkat. I když ví, že mezi Jedii se o rodině mluvit nemá...

Naproti těmto skutečnostem není nešťastný, čiší z něj dětská touha po poznání. Je vnímavý a rychle se učí. Jednou chce být výborným šermířem. Vyšší ambice ohledně svého postavení v řádu zatím nemá.

Schváleno, Jordi.
"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."

Clint Eastwood

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Jordi Linx »

Toto je seznam younglingů, kteří budou jako hratelní v případě, že by odpadl některý z hráčů:

Jméno: Nallin Riaffa

Povolání: Youngling

Rasa: Berchestian

Stáří: 8 let

Planeta narození: Berchest

Životopis: Nallin se narodila do průměrné rodiny, kdy otec byl úředník a matka prodavačkou v obchodě s oděvy. Nebylo to nikterak harmonické manželství, vlastně se oba vzali právě kvůli početí Nallin. Jenomže ani potomek nedovedl udržet oba rodiče pospolu a tak se v jejím prvním roce života rozvedli. Pro matku možná bylo do jisté míry i utěšení, když za ní o dva roky později dorazil rytíř Jedi s tím, že dívenka je citlivá na Sílu a rád by si ji s sebou odvedl do Chrámu. Loučení sice nebylo jednoduché, ale stalo se a Nallin tak byla předurčena stát se Jedim.

I když byla Nallin snaživá a učenlivá, přesto se u ní objevil handicap, s nímž má potíže až doposud. I když je s ní značná Síla, tak ji dovede používat pouze krátkou dobu, než nastane "zkrat". Situace vypadá tak, že při zkratu absolutní ztratí kontrolu nad Sílou a může po krátké chvilce začít znovu. Bylo vyzkoušeno již několik přístupů, které by jí mohli pomoci, ale žádný doposud nezaúčinkoval. Jediové se přesto nevzdávají naděje a rozhodli Nallin přeřadit k projektu Jakalla Linxe - díky tomu se mladá dívka dostala na Vlnu Fyodosu.

Na ní se nachází již nějakou dobu a překvapila svým zlepšením v síle použití Síly. Trvanlivost však zůstává stále krátká, než nastane "zkrat", který často zmaří veškeré úsilí. Učitelský sbor pod vedením Jakalla Linxe však hodlá vytrvat a pomoci mladé dívce k tomu, aby z ní byla výtečná Jedi.

Schopnosti a dovednosti: Bez značných potíží zvládá všechny základní schopnosti a to mnohdy nad úroveň svého věku - avšak po omezenou dobu. Ta bývá většinou tak minuta a půl až dvě, aby pak další půl minutu nebyla schopna Sílu vůbec používat.
Jedinou výjimkou z jejího talentu je boj se světelným mečem, kde zatím značně zaostává oproti průměru.

Vzhled postavy: Výškou zapadá mezi ostatní dívky svého věku, výrazně se však liší svým účesem a četnými tetováními na hlavě. Vlasy jí po stranách a nad čelem nerostou, aby tam uvolňovaly prostor právě pro ona tetování. Význam znaků není nikomu běžně znám, stejně jako způsob jejich tetování, nicméně patří mezi hlavní rozpoznávací znak jejího druhu. Vlasy, tmavě černě, si Nallin svazuje do dlouhého copu, který ji sahý až do půlky zad.

Vlastnosti postavy: Relativně společenská dívka, která nemá výbuchy emocí, ale spíše je v sobě skladuje. Proto když vybouchne, tak to vypadá docela silně, byť to bývá jen vzácně. Je tak trochu pedant v dokončování věcí, což vhledem k její indispozici při používání Síly působí trochu ironicky. Nicméně, když se do něčeho pustí, tak neskončí dokud není hotovo, nebo nedosáhne bodu, kdy může činnost s uspokojením přerušit.
-------------------------------------------------
Jméno: Nippo Mecisis

Povolání: Youngling

Rasa: Thisspiasian

Stáří: 8,5 let

Planeta narození: Thisspias

Životopis: Nippo byl do Řádu přiveden ve svých čtyřech letech, kdy byl nalezen jedním z hledačů Řádu. Vzhled jeho druhu mu již od malička působil potíže, stejně jako jistá ostýchavost při snaze o komunikace s ostatními younglingy svého věku. Trvale se pokoušel o to být nenápadný, ale toho se mu nedařilo docílit a z části to prohloubilo jeho problémy, jež se mírně podepsaly na jeho psychice. Jinak talentovaný mladík tak najednou používáním schopností spadl do hlubokého průměru, ne-li níže.

Ve snaze zlomit tuto bariéru, kterou si vybudoval, byl přiřazen na Vlnu Fyodosu. Velká loď, jež byla experimentem mistra Jakalla Linxe, mu měla poskytnout prostředí odlišné od zhuštěného Chrámu Jedi, stejně jako nabídnout příležitost užší skupiny, v níž by měl vést svůj výcvik. Dopomoci má i rozmanitost druhů a obtížné problémy, ale také klidné prostředí, jehož se na palubě snaží vyučující dosáhnout.

Během svého dosavadního pobytu na Vlně Fyodosu se zdá, že jeho stav doznává mírného zlepšení, ale bariéra se tam stále nachází, byť již nemá problém mluvit s younglingy, kteří se na lodi již nacházejí.

Schopnosti a dovednosti: Před vystavěním svého psychického bloku prokazoval více než slibné propozice k boji se světelným mečem. Na svou postavu působil až nečekaně hbitě a mrštně. Z ostatních schopností byl citlivý na manipulaci s větrem a překvapivě byl i schopný v odolávání psychických útoků pomocí Síly.

Vzhled postavy: Ve svinutém stavu dosahuje výšky nad jeden metr, ale při maximálním vyzdvižení dosáhne až dvou metrů. Má krátké hnědé vlasy a odstín kůže přechází ze zelené na modrou a to ve světlejších odstínech. I přes svou odlišnost má upravené roucho přesně pro svou postavu a druh.

Vlastnosti postavy: Ostýchavý a značně uzavřený, jen málokdy začíná konverzaci jako první. Není nikterak agresivní a spíše než, aby se rozčílil, tak je mu líto, že se něco takového stalo a vedlo to k dané situaci.
----------------------------------------
Jméno: Matorr Nas Zal

Povolání: Youngling

Rasa: Saurin

Stáří: Něco málo přes 8 let

Planeta narození: Durkteel

Životopis: Narodil se do smečky mnoha sourozenců, ale tyto události si prakticky nevybavuje, protože do Chrámu byl Jedii naverbován již ve dvou letech. Nějaké další vzpomínky má až zhruba od čtvrtého roku, kdy už byl součástí klanu, který mu uskupením(později si to tak domyslel) připomínal smečku, jak bývá tradiční pro jeho druh.

Jeho počáteční filozofií bylo splynout se smečkou a tomu vydrželo i doposud - byť měl něktreé výjimečné talenty, tak býval nejčastěji s někým nehledě na to, jaký průšvih to pro něj mohlo znamenat. Nedalo se tedy nakonec divit, že se mistři rozhodli pokusit o drobný experiment a tedy změnit prostředí v němž se Matorr nacházel. Od té doby byla jeho novým domovem Vlna Fyodosu, kde to na ní fungovalo mnohem odlišněji než v Chrámu. Sice tu byla jistá smečka, ale každý měl mnohem více prostoru od vyučujících a byl směřován k jeho vlastnímu specifickému směru.

Za rok a něco pobytu na Vlně se mu tak z části rozhodil jeho dosavadní systém vnímání společnosti a nyní stále hledá své skutečné místo.

Schopnosti a dovednosti: Sílu dovede nejlépe využít pro akrobatické prvky a obecně zlepšení vlastních dovedností. Naopak strádá v telekinezi či léčivých technikách, ktreé mu mnoho neříkají.

Vzhled postavy: Je pokryt zelenofialovou barvou kůže a působí dojmem, že se neustále usmívá. Jinak je velice složité rozpoznat od jiných členů jeho druhů a mnozí si jej pletou i s trandoshany, byť má na rukou pět prstů na místo obvyklých třech. Ti kteří jej znají více jej dovedou odlišit dle dvo drobných hřbětů na hlavě, ktreé vystupují o něco váše, zatímco prostřední skoro vůbec.

Vlastnosti postavy: V současné době působí poněkud zmateně a snaží se najít svou pozici. Celý život byl zvyklý na zpsůob smečky, ale nyní se složitě vypořádává s individualizací, která je před něj kladena. Pere se tedy s tím, aby jenom neplul s davem, ale jedná i sám za sebe. Jinak absolutně postrádal smysl pro humor a měl také potíže s rozpoznáváním ironie či sarkasmu. Nikterak mu to však neubíralo na snaze o to chodit do společnosti.
-------------------------------------------
Jméno: Darius Banoa Kol

Povolání: Youngling

Rasa: Zelosian

Stáří: 8,5 roku

Planeta narození: Zelos II

Životopis: Jeho rodiče byli prostí těžaři na Zelosu II, kteří vždy žili na hraně chudoby. Dariuse sice měli jeho rodiče rádi, ale když se u jejich dveří objevil Jedi s tím, že by z mladého zelosana mohl jednou být Jedi. Nebylo to pro rodiče jednoduché, ale nakonec souhlasili a mladý Darius se ve třech letech stal členém Řádu.

V Chrámu Jedi se však Darius příliš neuchytil - až příliš se trápil vlastní odlišností od většiny lidských dětí, které tvořily jeho klan. Výrazně se to promítlo i do jeho učení Síly a zaostával oproti ostatním. Mistry tato situace rmoutila a proto museli přijít s nějakým řešením. Jako spása se tehdy ukázal projekt mistra Linxa a tak se stalo, že byl Darius převelen na Vlnu Fyodosu.

Rok a něco po převelení Darius začínal pomalu dohánět svou ztrátu proti ostatním a to nejenom díky tomu, že se dostal do prostředí plný odlišných druhů. Navíc mezi místními začal získávat i přátele.

Schopnosti a dovednosti: Ve většině schopností zaostával za ostatními, byť měl tendenci je konstantním tempem dohánět. Mistři odhadují, že do roka by mohl mít schopnosti běžného younglinga na průměrné úrovně přiměřené jeho věku.

Vzhled postavy: O něco menší než ostatní chlapci z jeho skupiny, jasně zelenýma emeraldovýma očima. Jinak se první pohled zdál jako obyčejný člověk.

Vlastnosti postavy: Působil poněkud zakřiklým a nejistým dojmem a byl hodně odtažitý. Ale s několika younglingy na Vlně Fyodosu se už běžně bavil, obzvláště pokud se nejednalo o lidi. Vůči nim měl běžně ještě problémy s přístupem, byť v osobách několika Jediů se již našly výjimky. Měl navíc podvědomý strach ze tmy, protože v ní vůbec nic neviděl.
-------------------------------------------------------
Jméno: Ircos-Hinn

Povolání: Youngling

Rasa: Ongree

Stáří: 9 let

Planeta narození: Skustell

Životopis: Narodil se mezi několik sourozenců, kdy všichni byli citliví na Sílu. Ircos byl ze svých sourozenců nejmladší, což se na něm do jisté míry podepsalo, protože měl nutkání být vidět. To a jeho prudkost nakonec vedlo k tomu, že byl jeho starší bratr nepříjmeně zraněn a zanechalo mu to nehezkou jizvu. To se podepsalo odcizením jeho bratrů a Ircos se zařekl, že nebude dělat hlouposti, ale hlavně pomáhám ostatním, protože to přeci jako Jedi měl dělat.

Aby se uvolnilo napětí mezi ním a jeho bratry, tak byl Ircos převelen na Vlnu Fyodosu, kde také instruktoři doufali v jeho umírnění, jenomže to se jim z velké části doposud nepovedlo. Ircos nicméně zapadl mezi ostatní bez výraznějších problémů a až na typické younglingoviny již k žádnému většímu excesu nedošlo.

Schopnosti a dovednosti: Největší předností Ircose se pomalu stávají schopnosti vyplývající z Ovlivnění. Byť nijak výrazně neztrácí ani v ostatních dovednostech, tak manipulace s myslí, ať už od povzbuzení spojenců nebo zmatení nepřátel bude nejspíše jeho největší silou.

Vzhled postavy: Ve svém věku je zhruba o 10cm vyšší než jeho vrstevníci a dá se odhadovat, že v dospělosti přeroste i průměrnou výšku svého druhu. Barvu kůže měl žlutohnědou.

Vlastnosti postavy: Ircos byl až nečekaně prudký a nikdy neváhal s žádnou akcí. Byť v základu vše myslí v dobrém, většinou to vede k tomu, že někomu způsobí potíže a skoro vždy je způsobí i sám sobě. Jako správný Jedi se většinou vždy snaží pomáhat komukoliv a mívá občasné potíže držet se něčích instrukcí. Známou výjimkou je pouze velitel lodi Jakall Linx a mistr Haiku.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: Youngling MPM

Příspěvek od Jordi Linx »

Takže je tu unikátní šance připojit se do té MPM!

Otvírám pozice pro dva younglingy, jejichž autoři by si chtěli zahrát. Nicméně mám jednu podmínku, zatímco jednoho hráče klidně dovolím úplně nového, druhý musí mít jednu z předpřipravených postav. Jedná se konkrétně o postavy, které jsou nyní ve skupině, jež havarovala a tedy:
  • Nallin Riaffa
    Matorr Nas Zal
    Ircos-Hinn
Jejich životopisy si můžete prohlédnout výše v tomto tématu.

Dva hráče vyberu do 14 dnů, tedy aby se mohli zapojit od dalšího kola rovnou do hry. Preferováni budou samozřejmě spolehliví hráče, protože chceme MPM dohrát v co největším počtu, pokud se nerozhodnete nějak masově umírat.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Merthor
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 668
Registrován: 28.3.2013 18:07:44
Bydliště: Jedno malé moravské město
Czech Republic

Re: Youngling MPM - 2 volná místa

Příspěvek od Merthor »

Jméno: Gliben Beltens

Titul: youngling

Rasa: Člověk

Věk: 8 let

Planeta narození: Brental IV

Životopis postavy: Jeho matka se živila literární a divadelní kritikou a jeho otec jako pilot civilních linek. Jeho rodiče poměrně často cestovali. Matka někdy cestovala s otcem, protože jinak si ho rodina neměla příležitost moc často užít. Ani Glibenovi se otec příliš často nevěnoval, ale rodina mu to vynahradila jinak. Mohli si to lehce nákladné cestování i ledacos dalšího dovolit, protože Glidenův strýc byl poměrně zámožný a rodiče štědře podporoval. Některé zážitky z cest pro nikoho z nich zrovna příjemné nebyly i když Glibenovi vzpomínky zahrnující těch několik základních obrazů jsou vzhledem k jeho věku dost mlhavé.
Gliden nebyl prvním Jediem v rodině Beltensů. Tím se stal už Iolthard, který k Glidenovi sice neměl příbuzenský vztah v přímé linii, přesto však byli spřízněni. Ioltha0rd se s rodinou často nestýkal o Glidenovi samozřejmě věděl, stejně jako udržoval kladný vztah k jeho rodičům, nevěděl však o tom, že je též Gliden spjat se sílou. Tohle zjištění zaznamenal až později, když se vlastně tak trochu náhodou náhodou při jednom se svých úkolů setkal s Glidenem a jeho rodiči. Chvilka rodinného štěstí z vzájemného setkání se změlnila ve chvíli loučení. Faktem zůstalo, že si Iolthard nakonec odvedl chlapce s sebou do chrámu, kam se dostal poměrně brzy a měl tak před sebou poměrně nadějnou budoucnost, čemuž nasvědčovali i jeho rychle se rozvíjející znalosti a dovednosti.

Schopnosti: dobré kinetické předpoklady (fyzické i co se týče rozvíjení sílových schopností), Obdivuje pokročilé použití schopností, jako je telekineze, či telepatie a některé další pokročilé techniky, jako je absorpce, což samozřejmě neumí, ale chtěl by se to naučit. Jinak má celkem dobrou paměť a ani z šikovností rukou to není zrovna špatné. V použití síly či boji se světelným mečem nevyčnívá ni nezaostává, v obém má své silné i slabé stránky v a vzhledem k jeho povaze se snaží být dobrý všude, kde to jen je možné.

Vzhled: Vzhledově na něm není nic neobvyklého. Je to poměrně obyčejný člověk s vlasy spíš světlejšími, než zcela tmavými a celkem příjemným vzezřením. Není nikterak zvlášť vysoký ani svalnatý. Zato je ale relativně pružný, mrštný a rychlý. I když by v souboji hrubou silou zřejmě podlehl, nedá se říct, že by vypadal nějak zvlášť křehce.
Nosí svému věku přiměřené řádové odění. Má rád modrou barvu, takže pokud si může vybrat oblečení, nebo pokud ke svému odění přidá nějaké drobné doplňky, většinou jsou v modré barvě.

Vlastnosti: Je poměrně vyrovnaný, tedy v rámci možností svého věku atd.a ve stejném smyslu nekonfliktní. Jinak je ale spíš otevřený, než uzavřený. Jeho otevřenost se projevuje též celkem klasicky tak, že se zajímá o spoustu věcí i o lidi kolem sebe. Z dalších vlastnosti zle říct, že je přátelský, někdy trochu upovídaný a touží naučit se a poznat co nejvíc věcí. Vzhledem k jeho věku je typické i to, že mu připadne zábavnější, když se aktivity různým způsobem střídají.
K mistrům se chová s respektem a uctivostí, žádný úkol mu vyloženě nevadí, hlavně když je zadán nějakou zábavnější formou. Například u výukových materiálů nejraději sleduje holofotografie, ilustrace a názorné příklady.

Schváleno, Jordi.
Válku vedou národy, ale jsou to lidské bytosti, které musí platit.
A těm z nás kdo přežili, zůstala v pamětech hanba, bída a krveprolití.
- epilog Trojské Heleny -


Zamčeno

Zpět na „MPM a Aréna“