Jmenuji se Alimir, jsem Bosmer ve službách cechu mágů, tedy alespoň prozatím. Pracoval jsem již pro mnoho cechů a organizací, ale svou práci si hlavně užívám. Mnozí říkají, že jsem žoldák, jiní že mág nebo dokonce lovec. Pravda je někde mezi tím.
Rozhlédl jsem se po skryté mýtině a nasál čistý vzduch Skyrimu.
Jsem tu proto, abych nalezl další skrytá místa jako je toto. Poté, co Dovahkiin oběvil toto, se o nich mezi učenci strhlo mnoho debat. A jelikož jsou to jen učenci a většinou nejsou schopni přežít mimo knihovnu, potřebují mě.
Sestoupil jsem do středu jeskyně, do místa, kde byla magická energie nejsilnější a usmál se.
Všichni pasou po těchto místech plných energie, znalostí a moudrosti předků, ale málokdo je ochoten riskovat svůj život.
Usedl jsem k meditaci a nechal své tělo i duši užívat tohoto místa. Má černá kožená zbroj mě chránila před mírným chladem a po krátké chvíli jsem vytáhl zápisník a mapu.
Zaneseš pozice těchto míst a zapíšeš si vše, co uvidíš a ucítíš. Prozkoumej je všechny., tak znělo přání arcimága. A já je nehodlám porušit.
Dopsal jsem svůj záznam a poznačil si číslo na mapu, jež jsem poté složil. Po krátkém balení jsem opustil toto místo klidu, hvízdl na Talu, vlčici, kterou jsem si ochočil a naskočil na svého černého koně.
Další zastávka Falkreath. Pomyslel jsem si s pohledem na zapadající slunce.
Alimir Shadowcloak
Rasa: Bosmer
Věk: 24 let
Schopnosti: Základní magie iluzí, proměn a obnovy, lukostřelba, boj se dvěma zbraněmi, plížení, páčení zámků, jednoduchá alchymie a ovládání zvířat
Výzbroj a výstroj: Základním oblečením je pro Alimira černá zbroj vyrobená kombinací kvalitní kožené zbroje, ebonitových kroužků a kápě z černé látky, kterou Alimir získal během své kariéry. Na zádech má ebonitový luk a toulec plný šípů. Při boji nablízko se spoléhá na své dva ebonitové meče, nebo na dýku ze stejného materiálu.
Vzhled: Jelikož má Alimir i altmerskou krev je mírně vyššího vzrůstu než obyčejný Bosmer. Jeho kůže je téměř zaměnitelná s tou lidskou, má však mírně hnědozelený nádech, jež je typický pro jeho druh. Modrozelené oči nesoucí titul nejviditelnějšího prvku obličeje pod kápí vypráví své vlastní příběhy a je v nich vidět Alimirova zkušenost. Při dobrém osvětlení je vidět, že kápě skrývá delší vlasy černé barvy.
Životopis: Alimir si prožil poměrně šťastné dětství a do života vkročil s elánem. Naučil se číst od místního kněze a kromě něj se též učil u lovce v jejich vesnici. Během války mezi elfy a lidmi se Alimir živil jako špeh a posléze v tomto pokračoval. Nikdy neřešil rasové rozdíly a vždy ho spíše zajímala fakta, historie a znalosti civilizací dávno minulých. Proto nyní pracuje buďto jako zvěd, nebo jako "archeolog". Často též jen tak prozkoumává krajinu na vlastní pěst s Talou a pozoruje místní zvěř.
Kód: Vybrat vše
Od lidí očekávám krátký popis toho, čím se zabývají, jejich postavy a okolností, které je zavedly do nynější situace. Nebudu zatím dávat žádný časový limit, ale bude lepší mít kratší příspěvky s větší kadencí ;)