Etom Daan (Atalon)

Zde vytvořte svou přihlášku pro vstup do daného období.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
PsyWolf
Učedník
Učedník
Příspěvky: 4
Registrován: 27.1.2016 20:47:28

Etom Daan (Atalon)

Příspěvek od PsyWolf »

Jméno: Etom Daan
Titul: Padawan
Rasa: Mirialan
Rok nerození: 53 BBY
Planeta narození: Mirial
Životopis:
Etom se spolu se svou sestrou-dvojčetem, Leynou, narodil do rodiny řadící se mezi nižší mirialanskou šlechtu. Dlouholetou tradicí Daanů bylo rozšiřování řady jediů o své potomstvo.

Od svého odvedení do chrámu byl Etom považován za méně nadané z obou dvojčat. Co ale ztrácel v cítění a užívání Síly, doháněl svou touhou po vědomostech a poznání Síly. Už jako youngling byl fascinován rozlehlostí a obsahem jediských archívů, kde rozvíjel své nadání pro studium historie a jazyků. V relativně raném věku si kromě své mateřštiny plně osvojil basic i základy huttštiny a Rodese. Právě v archivech se také seznámil s většinou svých přátel. Samo studium patřilo mezi Mirilianovy nejoblíbenější okamžiky po celou dobu života v Chrámu. Etom byl schopný trávit hodiny prohlížením nejrůznějších záznamů, které mu měli nejen pomoci nalézt odpovědi na jeho otázky o roli a principech rytířů Jedi.

Pokud netrávil svůj čas studiem, s radostí se věnoval klasickému šermu a trénování klasických forem boje s mečem. Mezi jeho obvyklé partnery patřil mon calamarian Vrek Dunak. Společně pilovali základy Shii Cho a zkoušeli prvky dalších forem, které Etom pochytil od pokročilejších bojovníků v Chrámu. Vrek mu pak na oplátku pomáhal při meditacích učení základních technik Síly.

S Vrekovou pomocí se mu tak podařilo složit zkoušky a stát se padawanem čekajícím na mistra, jenž by se jej ujal a stal jeho průvodcem.

Barva čepele: Fialová
Světelný meč: Sestavován tak, aby byl co nejpohodlnější při obráceném úchopu meče pro Shien a zároveň jeho konstrukce nebránila při přechodu do jiné formy boje
Styl boje se světelným mečem: Kombinace prvků Shien a Soresu. Má v oblibě užívat obrácený úchop meče 5. formy
Schopnosti: Etom vyniká zejména svými znalostmi (zejména v oblasti společenských věd - historie, jazyky) a šermířskými dovednostmi. S oblibou pilotuje interplanetární vozidla (zvláště swoopy a landspeedery).
Schopnosti Síly: Základní silové techniky (vzhledem k věku a pověsti na relativně přijatelné úrovni)
Schopnosti jako rytíř Jedi: nechávám zcela na moderátorovi
Vzhled: Vysoká hubená postava, dlouhé tmavé vlasy, fialové oči, bledě zelená pleť zdobená (stejně jako ruce) se symetrickým mirialanským tetováním. Nosí tradiční světlou jediskou tuniku zdobenou ansatskými symboly.
Povaha: Etom je silně introvertní povahy. S problémy se svěřuje jen výjimečně. Straní se davu a občas těžko snáší kritiku. Na druhou stranu je laskavý, oddaný a vždy připravený pomoci. Útěchu nachází zpravidla v poznání Síly a studiu.
Rozsah znalostí: Obě filmové trilogie, minisérie Clone Wars, všechny série seriálu The Clone Wars (včetně nástavbových epizod a filmu), několik knih (hlavně z období klonových válek a Nového řádu jedi) a her (Force Unleashed, Republic Commando, KoTOR II, Battlefront 2, Empire at War, kompletní série Jedi knight - včetně Mystaries of the Sith). Co nevím, ví Wookieepedie
Odhadovaná znalost hraní: Nejspíš dosti proměnlivá (hlavně víkendy a svátky). Odhaduji, že 3-4 příspěvky do týdne bych ale zvládat měl.
Kontakt: pm, minichat

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Etom Daan

Příspěvek od Phate »

Vítám tě u nás na Akademii :) Aby to nevypadalo, že na tebe dlabeme, nahodím ti alespoň základní test, než se tě někdo z moderů ujme.

Co se přihlášky týče, tak za sebe snad jen možná doplnit do poznámek (ale pokud nechceš, nemusíš), kde Etom schrastil fialový krystal :)

A teď ten test:

1) Za jakého předpokladu si může nový hráč založit druhou postavu?
2) Čeho by se měl hráč při tvorbě přihlášky vyvarovat?
3) Za jakého předpokladu může hráč vést hráče jiného?
4) Kdy může hráč využívat vulgární výrazivo?

Uprav text:

Nar Shaddaa, obchodní čtvrť: Nad hlavou mi proletěl menší speeder následovaný několika dalšími. Netušil jsem o co jde, ale pravděpodobně to pro řidiče prvního z nich nedopadne nejlépe.
Kdyby byl šikovný, mohl by celkem snadno zmizet v nižších patrech a obslužných tunelech. Pomyslel jsem si a pokračoval dál k baru. U jeho vchodu stáli dva rodiané, nejspíš hlídači, a tvářili se drsně na každého kdo procházel okolo. Mám tady schůzku s Jorlem. Řekl jsem jednomu nich a podal mu štítek s kredity.
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
PsyWolf
Učedník
Učedník
Příspěvky: 4
Registrován: 27.1.2016 20:47:28

Re: Etom Daan

Příspěvek od PsyWolf »

Zdravím,

Chápu problém s raritou barvy krystalu. Můj původní plán byl, aby se z Etoma časem stal Jedi Consular, takže nemám problém změnit na Kathracit nebo klasičtějšího.

1) Má-li hráč ukončený svůj první výcvik nebo dostane-li souhlas od moderátora svého výcviku.
2) Prohřeškům vůči §15 a §16 2. Dílu 2. Části Základních pravidel fóra?
3) Výcvik a mise smí vést hráč jinému hráči po udělení souhlasu administrátorem, nebo po dohodě s druhou stranou, je-li hráč bývalým moderátorem fórem (za předpokladu, že funkci dříve složil z důstojných důvodů, případně na ni rezignoval) nebo kandidátem na tuto funkci. Hráč smí vést jiného hráče také v rámci herních projektů fóra, zpravidla ovšem pouze se svolením administrátora.
4) V zájmu zachování reálnosti charakteru postavy je smí hráč v rozumné míře užívat v přímé řeči a myšlenkách své postavy.

Nar Shaddaa, obchodní čtvrť
Nad hlavou mi proletěl menší speeder následovaný několika dalšími. Netušil jsem o co jde, ale pravděpodobně to pro řidiče prvního z nich nedopadne nejlépe.
Kdyby byl šikovný, mohl by celkem snadno zmizet v nižších patrech a obslužných tunelech.
Pomyslel jsem si a pokračoval dál k baru. U jeho vchodu stáli dva rodiané, nejspíš hlídači, a tvářili se drsně na každého kdo procházel okolo.
Mám tady schůzku s Jorlem.
Řekl jsem jednomu nich a podal mu štítek s kredity.

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Etom Daan

Příspěvek od Phate »

Vyloženě problém to určitě není, jen mě zajímal ten příběh za tím :)

Test je v pořádku, stejně tak upravený text. Takže tě požádám o trpělivost, než si tě nějak přebereme a někdo se tě brzo ujme :)
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Atalon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1210
Registrován: 28.3.2010 17:29:34
Bydliště: Psst! To je tajný

Re: Etom Daan (Atalon)

Příspěvek od Atalon »

Na některé věci v životě se musí s klidem, rozumem, rozvahou a svinsky velkou Silou!


Zamčeno

Zpět na „Nové Sithské Války a Pád Republiky“