StorMPM

Ostatní uzavřené projekty, MPMka a podobné ...

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: StorMPM

Příspěvek od Phate »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Thane)

Na povrchu na mě čekala chvíle nudného patrolování za hlavní jednoho z e-webů. Tyhle rychlopalné, nepříliš přesné zbraně nebyly nic pro mě, takže jsem byl rád, když mě Blb vystřídal. Vyrazil jsem kousek od základny k okraji lesa a hledal nějaké místo, odkud bych měl rozhled.

Našel jsem vyšší strom, z jehož větví bude dobrý rohled po okolí, aniž by mi v něm něco bránilo. Uvelebil jsem se a optikou sledoval okolí. Všude byl klid, než se začaly snášet první transportéry doprovázene stíhačkami TIE. Kdybych neuměl tak dobře zabíjet lidi touhle kráskou, pohladil jsem svou pušku, zkusil bych to jako pilot. Chvíli jsem dvojici Interceptorů pozorovol a pak se vrátil ke sledování okolí.
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: StorMPM

Příspěvek od Jordi Linx »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Celý tým)
Zpráva od Destra přinesla pro tým na povrchu ještě trochu povznesení před tím, než začaly dosedat první transporty. A zatímco specialista na výbušniny stihl prohledat vnitřek základny, aby nikde žádné další nastražené výbušniny nenašel, tak s vyjmou Thanea, který hlídal, zbytek rychle pročesával místo přistání předtím, než tam mohlo něco dosednout. K jejich spokojenosti tam žádné výbušniny nenašli. Dosednutí transportů tak probíhalo v pořádku, byť se nezodpověděla otázka ohledně toho, kam zmizel zbytek výbušnin, kromě těch, které byly použity k pokusu o odpálení základny.

Jak přistávala plavidla, tak všichni mohli sledovat, že jich bylo více, než se původně očekávalo a nesla s sebou i značné množství vozidel. Nechyběl i tank TX-130T s jeho charismatickým velitelem Kimem Renerssonem, který ihned posádku driloval, aby se pohla a zamířili zajistit vjezd na prostranství. Sotva tank odjel na pozici, už na jeho místě dosedal další transport. Všem bylo jasné, že lodí přistávající vydalo rozhodně na víc jak jednu četu a některé tváře, které se objevily, rozhodně nepatřily mužům z Bacary. Že se jedná o lidi z čety Eretta, poznal až Kib, když k jeho pozici kráčeli dva kapitáni - jako obvykle přísný Ricco Zarin a vedle něho kapitán Eretty Harley Witts.
Zarin, si vyžádal stručné hlášení, aby zjistil, jak je na tom poručík a stav, než se domluvil s Wittsem, že ten vyčlení jednu jednotku pro jednání uprchlíka, zatímco zbytek zamířil do pevnosti - především pa celý tým, co prováděl útok na pevnost.

Kapitánu Zarinovi bylo jedno, kde se porada měla konat, hlavně, že se tam vešli všichni zúčastnění, tedy on, Witts a jednotka, která vedla útok na tuhle základnu.
Od doby zahájení mise došlo ke spoustě událostí - ze tří stanovišť pro přistání jsme získali jen dvě, včetně tohoto. Na jedno měl útočit tým kapitána Wittse, ale ztratili jsme s nimi kontakt před dvanácti hodinami a od té doby nic. Četa Cersus pak utrpěla masivní ztráty, kdy ihned po přistání byla odpálena celá oblast a zbyla jen hrstka mužů. Narychlo se pak provedl nálet na cílovou pevnost, ale kromě čtyř ztracených bomberů jsme ničeho nedosáhli, nepřátelé někde vyštrachali štít,
stručně shrnul situaci kapitán Zarin a v podstatě tak oznámil, že jediná Bacara dokázala splnit cíl mise.
Takže musíme dobýt pevnost, se zhruba poloviční silou, jsou chráněni štítem, dvěma turbolasery třídy I a určitě mají několik tanků S-1. Takže na první pohled zdánlivě nereálná mise, nehledě na to, že posily nedorazí dříve jak za dva dny na dalším destruktoru,
spustil kapitán holoprojekci uprostřed místnosti, zatímco přecházel okolo holoprojektoru, kde byla vidět cílová pevnost.
Jenže, neúspěchy u nás neexistují a proto musíme zvítězit - to znamená zlikvidovat štít, vyřadit turbolasery a postarat se o tanky. A pak už jen vymydlit posádku pevnosti. A protože váš tým Kibe jako jediný splnil úkol, chci abyste vyřadili jejich štít. Protože je to trochu odlišný typ mise a poručík Quayle je neschopný další akce, tak povedete tým vy a uděláme pár změn, abychom vás posílili. Jakmile vyřadíte štít, začneme hlavní útok - ještě budeme muset nějak vyřadit turbolasery, ale na to už nějak přijdeme. Tanky snad vyřidí Renersson s tím druhým tankem z Eretty, ale dokud bude štít nahoře, tak se to nekoná. Takže pánové, cítíte se na to, nebo chcete běžet v první linii při útoku na pevnost?
uzavřel svůj proslov kapitán a sledoval všechny přítomné, zda-li k tomu budou mít co říci.
-----------------------
Další kolo uzavírám 6.8. (spíše 7. kvůli srazu) a to se do hry zapojí i Xavova druhá postava s Mandou. Nyní máte jedinečnou možnost promluvit do dalšího a přispět svou troškou. Po dohodě s Methorem se pak jeho postává stává NPCčkem a to z časových důvodů. Meziodpověď od Zarina může být, když něco sepíšete do následujícího víkendu.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Marinho
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 413
Registrován: 16.2.2012 21:17:57
Bydliště: Elpizies
Kontaktovat uživatele:
Bonaire

Re: StorMPM

Příspěvek od Marinho »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Kib)

Když se přestal třást vzduch i zem pod nohama, oddychl jsem si. Vidět kolem pobíhat své bratry ve zbrani, pohyb těžké techniky a několik známých mi vykouzlilo spokojený úsměv pod helmou. Spolu s velícími důstojníky jsme zalezli do bunkru, kde jsme narychlo naházeli trosky ke stěnám, abychom vytvořili alespoň nějaký volný prostor. Přetlumočení situace muselo vytvořit vrásky snad každému. Téměř úplné selhání celé operace, minimálně na jednu část operace byli obránci dobře připraveni, když dokázali podminovat jednu z přistávacích oblastí. Zbývali jsme my a část útoku. Podpora z dalších plánovaných směrů nebude asi v rozumné době možná, takže jsme na to sami. Alespoň dokázali dostat na povrch planety veškerou vojenskou sílu, kterou mohli.

Když mi kapitán oficiálně předal velení a u toho mi tykal, měl jsem neblahé tušení, že se s naším přežitím nepočítá. Alespoň ne po splnění hlavní části našeho úkolu, tedy vyřazení štítu. Nezbývá nám nic lepšího, než je odvést nejlepší možnou práci a po splnění našeho úkolu poslat rezervaci sedadel z této prdele.

Během krátké doby budeme připraveni vyrazit. Jen doplníme munici a získáme přehled o situaci Aureku.
Potvrdil jsem přijetí tohoto sebevražedného úkolu. Raději chcípnout v boji, než případně zůstat trčet před štítem a čekat, až postupně naše vnitřnosti rozvěsí po stromech.

Pokusím se zobrazit holoprojekci bodu Aurek s vyznačenou polohou generátoru štítu.
Budeme vděční za aktuální informace o pohybu nepřátel v základně, kde posilují obranu, případně kde jste odhalili slabá místa pro náš útok. Mimochodem, mluvil jste o posilách? Rád bych je co nejdříve zapojil do přípravy týmu.

Zajímám se jednak o pokud možno nenápadnou cestu do blízkosti generátoru štítu, jednak o zdroje energie, včetně záložních. Jejich zničením bychom mohli poměrně snadno zničit jak štít, tak turbolasery.
"Admini nejsou banda emocionálně nestabilních hňupů."
- MrTukan

jako moderátor i hráč odpovídám ve všední dny mezi 8:00 a 16:00 až na ojedinělé výjimky

Uživatelský avatar
Dash Spience
Seržant
Seržant
Příspěvky: 985
Registrován: 09.9.2007 09:11:25
Bydliště: Nar Shaddaa
Kontaktovat uživatele:

Re: StorMPM

Příspěvek od Dash Spience »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Destro)

No serža moje varování má a co s ním udělá je jeho věc. Ovšem pokud uslyším nějakou vlekou ránu, tak jsem měl pravdu. Upřímně jsem doufal, že nic neuslyším, protože za těhlech pár minut jsem slyšel více výbuchů jak bych chtěl. Ještě teď se mi motala hlava při pomyšlení, na ten velký výbuch, který měl nastat, kdyby se mi to celé nepovedlo. Otevřu první dveře, které vedou do nějakých ubikací, které jsou prázdné. Což poznám tak, že mi nikdo nevpálí ránu mezi oči. Rychle očima projíždím celý prostor, kvůli nástražným zařízením a podobnému hnusu. Potom celý pokoj pročešu ručně a pokračuji dál. Další místnost je asi nějaký sklad, ale tam naštěstí taky nic není. No musím říct, že jsem hned klidnější. Vylezu spokojeně ven, kde už přistávají naše posily a jak vidno, je tu celkem šrumec. Mě šrumec nezajímal a radši jsem se vydal hledat svůj batoh. Bylo mi jasný, že mi ho nikdo z těch pitomců nevezme. Proto jen tak nechali ležet opravdu velké bum na volném prostranství. Batoh rychle zkontroluji a vracím se zpět, abych se opřel o zeď a sledoval celé to hemžení, kde jak koukám někdo přebývá, ale zařadit je neumím. Všechny nás nahrnuli dovnitř a já poslouchal co nám říkají. Nic moc se nám nedařilo, na to že jsou to jenom "rebelové".

Aspoň vidíte, že nejsem jedinej koho napadlo podminovat tu přistávací plochu.

Suše konstatuju a je dost možný, že si tam půjčily výbušniny odsud. Pak už to nechám na oficírech.
,,Nepřítel mého nepřítele je stále ještě i můj nepřítel."

Alpha-63 Dash

Uživatelský avatar
Xavier
Sith
Sith
Příspěvky: 2584
Registrován: 18.11.2008 11:55:38
Bohemia

Re: StorMPM

Příspěvek od Xavier »

Veraten, Základna protiletecké obrany (Blb)

Poslední chvíle před příletem jsme měli celkem zajímavé, neboť jsme hledali nálože na přistávací ploše. Naštěstí jsme nic nenašli.
Pak už po nás převzali strážní povinnost nově přiletivší a vše bylo zase o něco lepší, tedy až do porady.
Že by sme byli lepší než ostatní? Ne to je blbost.
Poslouchal jsem dál jaký je plán.
Hmm, takže nás nechali přistát na jen jednom místě, aby nás měli pohromadě až sklapne past.
Shrnul jsem svůj názor. Všiml jsem si několika pochybovačných pohledů.
Myslim vážně. Kdyby jsme neudělali několik fatálních chyb, tak jsme sem protančili s prstem v zadku a o vteřinu později zařvali. Za cestu sme na nikoho nenarazili, posily pro bunkr nikdy nedorazili a jen o kousek tady nepřistály posily jen vedle hořící trosky. Ví že invazi se nevyhnou, tak vybrali místo, kde přistaneme a kde se pak rozbijeme o obranu a kde nás můžou překvapit a pobít v nejvhodnější okamžik.
Vysvětlil jsem vše, byl jsem kapku překvapen, že to nenapadlo nikoho jiného.
Nicméně když jsem se opět rozhlédl po ostatních usoudil jsem že bude asi lepší když zmlknu a raději si na datapadu projdu cestu k našemu cíli, abych coby průzkumník znal cestu.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Uživatelský avatar
Gnost Kohn
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 1906
Registrován: 19.9.2009 11:19:07
Bydliště: Pandemonium
Kontaktovat uživatele:
Netherlands

Re: StorMPM

Příspěvek od Gnost Kohn »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Hunter)

Když kapitán vysvětloval co se dělo u jiných výsadků, doslova jsem zašl tím, že i přes tuhle komedii, co se tady děla jsme pořád poněrně úspěšný tým. Hlavně jsme přežili... porazili jsme malou pravděpodobnost, ale i tak...
Náš další cíl mě moc nepřekvalip... půjdeme dál a dál, dokud nepadneme. Jednoduché. Nakonec jsem se otočil po Blbovi, který měl docela recht. Vybrali si místo a my hrajeme podle jejich not, ale je to jedno... my jsme imperiální vojáci a my vyhrajeme.

Jako tradičně mlčím a zkoumám postup k dalšímu cíli, stejně jako se rozhodl Blb, jako průzkumníci jdeme první a měli bychom znát cestu.
Nejhorší na tom je, že planeta dříve či později padne, i kdyby sem měli vysypat další destruktory plné mužů, kteří půjdou na porážku, než těm zmetkům dojde munice. Nic s tím ale neuděláme, jen to, že zvítězíme tady a teď.
Moderátor roku 2012, 2013, 2015
Obrázek
"Ó, padlý Cherube, mdlít ve práci
či muce - bídno vždy! tím jist však buď,
že dobrý čin již není úkol náš:
leč zlo vždy plodit pouhá naše slast!"
John Milton, Ztracený Ráj; kniha první, 157-160


Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: StorMPM

Příspěvek od Jordi Linx »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Celý tým)
Zatímco Kib přikyvoval a byl připraven jít na dle něho nevyhnutelnou smrt, někteří členové týmu k tomu měli co říct. A zatímco Destro jen komentoval svou poznámku, tak Blb řekl otevřeně, jaký má z celé operace pocit. A ať už se jeho velitel tvářil všelijak, mohl mít pocit, že tím kapitán Zarina zaujal a získal u něho plusové body.
To je velmi pravděpodobné, ale dost tomu napomohly časové prodlevy mezi jednotlivými útoky. Ve vašem případě už nevěřili, že zaútočíte, zatímco první dva týmy měly už několik hodin po útoku. Taková drobnost, která majoru Weerjensovi ušla, když tohle plánoval,
ozval se nový hlas od muže, který stál ve dveřích a podle hodnosti to byl seržant.
Seržante Keetere, při oficiálních poradách volte rozumnější slova. Nicméně, jak bylo řečeno - o útoku nepřítel věděl a vám hrálo do karet, že jste zaútočili až výrazně později a díky technikovi a rušení komunikace se ven nedostalo nic. Nicméně o našem vylodění budou brzy vědět a nečekám, že postup k pevnosti bude jednoduchý, proto si vojín Swirlsona a jeho drony stahuju k sobě. K vám se naopak přidá seržant Keeter jako nový zástupce velitele a čtyři další muži,
převzal si opět slovo Zarin a gestem naznačil Keeterovi, aby se zařadil vedle Kiba.
I s ohledem na prozrazení a možné pasti zvolíte ke generátoru nekonvenční přístup, dostanete speederové motorky, pojedete oklikou a cestou, která je nepříjemná a těžko schůdná a tedy méně pravděpodobná. Naše hlavní síly pak budou postupovat vpřed a zkusíme je případně trochu provokovat, aby svou pozornost zaměřovali na nás,
naznačil kapitán Zarin postup a ukázal trasu, která obsahovala cestu podél řeky a před generátorem šplhání na skálu. Vše v zalesněném prostoru, kde nebude úplně optimální viditelnost pro obě strany.
Pošleme ještě jednu diverzní jednotku směrem ke generátoru - s cílem, aby na sebe upoutali pozornost a drželi je na sobě, ale i tak po své cestě spěchejte, čím dříve to zničíte, tím menší ztráty můžeme mít. Vše ostatní nechávám na vás, přesná muška s vámi,
ukázal kapitán Zarin na přímější trasu, než ukončil svou poradu a společně s kapitánem Wittsem odešel.

Vybavení pro lezení máme připraveno na motorkách, stejně jako drobné zásoby - na každý stroj budou dva jezdci. Na tanku u Renerssona jsou pak zásoby, říkal, že má hlavně přijít ten magor s výbušninami, jinak mu shodí někde v lese,
doplnil seržant Keeter dodatečné informace a hvízdnul, aby dovnitř vešla další čtveřice mužů. Někteří byli už známí, protože všichni pocházeli z čety Bacara. Nejvýraznějšími osobnostmi však byli Darnell "Pyro" Teine a Toke "Bunny" Maro, jeden s plamenometem, druhý s raketometem. Dalším byl Jarred "Veem" Calhoune, který měl přes rameno přehozenou brokovnici a něco přežvykoval. Posledním byl Eret "Gundam" Uziel, u jehož pasu se skvěl nůž velikosti spíše mačety. K tomu všemu tu byl mladý seržant Niram Keeter, které se mu přezdívalo "Stonehead" a to kvůli jeho trvdohlavosti, jak si nebral servítky s vyššími šaržemi. I kvůli tomu byl tento nadějný důstojník jen seržantem, nicméně v Bacaře už byl přes půl roku.
----------------------------
Takže máme tu další kolo, termín máte do 20.8. a nyní máte jedinečnou možnost se zkusit dozásobit, doošetřit a jakkoliv jinak připravit na další část. Včetně možnosti promluvit do plánu, který máte připravený. V týmu máte i pár NPC, tudíž vás je nyní dvanáct, což je takové hezčí číslo. Brainy byl stažen jakožto NPC po dohodě s Merthorem.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Xavier
Sith
Sith
Příspěvky: 2584
Registrován: 18.11.2008 11:55:38
Bohemia

Re: StorMPM

Příspěvek od Xavier »

Veraten, Základna protiletecké obrany (Blb)

Už jsem chtěl seržantovi odporovat, že pouhá časová prodleva nám nemohla pomoct. To že přiletí další výsadky jim muselo být jasný jako den. Ale raději jsem si to rozmyslel a dál mlčel. Přeci jen, to že věří ve volnost projevu seržantů vůči kapitánům neznamená že věří ve volnost projevu vojínů vůči seržantům. To mají všichni seržanti společný.
To, že dál budeme pokračovat na speederových motorkách mi vyhovovalo, všichni průzkumníci na nich museli jezdit velmi dobře, avšak mi bylo jasné že plnou rychlostí jet nebudu moct, ostatní stormtroopeři na tom již tak dobře nebývali. Nehledě na to, že mi někdo bude sedět hned za zadkem a netušil jsem kdo.
Raději jsem dokončil studování mapy a začal kontrolu a přípravu motorky.

Veraten, Základna protiletecké obrany (Pyro)

Poněkud mne mrzelo, že jsem nemohl letět s první vlnou, dle toho co jsem slyšel to bylo dost ostrý a co bylo horší, zákaz otevřeného ohně na destruktorech byl tak přísně hlídán, alespoň v mém případě, že jsem si nemoh ani zapálit.
Cestu na planetu jsem, jako vždy, prospal. Nechápu jak někoho ten let okamžitě neukolébá k spánku, či mají dokonce žaludeční potíže. Probrala mne až rána kolegy, když se zvedal ze svého místa.
Co, už sme dole?
Zeptam se mírně rozespale, ale rychle čapnu svý věci a vybíhám z raketoplánu.
Po chvilce, kdy nás naháněli na správné místy jsme se dostali ke zbytku čety. Konkrétně těm co letěli v první vlně a užili si celou akci sami. Sobci.
Ty bláho, oni sou očouzenější jak já.
Uchechtnu se. To se přeci jen zas tak často nestává. Přeci jen když neustále manipulujete s hořlavinami a ohněm, tak se prostě moc dlouho neblejskáte bělobou, jako ostatní.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: StorMPM

Příspěvek od Phate »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Thane)

S příletem plavidel jsem opustil své pohodlné místo a šel na místo srazu, kde se scházel zbytek mojí jednotky. Všichni pomlácení s ožehlými pláty brnění, ale relativně v pohodě. Spolu s dvěma kapitány jsme se přesunuli do pevnosti, kde jsme se jakž takž nahňácali do jedné z větších místností, kde proběhl briefing.

Ze stručného shrnutí vyšlo najevo, že jsme byli tou nejlepší třetinou útoku. Jednotka kapitána Wittse to nejspíš měla za sebou a ztráta čety Cersus taky nebyla moc dobrou zprávou. Znal jsem odtamtud pár kluků. Nebyl jsem tu kvůli kamarádíčkování, ale jestli to koupili, je jich škoda.

Jakmile došlo na řeči o štítu, bylo mi jasný, kam tohle bude směřovat. Tři vteřiny na to se moje doměnka potvrdila. Ale na druhou stranu byla záškodnická akce lepší, než běh na porážku. To zase jo. A pak Blb vyrukoval se svojí teorií. Musel jsem se smát, když jsem viděl výrazy kapitánů.

Když došlo na detaily našeho postupu ke generátoru štítu, zpozorněl jsem. Motorky? Nepříjemná cesta? Špatně schůdná? Nepravděpodobná? No výborně... Diverzní jednotky mi bylo už teď líto. V takové situaci je posílali na smrt. Když se rozkázalo, zůstala Bacara sama.

"To je dost, že ste se dostavili, pánové. I když vidim Pyra, možná je dobře, že si přiletěl až teď." prohodil jsem s úsměvem na tváři ke zbytku jednotky a lehce dloubl do Pyra. Když si vzpomenu, čeho jsou s Destrem schopní, jsem rád ,že tu byl jen jeden z nich. Všichni nově příchozí měli krásně čisté zbroje. To dlouho nevydrží.

"Navrhuju rozdělení dvojic a rychlý doplnění zásob." nahodil jsem i zbytku čety. Bylo mi jedno s kym pojedu a jestli budu řídit, nebo se jenom povezu. Ale potřeboval jsem doplnit munici, granáty a možná nabrat nějakou vodu navíc.
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Mandalorian
Pilot Impéria
Pilot Impéria
Příspěvky: 643
Registrován: 20.4.2009 20:29:23
Israel

Re: StorMPM

Příspěvek od Mandalorian »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Bunny)

Přistáli jsme v jednom kuse, nikdo si neznečistil zbroj, jen někteří usli. Vystoupím a vydím něco cobych nazval nepořádkem a nikoho známého.
Doufám, že to tu nebudu muset uklízet...
Pak menší "teammeeting" a asi nikoho známého. V takhle zaprasených zbrojích bych nepoznal snad ani Vadera. Všimnu si však, že tu nikdo nemá těžké zbraně. Jsem poněkud zklamán, z těžkýma zbraněma jde přeci všechno o něco lépe. Ale svoji náladu si vyspravím na příštích cílech, ja jim spočítám že se odvážili zašpinit nám zbroje.
6 A4, 2 969 slov, 17 919 znaku s mezerami, 79 odstavcu, 252 radku
6 A4, 2 511 slov, 15 152 znaku s mezerami, 119 odstavcu, 254 radku
4 A4, 3 036 slov, 18 502 znaku s mezerami, 47 odstavcu, 209 radku

Uživatelský avatar
Marinho
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 413
Registrován: 16.2.2012 21:17:57
Bydliště: Elpizies
Kontaktovat uživatele:
Bonaire

Re: StorMPM

Příspěvek od Marinho »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Kib)

Trochu mě zaskočilo odvolání Swirlsona z jednotky, ale snad pro něj má velení vhodnější úkol. Následně jsem získal svého vlastního zástupce, a čtyři nové členy týmu. Některé jsem znal z různých společných cvičení či alespoň z doslechu. Mírně se zvýšil podíl psychopatů, což není na škodu. Racionálně uvažující voják by do podobné mise dobrovolně nešel. Většina členů armády chce ty teroristy střílet, ne se nechat v nějakém neznámém sektoru na ještě méně známé planetě nechat rozsekat. A dost možná zbytečně, vzhledem k současnému vývoji operace. Ovšem zpět do velícího módu uvažování.

Naklonil jsem se blíže k holomapě a snažil jsem se co nejlépe prozkoumat možnosti terénu a dostupných tras.
Navrhuji útočný tým rozdělit do dvou skupin po třech speederech, jedna pod mým velením, druhou by vedl seržant Keeter. Minimalizovali bychom pravděpodobnost zpozorování a současně by byla zachována bojeschopnost skupin. Setkali bychom se pod skálou. Výstup by první ze skupin započala hned po zajištění pozice, nechci, aby na pomalejší skupinu čekala a riskovala odhalení.

Navrhnu svůj plán a spoléhám na přítomnost vyšších šarží, aby moje uvažování posvětila či zavrhla.

Skupiny by měly být co nejvyrovnanější, v každé chci mít průzkumníka a někoho s těžkými zbraněmi. Rozdělíme tedy jednotku do dvou skupin a ty do dvojic.
Sám naváži kontakt s jedním z průzkumníků, kterého si zvolím jako svého parťáka do motorky a domluvím se, zda chce jet jako řidič či "batůžek".
"Admini nejsou banda emocionálně nestabilních hňupů."
- MrTukan

jako moderátor i hráč odpovídám ve všední dny mezi 8:00 a 16:00 až na ojedinělé výjimky

Uživatelský avatar
Gnost Kohn
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 1906
Registrován: 19.9.2009 11:19:07
Bydliště: Pandemonium
Kontaktovat uživatele:
Netherlands

Re: StorMPM

Příspěvek od Gnost Kohn »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Hunter)

Výborně, dostaneme motorky. Zaradoval se chladně Hunter a snažil se vyleštit očouzeniny na zádech. Pak se ale zarazil. Velení očividně netušilo, co je Bacara za magory, protože není možné že tam dojedeme všichni, někdo se rozmázne že z něj zbyde jen materiál na džemování nepřátelských senzorů.

Jediné, co mu zbývalo bylo doufat, že dostane na motorku někoho z normálnějšíh členů týmu, ale... kdo je tady normální. Polovina psychopati a ta druhá šílenci. U čehož Hunter možná spadal do obou skupin, ale bral to spíše, jako bonus.
Pak se otočil, aby doplnil munici, granáty a hlavně se napil, protože ačkoly tyhle zbroje nebyly tak strané, jako to co nosí piloti TIE, i tak byly delší akce pekelného charakteru.
Moderátor roku 2012, 2013, 2015
Obrázek
"Ó, padlý Cherube, mdlít ve práci
či muce - bídno vždy! tím jist však buď,
že dobrý čin již není úkol náš:
leč zlo vždy plodit pouhá naše slast!"
John Milton, Ztracený Ráj; kniha první, 157-160


Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: StorMPM

Příspěvek od Jordi Linx »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Celý tým)
Rozkazy byly rozdány a tým se tak nějak začal rozdělovat do dvojic a na dvě skupiny, respektive už to tak vypadalo,když ještě předstoupil seržant Keeter.
Nemyslím si, že má cenu tým dále dělit a zpomalovat tak postup. Čím déle se budeme zdržovat, tím menší šance na přežití diverzního týmu, tím déle bude muset hlavní skupina zdržovat postup a tím více šance dostanou ti vzbouřenci na ně něco nachystat. Pak ono rozdělení scoutů na vlastní stroje je očividné, otázkou jsou nicméně další řidiči. Já mám na motorkách taky už něco odježděno - kdo ale další? Pořád potřebujeme tři další piloty a třeba, když vidím Destra, tak ten by radši řídit neměl,
zpochybnil Skeeter Kibovo rozhodnutí a poukázal na to, že složení týmů by rozhodně nemělo být náhodné. Zároveň jste se však všichni vydali směrem ke strojům, které už byly bokem připraveny od lidí kapitána Zarina.

Motorky měly připraveno lesní maskování, byly plné paliva a hlavně všichni tu měli možnost si doplnit munice, co hrdlo ráčí. Destro mohl u Renersonna na tanku najít všechny další výbušniny, které si prve objednal a hlavně se mu dostalo i ošetření od mediků, kteří ho dali do kupy, jak jen to bylo možné. Výhodou speederových motorek pak bylo, že s sebou mohli vzít munici navíc, stejně jako nějaké další lehké vybavení.
Nehledě na to, že cesta ke generátoru, kterou máme vyznačenou je jenom jedna - vše ostatní je neprozkoumáno a znamenalo by to projíždět skrz les - na speederových motorkách. A kdo kromě scoutů - pokud by jeli sami, by si s tím z nás poradil, aniž bychom se vlekli jak neft na porážku?
dodal ještě seržant Skeeter a nedělal si příliš rozpaků s tím, že byl Kib jeho nadřízený, zatímco si sám vyhlédl motorku. Pořád však zbývalo rozdělit tým do dvojic, případně dvou skupin, pokud by na tom Kib jako výše nadřízený, hodlal trvat.
-----------------
Omlouvám se ještě jednou za prodlevu, v termínu odpisu se mi to nějak nahromadilo a druhý den poté, to nevyšlo. Další termín potom bude 10.9. a chtěl bych, aby v tu dobu byly utvořené dvojice, nebo je vytvořím stylem "Admin ex Jordi". Máte také možnost diskuze, kdo s kým v rámci mezikol, plus si vymyslet něco inteligentního na doplnění vybavení.
A ještě jedna věc - s novými členy se můžete znát a mít již vytvořené nějaké přátelské vazby. Pořád jste všichni součástí jedné jednotky a minimálně na palubě lodi či v kasárnách jste se mohli vídat.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: StorMPM

Příspěvek od Phate »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Thane)

Když jsem se ještě jednou podíval na sken terénu, musel jsem uznat, že má seržant pravdu. Měl jsem na motorce jen základní výcvik. Kdyby šlo o speeder, nebyl by to problém, ale takhle. Zabít sebe je jedna věc, ale vzít sebou někoho jinýho.
Vtipný. Kdy ses začal starat o ostatní. Tohle se ti přeci nepodobá. Ty a až pak všichni ostatní. Tak to bylo vždycky, co se změnilo?
Zasekl jsem se ve vlastních úvahách, zatímco jsem doplňoval munici co pušky i E-11. Co se změnilo? Neřek bych, že měknu, ale očividně mi na těchhle idiotech záleží víc, než bych si byl připustil. Přeci jenom mi taky kryjou záda.
Zahnal jsem filozofické úvahy a otevřel bednu s chladnými zbraněmi. Přišel jsem o svůj nůž. leží někde dole zabodnutej v cizí pušce. Z bedny jsem si vybral matně černý vibronůž. Byl příjemně vyvážený. Připevnil jsem si pouzdro na hrudní plát a doplnil si granáty. Zbytek vybavení potřebné k úkolu bylo na motorkách a něco málo jsem měl u sebe. Na řadu přišel žaludek, který se už chvíli ozýval. Proteinová sváča mu neuškodí.

"Serža má pravdu. Né všichni máme tolik zkušeností s bikem. Takže tímto se degraduju na zavazadlo." zamumlal jsem s plnou pusou do hloučku svých bratří ve zbrani a zakousl další sousto.
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Marinho
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 413
Registrován: 16.2.2012 21:17:57
Bydliště: Elpizies
Kontaktovat uživatele:
Bonaire

Re: StorMPM

Příspěvek od Marinho »

Veraten, Základna protiletecké obrany: (Kib)

Můj návrh na úpravu plánu se nesetkal s pozitivní odezvou a po pečlivém prohlédnutí uvažované trasy jsem musel uznat, že by to byla zbytečná komplikace. Nejlepšími plány jsou ty nejjednodušší ... nebo žádné. Když došlo ke zmínce ohledně Destra, zamračil jsem se.

Prohlédl ho konečně nějaký medik? Jestli není schopen akce, nebudeme ho brát s sebou.
Nehledě na odpověď pokračuji.

První dva bike-y budou řídit průzkumníci, tedy Blb a Hunter, třetí Thane, čtvrtý seržant Skeeter a poslední dva budou řídit naši nováčci Calhoune a Uziel.
Thanea jsem zvolil, protože má přeci jen určité zkušenosti s řízením a jeho sniperské zkušenosti v hustém lese za jízdy nebudou příliš užitečné.

Jestli někdo není schopen řídit nebo naopak věří ve své schopnosti, vystřídejte se dle domluvy. Já se svezu na druhém bike-u.
Není vyloženě nutné, aby se rozmístili podle mých instrukcí, jen jsem to chtěl rozseknout. Chlapi jsou občas jak malé holky a byli by schopní se hádat až do večera, kdo bude řídit a kolikátý pojede. Detaily už si snad doladí sami.
U motorek jsem se postavil spolu s druhým scoutem k jedné z nich a začali upravovat náklad tak, aby nám vyhovovalo rozmístění a přístup k němu. Vyhlédl jsem si také nové části zbroje, abych nahradil propálenou část v ramenní části a při té příležitosti se nechám prohlédnout medikem. Poté si po dvou granátech vezmu tříštivé, zápalné a kouřové granáty. Také s vezmu nový zásobník do své E-11. Sice jsem vystřelil jen pár ran, ale nerad bych se dostal do situace, kde by mi i těchto pár ran mohlo chybět k přežití. Podívám se i po nějakém osobním štítu. Dá se očekávat, že budeme bojovat proti přesile a být chráněn z jedné strany může přinést důležitou výhodu. Zalituji, že jsem jej nevzal už na začátku, ušetřil bych si jednu velkou jizvu. Pokud nějaký najdu, zvážím, jestli se s ním tahat po prudké stěně skály. Celkem je nás tucet, takže bychom mohli vzít i další štít, zahodit jej můžeme vždycky. Poté se porozhlédnu po své jednotce ...

Je čas vyrazit! Přesvědčte se, že máte na bike-cích připevněno.
Poté, co se všichni usadí na bike-y, ohlásím se velení, že jsme připraveni vyrazit.
"Admini nejsou banda emocionálně nestabilních hňupů."
- MrTukan

jako moderátor i hráč odpovídám ve všední dny mezi 8:00 a 16:00 až na ojedinělé výjimky

Zamčeno

Zpět na „Ostatní“