Kaas - Morel (Shisco)

Zde vytvořte svou přihlášku pro vstup do daného období.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
Morel
Učedník
Učedník
Příspěvky: 13
Registrován: 26.8.2013 21:21:14

Kaas - Morel (Shisco)

Příspěvek od Morel »

Jméno: říká si Kaas (jiné jméno nezná)

Titul: Učedník

Rasa: Člověk

Věk: 14-16 (na ulici máte trochu jiné starosti, než kdy slavíte narozeniny)

Planeta narození: Dromund Kaas (nejspíš - rozhodně jediná planeta, kterou si pamatuje)

Životopis:
Ptáte se na mé vzpomínky na rodiče, na můj původ? Dromund Kaas mi je vzal, v paměti mi zůstaly jen chladné ulice Kaas City a jejich věčný hlad. Mohl bych se rozeběhnout kterýmkoliv směrem ve své mysli a nenarazil bych na nic jiného... no... možná přece jen.

Má první a také jediná vzpomínka z dětství – tedy pokud se dá nazývat přežívání mezi krysami dětstvím – je velmi zmatená. Vím jen, že na začátku prchám před svými pronásledovateli, strach mě drží svým železným sevřením a mé drobné tělíčko každou chvílí přemůže vyčerpání.
Nestihnu se schovat zevnitř, ani zvenčí. Proběhne mi hlavou a celou svou mysl upínám k naději, že se mýlím.
Po pár krocích padnu k zemi a obestoupí mě stíny.
Viděl jsem ho v támhle v tom rohu, musí tam ještě být! Ozval se pár kroků za mnou muž se sítí. Další mi zatarasili možnost úniku.
Jsem v pasti, neuniknu. Při mých posledních myšlenkách na svobodu temnotu prozářilo zelené světlo naděje a moji pronásledovatelé padli k zemi.
Chvíli jsem zíral na svého zachránce a on na mě, než mi došlo, že jsem schovaný, takže mě přece nemůže vidět – nikdo mě nemůže vidět, když jsem schovaný zevnitř i zvenčí! Ale pohled v jeho očích říkal něco jiného, pohled skrývající sílu vůle nekončící svobody.
Mistře, musíme jít, Yarri na nás čeká, nemůžeme se tu zdržovat, bude netrpělivá. Ozval se za ním udýchaným a neklidným hlasem další nově příchozí, kterého jsem si stěží všiml, ale byl jsem si jistý, že on o mně vůbec neví.
Pouze my rozhodujeme o našich životech. Cítil jsem tehdy, že jeho slova spíše směřovala ke mně, než k jeho společníkovi. Pravdou však zůstává, že potom odešli. Nepovím vám, proč mě pronásledovali, ani odkud jsem prchal, ale můžu vám říci, že pohled v tváři toho muže a jeho slova mi v mysli zůstanou navždy.

Po pár dnech nás ještě jednou Kaas City svedlo dohromady, ale jeho pohled byl již prázdný a nevšímavý, něco v něm bylo jinak. Od té doby přežívám v temnotách ulic. Nechci spasit galaxii ani ji vládnout, stačí mi jen přežít, což na Dromund Kass je velké předsevzetí. Obzvlášť když chcete, aby vaše rozhodnutí byla jen vaše. To se vám může i dařit... tedy až do chvíle, kdy uděláte svou první chybu.

Projela mnou obrovská bolest a křeč, stěží jsem udržel rovnováhu, než jsem se stihl vzpamatovat, tak další zásah, bolest a křeč. To už jsem spadnul a přivítal chladivou dlažbu zmírňující mé utrpení.
Tak to dopadá, když se jednou schováváte pouze zvenčí. Už nikdy neudělám stejnou chybu.
Podívejme se, co jsem to tady chytila za zvířátko? Ne, kousat nebudeš. Její noha mě přišlápla k zemi a na krk mi mířila rudá čepel jejího světelného meče. Už to nemohlo být lepší. Vezměte ho s sebou, doma zjistím, co měl za lubem. Případně jestli může být nějak užitečný...

Světelný meč: Žádný - pokud na Dromund Kaas vytáhnete meč, znamená to, že jste pravděpodobně již mrtvý. Snaží se takovým situacím předcházet - zabití ze zálohy, případné rozmluvení. Spoléhá hlavně na Sílu.

Schopnosti: velmi nadaný v Síle (jeho hlavní přednost) - Zneviditelnění, Zamaskování, Cítění Síly, Telekineze

Schopnosti Sith : Kontrola Mysli, Přenos duše, Krádež vědomostí

Vzhled, poznámky: vysoký, černé delší mastné vlasy, asketické postavy, pohledný (pokud mu dá někdo najíst),
nikomu nevěří - jen Síle, chce poznat více svých schopností a dovedností (protože ví, že jen díky nim může přežít)

Rozsah znalostí o SW: filmy (1-6), seriál Clone Wars (první série), hry KoTOR I a KoTOR II, kniha Revan

Častost hraní: jednou za den

Kontakt: PM

Uživatelský avatar
Heinz
Pašerák
Pašerák
Příspěvky: 701
Registrován: 22.9.2007 17:02:43
Bydliště: Elpizies
Bosnia & Herzegovina

Re: Kaas - Morel

Příspěvek od Heinz »

Zdravím a vítám tě tu, jelikož se zatím žádný moderátor neozval a přihláška vypadá z hlediska canonu dobře, pročež nevidím důvod na cokoli upozorňovat, chci ti dát alespoň úvodní test, než se objeví nějaký moderátor, který se tě snad ujme. Dělám to především proto, abys věděl, že se na tebe nezapomnělo a že se administrátoři snaží ti někoho co nejrychleji najít. Za zdržení se omlouváme.

1. Kolik postav může hráč mít v jednom období?
2. Za jakých podmínek je možné založit si novou postavu?
3. Může hráč přispívat do Archivů? Pokud ano, za jakých podmínek?
4. Jak se zapisují odkazy?

5.
Coruscant, náměstí Věděl jsem, že mě pronásledují, Síla mě na ně upozornila, a co jsem dokázal odhadnout, bylo jich pět. Musím ztropit povyk, pak se jim možná ztratím, pomyslel jsem si. Na přeplněném náměstí to nebyl problém, vrazil jsem do prvního člověka, který se mi připletl do cesty, a začal řvát: "No dovolte! Ten člověk se mě snaží okrást!! Tumáš!" Dal jsem mu pěstí, až se zkácel k zemi, a začal se rychle brodit skrz zvětšující se dav zvědavců pryč.
Obrázek

Na konci i na počátku je destrukce
v destrukci vše vzniká, zaniká
v každém zániku se skrývá zrození.
Řád. Cyklus.
Rakth

"There is no solace above or below. Only us. Small. Solitary. Striving. Battling one another. I pray to myself. For myself."
Frank Underwood


Uživatelský avatar
Morel
Učedník
Učedník
Příspěvky: 13
Registrován: 26.8.2013 21:21:14

Re: Kaas - Morel

Příspěvek od Morel »

Ahoj, děkuji moc :-) zde jsou mé opovědi (snad správné :-D ):

1. Je zakázáno mít v jednom období více jak jednu postavu.
2. V jiných obdobích si hráč smí vytvořit postavu, až po dokončení výcviku nebo po souhlasu moderátora, který ho vede v prvním výcviku s tím, že je natolik způsobilý, aby mohl mít více postav.
3. Je zakázáno doplňovat zdejší archívy bez souhlasu administrátora - hlavního archiváře
4. Odkazy je možno zapisovat pouze v code a vložené odkazy nesmí odporovat svým obsahem bodu 11 v pravidlech (žádné reklamy bez domluvy s administrátorem)

5.
Coruscant, náměstí
Věděl jsem, že mě pronásledují, Síla mě na ně upozornila, a co jsem dokázal odhadnout, bylo jich pět.
Musím ztropit povyk, pak se jim možná ztratím, pomyslel jsem si.
Na přeplněném náměstí to nebyl problém, vrazil jsem do prvního člověka, který se mi připletl do cesty, a začal řvát:
"No dovolte! Ten člověk se mě snaží okrást!! Tumáš!"
Dal jsem mu pěstí, až se zkácel k zemi, a začal se rychle brodit skrz zvětšující se dav zvědavců pryč.

Uživatelský avatar
Shisco
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1215
Registrován: 05.4.2010 19:33:27
Bydliště: Bastion

Příspěvek od Shisco »

Takže, ahoj.

V první řadě - tvá přihláška je strašně nepřehledná. Aby se v tom prase vyznalo a já nejsem takové prase, abych se v tom vyznal. Chce to napsat jasně a bez vykrucování, co se stalo. Četl jsem to šestkrát a není mi to vůbec jasné. A to s těmi Sithy už je nepochopitelné tím tuplem. Vysvětlit. A nebo se podívej na přihlášky ostatních a napiš životopis stejným způsobem. Plusový bod za originalitu, ale tahle byla krok vedle.

Druhá věc - neuvedl jsi dobu, kdy chceš hrát, takže předpokládám, že to necháváš na moderátorovi. Napsal jsi sice Dromund Kaas a na tom se pořádně něco dělo akorát v období Toru, ale já jsem Tor nehrál a hrát ho ani nechci a svým způsobem už je mi odporné, jak jsou všichni TOR, TOR, TOR! a pořád se s ním vnucujou, takže bych výcvik zasadil asi do období Jediské občanské války, kdy se Revan již jako Darth Revan vrátil z Neznámých oblastí se sithskou flotilou za zadkem.

Možná je to tím, že o Toru vím prd, ale aby byl každý, kdo na Dromund Kaasu vytáhne světelný meč, automaticky mrtvý? A to jako proč?!
Znáš sirou košileli?
Třepetatá, třepetatá
Jsi proklat, majiteli!
Třepetatá, třepetatá
Teď třeská pleská v ní vánek
Kvílivá jak uplakánek
Vichryvanou, vichryvanou...

-Christian Morgenstern, Košilela



Uživatelský avatar
Morel
Učedník
Učedník
Příspěvky: 13
Registrován: 26.8.2013 21:21:14

Re: Kaas - Morel

Příspěvek od Morel »

Ahoj,

v první řadě, bych chtěl poděkovat, že sis mě vzal :-)

Přesně tohle období jsem myslel (též jsem nehrál TOR - pouze jsem si z něj nacházel pár informací) :-D a ten mistr je Revan při své první návštěvě Dromund Kaas (vycházím z knížky Revan od Drew Karpyshyn). Chtěl jsem, aby nějak ovlivnil mou postavu, proto jsem to tam zakomponoval... a myslel jsem, že to bude sloužit též k určení doby (to jsem asi fakt nedomyslel :-D ).

K tomu světelnýmu meči... chtěl jsem postavu zaměřit hlavně na Sílu, proto jsem myslel, že když ji dám nějaký hendikep, tak že mi moderátor spíše uzná, že je ta postava velmi silná v Síle (aby postava byla vyvážená). A proč jsem myslel, že není pro mou postavu dobré tasit světelný meč na Dromund Kaas... sithové jsou na Dromund Kaas hrozně chytlaví (alespoň co jsem pochopil z Revana - zabíjejí i za předběhnutí ve frontě :-D ), takže když dojde na světelné meče, tak tě neváhají slušně naporcovat. Ale samozřejmě, pokud mám mít meč :-) (nechám na tobě - chci se hlavně specializovat na Sílu), tak bych si vybral jednočepel (červená... pokud bych se dostal na území Republiky, tak zelená), styl asi Niman (tady bych si dost nechal poradit, protože styly meče neznám... a nejsem si jist, že pro tohle místo a období se dá použít).

K nepřehlednosti mé přihlášky - stručné vysvětlení:
Vyrůstal jsem v ulicích Kaas City (jediné co si pamatuji), proto neznám své pravé jméno, rodiče, místo narození, věk, přežil jsem jen díky svému velkému nadání v Síle (schovával jsem se pomocí Síly - Zneviditelnění, Zamaskování - pil jsem z kaluží, jedl jsem krysy, ...). Jako dítě jsem se setkal s Revanem - zachránil mě - což ovlivní budoucí rozhodování mé postavy (jeho myšlenky)... už se projevilo, když jsem si vybral raději sváteční oběd zabalený do krysího kožíšku, než pro někoho otročit (stačilo zajít za nejbližším otrokářem a měl bych jídlo). Takže jsem se takhle potloukal ulicemi, než jsem udělal chybu při svém schovávání (nevyužil jsem zamaskování - pouze zneviditelnění) a našla mě jedna sithka (člověk, velice "ostrá", schopná, ambiciózní,...), zde jsem myslel, že již moderátor naváže a uděláme rozhovor, kdy ona ze mě chce udělat svého učedníka (především kvůli mému velkému nadání v Síle). Nechtěl jsem vyznít jako to typické sirotekstory, proto jsem zvolil tenhle typ zápisu životopisu (doufal jsem, že tím někoho zaujmu). Jinak jsem ochoten cokoliv změnit :-) stačí napsat... jo, snad to vysvětlení takhle stačí, nebo mám ten životopis přepsat?

Jinak tenhle příběh bych chtěl především hrát na té diplomatickovyjednávací rovině (pomáhání zlepšování postavení mé mistrině - a mé - mezi sithy, nějaká ta vražda, vyjednávaní,... prostě politika pletichaření). Přeci jen místa v Temném koncilu se musí obměňovat, že :-D Dále bych se chtěl zaměřit na rozvíjení a poznávání Síly (zkoumání nových schopností, technik, nějaké ty pokusy v Síle,...). Předem říkám, že jsem alergický na Imperátora, takže nepočítej s mojí věrností k němu.

Předem bych se chtěl omluvit za všechny blbosti, které udělám, jsem opravdový zelenáč ( :-D a tím nemyslím moderátor :-D ). Asi budu mít dost velký problém udržet tu hranici mezi mým psaním (pohled za moji postavu) a tvým, takže kdybych moc zasahoval do ostatních postav :-) tak promiň.

Uživatelský avatar
Shisco
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1215
Registrován: 05.4.2010 19:33:27
Bydliště: Bastion

Příspěvek od Shisco »

Kód: Vybrat vše

http://www.forceacademy.net/hra/viewtopic.php?f=23&t=4149&p=64871#p64871
L. O. C. K. :emperor:
Znáš sirou košileli?
Třepetatá, třepetatá
Jsi proklat, majiteli!
Třepetatá, třepetatá
Teď třeská pleská v ní vánek
Kvílivá jak uplakánek
Vichryvanou, vichryvanou...

-Christian Morgenstern, Košilela



Zamčeno

Zpět na „Mandalorianské a Sithské války“