YMPM - Epizoda II

Ostatní uzavřené projekty, MPMka a podobné ...

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: YMPM - Epizoda II

Příspěvek od Jordi Linx »

Skupina mistry Atamy, Odletový bod Aurek: (Dll Rua, Mon Tao-ni, Marconius)
Většina younglingů byla převážně nedočkavá a těšila se na odlet, přesto všichni zachovávali až nečekané ticho. Události, které se jim staly zapříčinily, že všem moc nebylo do řeči.

Po chvilce konečně na obloze mohli spatřit první obrysy záchranného transportu, který klesal přímo k nim. Danny tehdy vstal ze svého místa, vytyčil všem hranici za kterou by neměli překračovat a pečlivě pozoroval přistávající transport. Ještě než dosedl, tak z něho již seskakoval jeho otec a rychlým krokem kráčel směrem k němu. Zastavil se vedle něho a díval se na younglingy svým typickým nečitelným výrazem.
Jsem rád, že jste všichni v pořádku, víceméně. Netuším, jak velké máme odletové okno, ale minimálně hodinu určitě. Nasadili jsme na to speciální senzory. Ošetřovatelé se postarají o raněné a potom postupně nastupujte. Zavazadla, která máte s sebou odložte v první místnosti a pak si najděte místo k sezení,
pronesl a okolo něho prošla jejich ošetřovatelka z lodi s mistrem Haiku, aby překontrolovali stav Tarnema a Mona. Po ujištění mistra Linxe, že jsou v pořádku, je i s jeho a Dannyho pomocí začali nakládat. Poté už se dovnitř trousili younglingové, aby zůstali venku pouze oba Linxové a mistr Haiku.
Postarej se o ně Fonsi, já s Dannym vyzvedneme ty stíhače,
pronesl nejvýše postavený Jedi a ostatní mu souhlasně pokynuli. O několik chvil později u byl transportér ve vzduchu a oba Linxové na cestě ke stíhačům.

Skupina rytířky Avalin, Odletový bod Besh: (Azíza Zaaur, Gliben Beltens)
Zatímco většina se těšila nazpět, tak Tzadi a Zíza možná mohly být trochu na rozpacích. Obě, vlastně ještě společně se Shay chtěly původně na téhle planetě provést a objevit tolik věcí.
Tohle je Bezejmenná louka, stejně jako všechno ostatní, co jsme nestihly pojmenovat!
zavýskla Tzadi s nadšením a rozhodla se tak alespoň něco pojmenovat, až sklidila prosebný pohled mistryně Avalin, aby brala ohledy i na ostatní younglingy. Naštěstí ji zanedlouho vyrušil přílet transportu, který hladce přistál a vystoupil z něj rytíř Nikos v pro něj tak typických zelených kalhotech, jak bývalo zvykem pro corelliany.
Štěstěna je na naší straně, takže všichni postupně na palubu, jako poslední naložíme zraněné, sestra Rilla mezitím zkontroluje raněné. Na palubě je i trocha občerstvení a něco na zub, pokud byste chtěli. Nicméně je toho dost pro všechny, takže se nepředhánějte. A teď hop na palubu, na Vlně na vás čeká teplá sprcha,
promluvil rytíř s úsměvem a koordinoval nástup všech na palubu, zatímco sestra Rilla s ostatními Jedi zkontrolovala pacienty a chystaly je na převoz.

Epilog
U stolu seděli ti nejvýše povolaní z Vlny, v čele Jakall Linx, díle pak Alfons Haiku a Artem Atama. Na stole leželo několik datapadů a všichni vypadali zamyšleně.
Jsme připraveni Mona probudit, Dannyho zákrok byl proveden bez následků, nicméně netušíme, v jakém bude stavu,
pronesl mistr Atama a Jakall přikývl.
Dobře, nechám to na tobě Arte. Tarnem, Tekko jsou již na nohou a pomalu se dostávají zpátky do formy. Nebude trvat dlouho a budu plně v pořádku, nezůstaly jim žádné následky. Co se týká Shay - ta je fyzicky v pořádku, nicméně mezi ní a Naenem se vytvořilo jakési pouto. Několikrát jsme něco podobného viděli třeba u dvojčat. Každopádně její stav je takový nejistý - zatímco Naen to zvládá relativně v pořádku, Shay neví, jak se k tomu postavit,
pronesl Jakall a jeho kolegové souhlasně přikývli.
Chceš je vzít na Coruscant? Jinak základní průzkum planety jsme dokončili a věřím, že dovedeme předvídat další bouře. Takže se můžeme vrátit na povrch bez obav z dalšího neštěstí,
přidal své hlášení třetí z mistrů.
Ne, požádal jsem, aby někoho poslali na naši další zástavku. A na povrch už poletí jen vybrané týmy, younglingy tam v žádném případě posílat nebudeme, nicméně Danny je ochotný pomoci s případnou další výpravou. Navíc někteří z younglingů utrpěli jistá traumata a musíme to řádně prošetřit. Pokud tedy nemáte nic dalšího, tak můžeme schůzi ukončit,
uzavřel Jakall poradu a shrnul na ní tak výsledky nešťastného výletu younglingů, kteří však naštěstí všichni ustáli ve zdraví.
--------------------------------------
Tímto tedy zakončuji YMPM II, která přinesla mnoho zajímavého, každopádně rovnou předestírám, že se jedná o poslední počin s younglingy. V následujících dnech přidám i hodnocení, kam se potom dále budete moci i vyjádřit. Přidám samozřejmě několik dalších čísel a informací pro zajímavost.

YMPM II - Dokončena
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Ostatní“