Mise pro uživatele Rublikon
Moderátor: Moderátoři
Mise pro uživatele Rublikon
Chrám jediu- Archiv:
Padawan si udělal chvíli času a šel studovat informace do archivu. V archivu bylo mnoho lidí, ale to bylo obviklé každý něco hledal. Padawan si sedl k volné konzoli. Zadal své jméno a začal sbírat informace. Dlouho to ale netrvalo protože Mistr Zez-Kai Elih ho vyrušil.
Mistr Zez-Kai Elih:Padawane za deset minut se dostavíš do vycvikové místnosti 3.
Padawan si udělal chvíli času a šel studovat informace do archivu. V archivu bylo mnoho lidí, ale to bylo obviklé každý něco hledal. Padawan si sedl k volné konzoli. Zadal své jméno a začal sbírat informace. Dlouho to ale netrvalo protože Mistr Zez-Kai Elih ho vyrušil.
Mistr Zez-Kai Elih:Padawane za deset minut se dostavíš do vycvikové místnosti 3.
Re: Mise pro uživatele Rublikon
Chrám jediu- Archiv:
Jistě mistře řekl jsem a podíval jsem se alespon na tu chvíli do archivu a hledal jsem ckoli o Revanovi a Malakovi.
Měl jsem ještě 2 minuty tak jsem vstal a pomalu jsem šel do výcvikové místnosti č3 cestou jsem potkával padawany které jsem znal z vícviku.
Došel jsem k místnosti ale dveře nešli otevří ani silou ani ručně.
Snaž si to po sobě kontrolovat hl. chyby!! Arves Jace
Jistě mistře řekl jsem a podíval jsem se alespon na tu chvíli do archivu a hledal jsem ckoli o Revanovi a Malakovi.
Měl jsem ještě 2 minuty tak jsem vstal a pomalu jsem šel do výcvikové místnosti č3 cestou jsem potkával padawany které jsem znal z vícviku.
Došel jsem k místnosti ale dveře nešli otevří ani silou ani ručně.
Snaž si to po sobě kontrolovat hl. chyby!! Arves Jace
Chrám jediu- Výcviková mistnost č. 3:
Padawan vešel do místnosti abyl velice překvapen uprostřed stálo několik mistrů(Mistři Kavar, Vrook, Zez-Kai Elih). Všichni mistři co padawana zkoušeli.
Mistr Vrook:Mladý padawane mi problém máme, ty vyřešit jej musíš.
Mistr Kavar:Tvoje první mise tohle bude, buď opatrný.
Mistr Kavar se podíval na mistra Zez-Kai Eliho.
Mistr Zez-Kai Elih:Neboj se já poletím s tebou, ale tajná mise to jest.
Teď si běž sbalit za pár minut vyrážime.
Padawan vešel do místnosti abyl velice překvapen uprostřed stálo několik mistrů(Mistři Kavar, Vrook, Zez-Kai Elih). Všichni mistři co padawana zkoušeli.
Mistr Vrook:Mladý padawane mi problém máme, ty vyřešit jej musíš.
Mistr Kavar:Tvoje první mise tohle bude, buď opatrný.
Mistr Kavar se podíval na mistra Zez-Kai Eliho.
Mistr Zez-Kai Elih:Neboj se já poletím s tebou, ale tajná mise to jest.
Teď si běž sbalit za pár minut vyrážime.