Star Wars - Nultá Epizoda

Všechno možné.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Zbytek Exetractoru, Cukrkant:
Zatímco oba temní sithové pokračují ve své rozepři, tak Throzn zavelí do pozoru, aby všichni uctili minutku ticha za padlého plyšového medvídka, který se jim rozplácl na okně. Jedna žena s dítětem to nevydržela a začala plakat, zvlášť poté, co se dítě zeptalo, kam půjde medvídkova dušička. Kde se však na můstku vzala tato žena, to už nikdo netušil, možná až kromě jednoho důstojníka, který se snažil vyplížit pryč, aby se vyhnul následkům svého někdejšího záletu, kdy se prohlásil za Throzna a dostal se tak k potěšení zdarma. Smuteční zástup vyrušila až rána, kdy Hole dopadl tvrdě na zeď. Všechna pozornost se upře jeho směrem, nýbrž ne však na Holea, ale na malou nenápadnou puklinku, která se objevila pod ním. Ta se začne pomalu šířit a klikatit po celém obvodu můstku, aby se zastavila těsně před okenním průzorem ven.
Musíme být potichu, a pomalu udejít.
pronese strategicky Throzn a chystá se tichým krokem vyrazit směrem ke dveřím turbovýtahu, které se náhle rozletí a v nich se objeví Vágus Ampules.
Hele Throzne, já chápu, že nechceš prohrát, ale alespoň jednou by jsi to mohl přiznat. Sice nechápu, co sis myslel, když jsi přiletěl s jedinou loďí, ale prostě jsi to celý podělal.
běduje nahlas Ampules, když se mu do cesty, která vedla k Throznovi postavila ona žena s dítětem.
Thrybízko, podívej se na tatínka. Konečně jsme ho našli !
pronese žena a zvedne svou pětiletou dceru přímo Throznovi před obličej, čímž zarazí jak Váguse Ampulese, tak Throzna samotného, takže si nikdo ani nevšimne zavírajících se dveří turbovýtahu za skutečným otcem.

Orbita Putingradu, Vesmírný Prach Smrti:
Darth Virus znechuceně sledoval můstek loďi, kterou byl nucen nyní vzít, aby se dostal na místo B, jak to ukazovala jeho navigace. Že byla na můstku tma, to se dalo vesměs i čekat, teda kromě těch rudých neónů při horní stěně, což svádělo k podobnosti s jistým podnikem. Tím to však teprve začínalo, protože křeslo nejvyššího velitele bylo celé z příjemně šimravého kožichu, který nebyl černý, ale jenom tmavě hnedý ! Virus nemohl uvěřit hnusnému ne-tolik temnému vkusu, který Hole projevil při stavbě této ohavnosti. Absolutním vrcholem všeho však byla lampička nad křeslem nejvyššího, to aby jeho tvář vrhala děsivě temné stíny.
Kolik tomu Holeovi sakra je ? I desetiletej sithskej fakan by to zařídil temněji. A já nepotřebuji strašit posádku ... tolik, já potřebuju strašit nepřítele, takže lampička má být venku a ne vevnitř.
pomyslí si znechuceně Virus, když usedá do svého křesla, zatímco Gumák Fájgl zakopne o nějaký kabel na zemi(nebo mrtvolu ? V té tmě nejde nic poznat) a omylem dopadne na jasně svítící růžové tlačítko. Virus se jeho směrem znechuceně otočí, aby se poté podíval na jediný měsíc Putingradu, kde se stavěla nová sithská letní vila, kterou chtěl využít, až si v létě bude brát dovolenou.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
R.O.F.L
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 497
Registrován: 23.3.2008 18:50:45
Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.O.F.L »

Cukrkant, malá místnůstka vedle hlavní místnosti senátu:

Před tři porotce se postaví v šíleně drahém obleku s šíleně drahým doutníkem v hubě muž navoněný šíleně drahou kolínskou a jako doplněk měl dvě šíleně krásné spoře oděné blondýnky.
Jako první nepřítomně promluví Hejma střídavě se dívající blondýnkám na ,,oči". ,,Dobrý den, pane... to je jedno, proč si myslíte, že můžete být senátor?"
Očividně nejevil jediný zájem odtrhnout od krasavic před ním oči, byť jen na chvilku, aby se podíval na jméno člověka před ním.
Tázaný položil na stůl před Hejmu jakýsi balíček a pak odpověděl. ,,Protože mám pro to předpoklady."
Hejma konečně odtrhne oči od poprsí blondýnek a rozbalí balíček, jen aby zjistil, že je plný kreditů. Široce se usměje.
,,V tom máte naprostou pravdu. Za mě určitě ano! Kolego Kuliočko?"
Slepý Rodian zamžourá na boháčův módní doplněk v pod_obě obou blondýnek a nasadí poněkud znechucený tón. ,,Jak vidím, tak jste si sebou dovnitř vzal své Gačmourenské bodyguardy. Copak nevíte, že smrděj, plivaj a prděj?"
Boháč mu na to dá do rukou balíček ne nepodobný tomu, který dostal Hejma. Po chvilce ohmatávání se Kuliočko stejně jako Hejma široce usměje a jeho znechucený tón se nahradí příjemným. ,,Ale co mi je do Gačmourenu že? No tak nám teď povězte, jak hodláte splňovat tuto funkci?"
Boháč pohotově odpoví. ,,No přece tak, jak to dělá každý."
,,To jste řekl krásně, za mě určitě ano!" Odpoví zasněně Kuliočko, zatímco se snaží nacpat co nejvíce kreditů do kapes.
Hejma se zamračí. ,,Kolego Kompjuterosi? Má vůbec cenu se ptát?"
,,Dobrý!" Ozve se zpoza počítače.
,,Už jsme se bál, že řeknete něco jiného..." Zahudruje Hejma a usměje se na boháče a hlavně na obě blondýnky. ,,Postupujete do dalšího kola."
Boháč se sebevědomě pousměje a spolu s blondýnkami se vydá ke dveřím.
,,Ahoj." Zamává přitrouble nakonec ještě Hejma za blondýnkami.


Zbytek Exetractoru, Cukrkant:

Na můstku zavládne další trapná chvíle ticha, kterou ale nakonec přeruší sám Velkoadmirál Thozn.
,,Prosím?" Zeptá se nechápavě.
,,Copak si mě už nepamatuješ?" Diví se žena. ,,To jsem přece já - Gromlinka!"
,,Promiňte, ale stále vás neznám" Stále nechápe Throzn.
,,Jak to? Kdysi jsme spolu přece dělali tó..." Odpoví žena a trochu se začervená.
,,Co tó?" Ještě pořád nechápe Throzn.
,,No přece tó..." řekne žena hodí pohledem k holčičce hrající si s Throznovími tkaničkami.
,,Promiňte, ale stále nevím co tím myslíte. Nejspíše si mě s někým pletete." Stále nerozumí Throzn.
,,THROZNE!!" Ozve se najednou hlas, který Thozna doprovázel celý jeho život - hlas jeho matky. Prasklina zahne a pokračuje dál těsně kolem průzoru, kde se po pár metrech zastaví.
,,A-ano mami?" Zatváří se nevinně Throzn a začne se krčit, aby vypadal co nejmenší. Dovnitř znovu vejde obrovská tělnatá starší žena. Krátce sjede pohledem ženu a její dítě a pak zasyčí na Thozna. ,,Kdo je to?!"
,,J-j-já nevím, dneska ji v-vi-d-dím poprvé!" Vykoktá ze sebe Throzn, celý se potíc.
,,Já jsem přece Gromlinka, matka tvého dítěte!" řekne žena a začne brečet.
,,Je to pravda?" Zeptá se Thoznova matka připravená vraždit.
,,Samozřejmě že ne! Já tu ženskou neznám!" brání se Throzn. Žena začne brečet ještě víc.
,,Že se nestydíš ty bastarde!" Zařve Throznova matka a vlepí mu dvě facky. Pak se otočí k ženě a začne ji jemně utěšovat.
,,Pojďte půjdeme do mé kajuty, dáte si tam kafíčko a pak mi povíte o tom, jak jste se seznámili. Já pak zkusím najít nějaké hračky po Throznovi pro vaši dceru - myslím, že jsem nedávno našla jedno skvělé jojo." Řekne zničeho nic, příjemným, uklidňujícím tónem.
Vágus Ampules, který byl moudře až do teď z ticha, při slově jojo zpozorní. ,,Hej, to jojo je mo..." Začne, ale okamžitě zmlkne, když se po něm Throznova matka ošije pohledem vraha. Ampules se rychle široce usměje. ,,Ale myslím, že bych vám ho mohl nechat, k čemu by mi taky bylo pitomé jo-jo, že?"
Throznova matka na něj ukáže a podívá se Throzna. ,,Z tohohle by sis měl brát příklad, protože to je aspoň muž!"
Pak se otočí a spolu se ženou a dítětem odejde. Jakmile se tak stane, Throzn padne před Ampulesem, cukajícímu v koutcích, na kolena. ,,Veřejně přiznám, že jsem prohrál, že jsi lepší, než já a spoustu dalších věcí, jen se mi prosím tě teď nesměj!"
Naposledy upravil(a) R.O.F.L dne 30.4.2009 16:12:37, celkem upraveno 1 x.
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."
Obrázek

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Orbita Cukrkantu, Zbytek Exetractoru:
Vágus Ampules se podívá na svého zdrceného rivala, dávného přítele a všichni okolo něj napjatě čekají co udělá. Začne se smát ? Nebo ... co jiného by vlastně mohl udělat. Tomu celému přihlíží s napětím i Darth Axe, který nevěnuje pozornost Darh Holeovi, který je rozpláclý o stěnu.
Jak bych se ti mohl smát ? Moc dobře vím, co to znamená dozvědět se o svém dítěti až když už vyroste, takhle jsi přišel o jeho nejlepší léta.
vyhrkne náhle Vágus Ampules a klekne si k Throznovi a přátelsky ho obejme, aby mu ukápla slza. Throzn nejdřív zaraženě kouká, ale pak začne vzlykat taky stejně jako další členové můstku. Jenom Darth Hole se v tu chvíli probere a začne se všemu smát, což vede k tomu, že trhlina se opět začne s děsivými pohledy všech přítomných šířit. Šíří se postupně, až ke stěně k níž stojí zády Darth Axe, kde se z ní stane díra.
Co je ? Co čumíte ?
zarazí se Axe netušíc, že se za ním vytvořila puklina velikosti fotbalového míče. Otevřená však nezůstala dlouho, protože nic netušící Axe ji rychle ucpal ... svým zadkem. To donutilo Holea se smát ještě víc.
Throzne ? Myslím, že by jsme se měli zdejchnout ... nechci si domýšlet, co by se stalo, kdyby si ten jouda prdnul.
navrhne Ampules, když spolu s Throznem přestanou vzlykat a zaraženě hledí na Axe ucpávajícího díru v trupu.

Komino, Stínovací zařízení:
Zatím jste mě kvalitou stínu moc nepřesvědčili.
pronese nespokojeně Troykillian, zatímco kráčí širokou chodbou.
*Druhá strana chodby*
Jsme nadšen.
pronese Guma De'Žemle, ke svému kominoánskému průvodci se jménem Ye-Ti.
*První strana chodby blíže středu*
A taky jsem čekal, že to půjde rychleji, můj mistr bude ty stíny už brzo potřebovat.
postěžuje si znova Troykillian k Týtýmu, který se tváří smutně, že neuspokojil přání svého zákazníka.
*Druhá strana chodby blíže ke středu*
A to jich vyrobíte klidně deset za hodinu ? S těmi Stínovími holkami můžu ovládnout svět ! A pak další !
hovoří nadšeně Guma a jeho průvodce Ye-Ti se vele usmívá, protože se mu rýsuje dobrý kšeft.
*Střed chodby*
Ahoj Gumo.
pronese Troykillian, když míjí Gumu De'žemleho.
Nazdar Troykilliane.
odvětí přátelsky Guma, aby oba prošli kolem sebe a až po dalších pěti krocích se zastavili, když si uvědomí, koho to právě minuli.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 1683
Registrován: 27.8.2007 09:16:26
Bydliště: Štěpánov
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Příspěvek od Garth Devilman »

Fatova loď – někde ve vesmíru

Jumbo De Fat seděl ve svém křesle a chroustal vepřovou kýtu, jelikož byl zapřísáhlý masožravec. Válka Hulvata Vitamina Fata nezajímala. Zajímali ho jen kredity. Jediné co chtěl bylo otevřít si se svou přítelkyní Pulmelou Andelstellnovou malé řeznictví. Spěšně prohlédl přístrojovou desku polepenou recepty. Už brzy lásko... Zašeptal a hryzl do kýty.
Růži poznáš dvěma způsoby.
Buď se popícháš o její trny,
anebo si k ní přivoníš...:)

Uživatelský avatar
R.O.F.L
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 497
Registrován: 23.3.2008 18:50:45
Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.O.F.L »

Orbita Cukrkantu, můstek Šavle:

Nápad použít všechno co přijde pod ruku jako munici se ukázal, alespoň co se týkalo republikové flotily, jako geniální, neboť bojeschopné lodě republikové flotily zůstaly jen dvě. Zato Exetractor se z nějakého důvodu ne a ne alespoň trochu poškodit, pokud se samozřejmě nepočítalo poškození, které mu už způsobila rep. flotila.
Najednou senzorový důstojník zamžourá na jediný monitor, který v lodi zůstal a zavolá na Kapitána. ,,Pane! Zdá se, že se nám konečně podařilo poškodit Exetractor!"
Kapitán hned stojí za ním... kde jen tak mimochodem stál celou dobu. ,,Ano? Jak?"
Důstojník ukáže na obrazovku. ,,Tady, když se podíváte, je malá prasklinka, končící těsně u jejich průzoru."
,,Výborně, stačí jen pár ran a bude vyhráno!" zajásá Kapitán.
,,Pane podívejte, ta prasklina se prodlužuje!" Zajásá důstojník a nejednou zesmutní. ,,Právě se z praskliny udělala díra ve zdi. "
Kapitán se temně pousměje. ,,Výborně! Budiž jim země lehká."
,,Země pane?" Otáže se důstojník.
Kapitán se zamračí. ,,No tak dobrá: Budiž jim vakuum lehké!"
Důstojník se znovu podívá na monitor a vyvalí oči. ,,Pane! Právě cosi ucpalo díru!"
,,Cože?" Vyvalí oči pro změnu Kapitán. ,,Přibližte to rychle!"
Důstojník okamžitě přiblíží záběr na docela povědomou věc ucpávající díru v trupu.
,,Něco mi to připomíná, ale nemůžu si vzpomenout co." zauvažuje nahlas kapitán. ,,Přibližte to více na ten divný záhyb." Jakmile naběhl obraz, oba vyvalí oči a s otevřenou hubou začnou zblízka civět na monitor.
,,Je to zadek." Ozve se najednou za nimi hlas tlumený helmou, až oba nadskočí.,,Přesněji je to zadek Dartha Axe."
,,No jasně Axův zad-" Zajásá kapitán, ale hned zmlkne, když si uvědomí, kdo stojí za nim. Otočí se. ,,Vy poznáte Axeho podle zadku?"
,,Ne, odpoví Fejdr, cítím ho."
,,Cítíte?" zeptá se Kapitán. Fejdr ho spraží pohledem a nastane ta trapná chvíle ticha, kterou nakonec přeruší jeden důstojník.
,,Lorde Fejdre? Máte hovor nejvyšší důležitosti od vašeho Mistra Dartha G-"
Fejdr ho přeruší. ,,Rozumím, přepojte mi ho do mé kajuty." Otočí se na Kapitána. ,,Koukejte ať tu jsou jen trosky Exetractoru až se vrátím!"


Orbita Cukrkantu, Zbytek Exetractoru:

Throzn ještě stále nevěřil tomu co se stalo. V jednu chvíli klečel zlomený před svým největším nepřítelem a najednou brečel v objetí přítele. Přesto ale měl všech 0,025 pohromadě a hned, jak Axe ucpal díru běžel k ovládání turbovýtahu, do kterého už bušil Darth Hole, jen aby zjistil, že tam chybí ta nejdůležitější část - přivolávací knoflík.
,,Asi hledáte tohle co?" Ozve se Axův hlas. Když se všichni otočí, uvidí Axeho, stále ještě se zadkem v díře, jak drží černé tlačítko, které následně se zvrhlým potěšením spolkl. ,,A jste nahraní" začal se smát.
Dřív než kdokoliv mohl stihnout zareagovat na Axeho čin, sebou celá loď (nebo spíš to co zní zbylo) trhla až všichni popadali na zem, tedy až na Axeho, kterého před pádem zachránil jeho zadek.
,,Co to bylo?" Otáže se okamžitě Throzn.
Ze předu můstku se ozve odpověď. ,,Právě jsme se dostali do gravitačního pole Cukrkantu, padáme dolů, ale nemusíte se ničeho bát, protože já s tímhle určitě přistanu!"
Throzn se okamžitě vydal k tomu člověku, co to řekl. Našel ho na místě hlavního pilota jak drží knipl. Byl to Holův osobní pilot, který, jen tak mimochodem, zůstal v Putingradu, ale to, jak se sem dostal, teď nebylo důležité.
,,Smím se zeptat, s kolika loděmi tohoto typu a obzvlášť tohoto stavu jste už úspěšně přistál?" otáže se Throzn.
,,No, pokud budu počítat i tuhle, tak to bude... začne Holův pilot počítat na prstech. ...ehm... jedna?"
Throzn nadzvedne obočí. ,,Jedna?"
Pilot přikývne. ,,Ano jedna, ale to teď není důležité. Myslíte že bude Darth Axeho zadek dobře izolovat teplo vzniklé průletem atmosférou? Protože jinak tady všichni shoříme."
Throzn otevře ústa, aby mohl odpovědět, ale pilot ho předběhne. ,,Už neodpovídejte, už tomu stejně nezabráníme, upadl knipl." Zamává ulomeným kniplem, zatímco Exetractor vletí do atmosféry Cukrkantu.
Najednou se ozve strašlivý výkřik. ,,AAAAAAAAAAAAAAAAAAA..." Všichni se otočí na řvoucího Axeho, jemuž právě hořel zadek. ,,...AAAU to je příjemný!!!"
Throzn ovlivněn tímto výkřikem odpoví na pilotovu otázku. ,,No, mám takový pocit, že Axe bude ten nejmenší problém..."
Naposledy upravil(a) R.O.F.L dne 19.5.2009 18:53:44, celkem upraveno 1 x.
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."
Obrázek

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Něco mezi nebem a zemí Cukrkantu, můstek Exetractoru:
Všichni se zděššeně upírali pohledem pilotovi, nebo alepsoň někomu, kdo se o tuto pozici opíral. Tehdy asi už podesáté zakašlal Vágus Ampules, ale opět si ho někdo nevšiml. Vágus se však rozhodl nevzdat, došel těsně vedle Throzna a zakašlal si, co nejsilněji mu to plíce dovedli. Throzn to už nevydržel a vztekle se na něj otočil.
Co je sakra ? Nevídíš, že jaksi padáme ?!
rozčílí se Throzn a netváří se nadšeně, přecejen kdo by se tvářil, když vám někdo kašle do ucha.
Dovol mi podotknout ...
chce něco říct Vágus, ale Throzn zvyklý na absolutní autoritu na své loďi ho nechce nechat.
Pokud jsi nemocný, tak jsi měl jít na ošetřovnu, teď na to opravdu není čas. Pokud se to týká toho, co ti dlužím, tak na to možná je vhodná doba ti to vrátit, ale vzhledem k situaci to je stejnak jedno.
pronese otráveně a Vágus doslova obrátí oči v sloup, takže má chvilku problém je zase stočit zpět a pomůže si prstama.
Vím, jak odsud zdrhnout.
pronese co nejkratší větou, aby ho Throzn znova nestihnul přerušit.
Cože ? ... a proč jsi to neřekl hned ?!
vyjekne Throzn a Vágus si trochu ignorantsky odkašlá, aby to i Throznovi konečně došlo.
Jaksi jsem se snažil ...
dodá stroze Vágus.
Takže ?
pobídne rychle Throzn k odpovědi Váguse, protože už mohl počítat cukrkantská mračna.
No mám zaparkovanou loď u zadního okna pokoje tvé matky. Navíc kdyby jsme chtěli jet turbovýtahem, tak by jsme jenom vypadli, protože kromě můstku a pokoje tvé matky je všechno v tahu, nuže půjdeme ?
usměje se Vágus směrem k Axovi, který spolknul černé tlačítko zcela zbytečně.

Komino, Stínovací zařízení:
Oba budoucí adepti na temného pána ze sithu se na sebe temně podívají, div jim z očí nešlehají blesky, což však není skutečné.
Připrav se na smrt !
vykřikou oba, aby šáhli pro své světelné meče, jenže ... ani jeden z nich ho neměl u sebe. Oba kominoáští průvodci se na sebe podívali.
Ale ne ... zase Týtý ...
utrousí skoro současně.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Elinor Yall

Příspěvek od Elinor Yall »

planeta Hulán, palác Gilian(a) Hulka

Obrovská hrouda zeleného rosolu seděla na svých repulzních saní, obklopena menší armádou droidů, a nenávistně zírala na o něco subilnější hroudu zeleného slizu.
Ne, synovče Jamo! Ne a ne, o tomhle jsme již mluvili! Svého syna do chrámu Jedi nepošlu!
Jama potlačil záchvěv vzteku. Ano, o tom mluvili za posledních pětadvacet let už mnohokrát a jej nepřestávalo vytáčet, jak moc se jeho rafinovaná intrika setkala s neúspěchem. Všechny intriky a kredity vynaložené k tomu, aby získal laboratorní záznamy Darth Plagiátora o pokusech s midichloriany a ty následné vynaložené k ovlivnění strýcotetiččina těhotenství jako by byly odsouzeny k nezdaru.
Nejen, že Gilian se přímo opájel nadáním svého hulčátka (naštěstí si nepoložil otázku, jak je možné, že jeho geneticky přesná kopie vládne mocnou Silou) a o nevhodnosti podobného jedince k vládě nad podsvětím nechtěl ani slyšet, ale rytířové Jedi veškeré zmínky o Silou obdařeném Hulkovi dokonale zatloukali.
Snobové, pomyslel si Jama a svými panožkami naznačoval mírumilovné úmysly. Když to nešlo po dobrém... půjde to po zlém.
Něco takového jsem pochopitelně neměl na mysli. Spíš směřuji... k sehnání chůvy, která mladého pána Torru naučí se svými schopnostmi optimálně zacházet. Přece jenom... když pomyslím na ten incident s nálevníkovými žabičkami, které byly ze šmakvária vrhány přímo na hlavy představených pašeráků...
Gilian se zamračil. Nejen, že tento incident byl krajně nediplomatický a pro klan Bezidea potenciálně nebezpečný, ale předevšímse jednalo onehorázné plýtvání jídlem.
Chůvu?
Vlastně spíš... vychovatele. Pro tentoúčel jsem prošel seznamy vhodných kandidátů a vybral několik nejperspektivnějších. A rád bych vás s nimi seznámil, abyste si, strýčku, mohl vybrat toho nejperspektivějšího, jemuž svěříte výchovu svého drahoceného potomka.
S těmi slovy dal své doprovázející tanečnici pokyn spustit holografickou projekci a pustil se do monotónního výkladu...

Fatova loď – někde ve vesmíru
Asi o tři hodiny po konci meziklanové konference na Hulánu dorazila Jumbo de Fatovi zpráva, vlastně nabídka životního úkolu. Jednou jeidnou akcí si mohl vydělat tolik, že by to stačilo na síť uzenářských prodejen a několik velkochovů prasat a drůežáren k tomu.
V první chvíli tuhle šanci hodlal odmítnout, s výkřikem: Jsem počestnej lovec lidí, žádná personální agentura!, ale Jamova nabídka byla tak neodolatelná, že si ji přečetl ještě jednou - a změnil názor.
Až tak moc se to neliší od předchozích kšeftů. Najít, zajmout, doručit živýho. Může mi být šuma fuk, jestli šéf hodlá zásilce vyrvat vnitřnosti, nebo ji použít k výchově potomka...
S touto ideou se přesunul z křesla normálního k pilotnímu a s výzou: Aspirine, svému osudu neujdeš! zadal souřadnice pro hyperprostorový skok.

Uživatelský avatar
R.O.F.L
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 497
Registrován: 23.3.2008 18:50:45
Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.O.F.L »

Něco mezi nebem a zemí Cukrkantu, před dveřmi kajuty Throznovy matky, Exetractor:

Darth Hole, Velkoadmirál Throzn, Admirál Vágus Ampules, Penicilin a zbytek posádky Exetractoru stanuli před dveřmi kajuty Throznovy matky. Dlouho si je prohlížejí a jelikož se nikdo němel k tomu aby zaklepal, zůstaly dveře zavřené.
,,Zaklep ty!" Promluví Throzn na Ampulese.
Ten vystrašeně zamává rukama. ,,Proč já? Vždyť je to tvoje loď a tvoje matka!"
Throzn přikývne. ,,No právě!"
Hole za nimi zavrčí. ,,No tak sakra už někdo zaklepte!"
Throzn se k němu otočí. ,,Tak si zaklep sám, když seš tak chytrej!"
Hole zavrtí hlavou. ,,Jste zdravý? To raději půjdu zkoušet štěstí zpátky na můstek, což se mi mimochodem jeví mnohem bezpečnější než rušit tvou matku při kávě."
Kapitán Penicilieon, alias Penicilin , stále ještě svírajíc Holovu ruku s náramkem Temné moci, se váhavě přihlásí. ,,No já bych to možná riskl."
Throzn se rozzáří. ,,Tak na co ještě čekáte?! Pojďte na to, ať to máme všichni z krku!"
Penicilin se nervózně podrbe ve vlasech. ,,Když... já se bojím..."
Throzn se zamračí. ,,Čeho proboha?"
Najednou se prudce otevřou dveře a tvrdě praští do obličeje Penicilina až odletí několik metrů dozadu.
Penicilin si s křupnutím narovná zlomený nos. ,,Auuuu, tohohle..."
Pohled do dveří ukáže stojící a přísně se tvářící Throznova matka. ,,Co je to tady za rambál!!?"
Throzn se zatváří co nejnevinněji. ,,Víš, mami... eee... tady Ampules... eee... chce mě a ostatním klukům ukázat svou novou loď, která... eee... je nejlépe vidět z okna zadního pokoje tvé kajuty... eee.... tak mě napadá, jestli bychom se nemohli podívat?"
Throznova matka váhavě přikývne. ,,No tak dobrá... zvedne varovně prst Ale koukejte sekat dobrotu... a vyzujte se, nechci abyste mi sem nanosili zas nějaké bláto jako minule!"
Throzn usměvavě přikývne a začne si rozvazovat tkaničky. Po chvilce už všichni jdou bosí k zadnímu pokoji. Ampules si při cestě všim,ne malé Thrybízky, jak si hraje s jeho jojem, kterému kdysi Throzn ukradl.
,,Dej to sem spratku!" Zasyčí a začne se s ní o něj přetahovat. Ta se ale jen tak nenechá a použije svou tajnou zbraň - začne brečet, což upoutá pozornost Throznovy matky.
Ampules se široce usměje a pustí jojo. ,,Jen si dělám srandu." Pak pohladí Thrybízku po vlasech, přičemž ji pošeptá: ,,Ještě jsme spolu neskončili ty spratku, prošmejdím třeba celou galaxii, abych si tě jednou našel a to jojo si vzal zpátky!"
Pak se ještě jednou usmál na Throznovu matku a rychle vyskočil oknem do své lodi, kde už na něj všichni čekali, protože on jediný znal startovací kód. Rychle je zadal a nechal loď pod vedením Holova pilota odstartovat, jen aby s ní napálil do první budovy, co uviděl.


Cukrkant, malá místnůstka vedle hlavní místnosti senátu:

Do místnosti, kde probíhá konkurz vejde zaprášený Hole, Throzn, Ampules, Penicilin a Holův pilot, který zakroutí hlavou, zatímco se oprašuje. ,,Už ty lodě nedělají jako dřív, tyhle republikový šunty si padaj kdy se jim zachce."
Hejma se na ně podívá, pak koukne do lejster a zamračí se. ,,Kdo sakra jste?! Nemám vás na seznamu!"
Hole se majestátně napřímí. ,,Jsem jeho nejvyšší a nejmocnější a nejtemnější temné lordstvo Darth Hole, pán všudypřítomné temnoty a-"
Hejma ho sarkasticky přeruší. ,,Jo jasně. A ten žlutej zmetek vedle tebe je Velkoadmirál Throzn, ten debilně tvářící se tajtrdlík za ním je jeho rival Admirál Vágus Ampules a další dva magoři. A já jsem nejvyšší kancléř Velkorum, tady vedle mě sedí jeho zástupce Hulvát Vitamin a ten zmetek dělající cosi na počítači je náš předseda odboru pro potírání závislosti na počítačích. Je to všechno?"
Hole přikývne. ,,Alespoň co se týče nás tak ano."
Ampules se nevěřícně zamračí. ,,Tajtrdlík?"
Hejma se naštvaně zamračí. ,,Teď už ale vážně, kdo jste?"
Hole zvedne obočí. ,,Ale já opravdu jsem Darth Hole."
,,Ale už toho prosím nechte." Zamračí se Hejma, apk ale uznale přikývne. ,,Ale musím uznat že jste dobrej herec, málem jsem vám toho sithského zmetka zbaštil. Za mě ano. Kolego máte slovo."
Hole se zamračí. ,,Ale-"
Kuliočko ho přeruší a nasadí příjemný tón. ,,Poslouchal jsem váš rozhovor tady s mým kolegou a už teď vám říkám, že za mě ano - dobré herce bude vždycky potřeba. Kolego Compjuterosi?"
Hole se zatváří zděšeně. ,,Ale já-"
Compjuteros ho přeruší. ,,Dobrý!"
Hole se zatváří zděšeně tak, jak ho ještě nikdo nikdy neviděl. ,,Ale-"
Je opět přerušen Compjuterosem. ,,Dobrý!"
Hole se naštve a zaklapne Compjuterosův počítač, čímž mu přivře prsty, až vyjekne. ,,JÁ JSEM DOOPRAVDY DARTH HOLE, CO JE NA TOM TAK DIVNÝHO, ŽE MI NEVĚŘÍTE?!!!"
Kuliočko se pomalu otočí na hejmu a zašeptá: ,,Mám takový pocit, že to není herec.."
Hejma polkne. ,,Sakra, a já chtěl být jeho nejlepší fanda!"
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."
Obrázek

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Něco mezi nebem a zemí Cukrkantu, Exetractor:
Na prázdném můstku Exetractoru, který se řítil nečekaně pomalu k zemi se Darth Axe nudil. Nudil se opravdu tak neuvěřitelně, že začal v paměti počítat, kolik se mu v jeho temné kariéře povedlo useknout končetin a jiných částí těla. Když se dostával k číslu třicet, tak se otevřeli dveře do turbovýtahu a dovnitř vešel muž v obleku s kufříkem a po chvilce prozkoumávání se podíval k Axovi.
Můžete mi prosím váš říct, kde bych našel Váguse Ampulese ? Jsem od pojišťovny a na jeho vlajkové loďi jsem ho nemohli nalézt.
pronese muž ve smokingu a Axe mu to chce už málem prozradit, když dostane temně temný nápad.
Ten hnusný parchant utekl, ale vím kudy, takže ho budete moc následovat. Normálně by si každý myslel, že odešel tamhletěma dveřma, ale ...
začne mluvit Axe, když se dveře otevřou a v nich se objeví Throznova matka.
Buďte tu laskavě zticha už konečně, ráda bych měla chvilku pokoje !
vyřkne nahlas, než znova zmizí za dveřmi a pojišťovák radši dojde blíž k Axovi, který přecejen ztlumil hlasitost své řeči.
... odešel dírou, kterou tu držím ucpanou s tím, že mi dá padesát kreditů, když ji nechám ucpanou, než odejdete. Jenomže mě ji nechal ucpat a kredity už mi nedal ...
pronese Axe a pojišťovák se rozčertí ve výrazu, prudce škubne s Axem, takže ho vytrhne z díry, jenomže přesně na to Axe čekal a strčil pojišťováka do díry po hlavě, vzal jeho kufřík a odešel k turbovýtahu, aby po nejmenované akci umístil zpět tlačítko a mohl zmizet.

Cukrkant, malá místnůstka vedle hlavní místnosti senátu:
Throzn se náhle zarazí, čehož si nikdo nemůže nepovšimnout a všichni se na něj vyděšeně podívají.
Co se děje ?
zeptá se nakonec Vágus Ampules, když se k tomu nikdo jiný neodváží.
Moje máma ... já ... já tám nechal mámu.
vykoktá ze sebe Throzn, když si vzpomene, že jeho matka zůstala v onom pokoji vedle můstku Exetractoru. Vše další ohlušila obrovská rána do senátu. Všichni proběhli dveřmi do hlavní haly, aby v hlavní senátní hale skrz střechu visel můstek Exetractoru. V bývalém průzoru trčel mrtvý pojišťovák, který prorazil střechu hlavou a neměl šanci přežít. Dalším zvukem bylo cinknutí nedalekého výtahu, který se otevřel a z něho vystoupil Axe.
Ha, jsem zpátky ... takže, Darth Hole ! Je čas tě dodělat !!
vykřikne hrozivě a chystá s ezaútočit, když je náhle přehluší ten nejděsivější zvuk, který kdy mohli zaslechnout.
THRÓÓÓÓZNÉÉÉÉ !
vykřikne hlasitě Throznova matka, jejíž hlas nejde s ničím zaměnit a všichni zkamení na místě neschopni dalšího pohybu.

Komino, Stínovací zařízení:
Guma i Troykillian se podívají na své průvodce v žádosti o vysvětlení.
No víte, Týtý má hrozně rád kulaté věci, takže si je rád bere ...
pronesou oba shodně.
Kde je ?!
dostane se jim shodné odpovědi od obou adeptů temných sil.
No nejspíš bude nahoře na vyhlídkové plošině ...
odpové oba kominoánci shodně.
Trestu neujde ... !
vykřiknou oba adepti shodně a vyrazí k nejbližším dveřím, aby se v nich zasekli rameno na rameno a nemohli se pohnout dál.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Bastila Shan
Učedník
Učedník
Příspěvky: 201
Registrován: 17.10.2007 19:17:32
Bydliště: Talravin
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Příspěvek od Bastila Shan »

Cukrkant, malá místnůstka vedle hlavní místnosti senátu

Jediný, kdo se nenechal vyvést z míry byl Kompjuteros, který ihned po zaznění nečeho, co by se dalo přirovnat nejúčinější siréna na celém Cukrkantu vyhodnotil situaci, chvíli mu to trvalo,přičemž byl dosti hlasitý, takže na sebe upřel pohled všech postav v místnosti, kromě těch, kteří se klepali strachy v rohu místnosti jako například Thorzn. Nakonec z něj vypadlo "Dobrý." a pokračoval v práci na svém stroji.
"Mělo cenu čekat co řekne???"
naštvaně zafuní Hejma, přičemž Kuliočko jen vznese odpověd:
"Ne, ale myslím, že by to mělo cenu podle vzorečku É se rovná em cé na devátou mínus kompjůterosovo IQ."
Hejma začne pošítat, přičemž se ozve Hole:
"Mě vychází nula, co vám???"
"Dobrý." zazní Komjuteros přičemž se na něj Hejma podívá a obrátí oči v sloup.
"Mno mě vychzí taky nula."
Ozve se Ampules a ostatní až na Axeho přikivují.
"Jak to??? mě vychází nula celá nula nula nula nua jedna!!!"
Hole jen obrátí oči v sloup a hned špitne: "Kompjůterovo IQ je nula." Axe si vyndá svůj deník a píše:

Kód: Vybrat vše

Milý deníčku, dnes jsem zjistil, že É se rovná em cé na devátou mínus kompjůterosovo IQ se rovná nule přičemž Kompjůterovo IQ je nula. Dovol mi, abych si na pár tvých stránek udělal pomocné výpočty.
A začne do deníčku něco škrábat, přičemž popíše třináct stránek, z čehož deníček opravdu radost neměl. Když už Axe psal na sedmnáctou stránku, deníček sklapl a skřípl Axemu prsty. Axe tedy se slzami v očích deníček odhodil s doměním, že ztratil jeho důvěru. Najednou se otevřou dveře a všude se rozsvítilo světlo, jen uprostřed dveří stála postava. Holeovu pilotovi hned docvakne
"Sakra, já zapomněl vypnout světla!!!" Osoba se rozpohybovala a jak začínala být rozpoznatelná, bylo vidět, že má v pravé ruce váleček na nudle. Ihned jak uviděla Thorzna, začala si mlátit válečkem o dlaň. Byla to jeho matka. Tohle byla Ampulesova chvíle!!! Vběhl do trosek Exetraktoru a začal se prát s dítětem o své jojo.
Ne, nejsem žena.
Obrázek

Uživatelský avatar
R.O.F.L
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 497
Registrován: 23.3.2008 18:50:45
Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.O.F.L »

Orbita Cukrkantu, Šavla, kajuta Dartha Fejdra:

Darth Fejdr, nejobávanější muž (nebo snad spíše stroj?) v jisté části galaxie, kam se dokonce i ty největší a nejlépe vyzbrojené bitevní lodě bojí letěl i ve skupinkách, navzdory všem předpokladům se vší důstojností poklekl před velkým holoprojektorem, jež nedlouho potom začal promítat obraz Lorda Guttalaxouse, Fejdrova Mistra a pána, Sitha, jehož pouhopouhé jméno bohatě stačilo k tomu, aby se někteří lidé pos*ali... škoda jen že ne strachy.
,,Podej hlášení." Ozvalo se z pod kápí.
Fejdr se zhluboka nadechl a pak odpověděl. ,,V době, kdy jsem byl ještě na můstku, byl Exetractor téměř zničen a z flotily republiky zůstávala pouze Invalid target, ale těžce poškozená."
Guttalaxousovy rty se stáhli do tenké čárky. ,,Co znamená téměř?"
Fejdr zvedne ruku k hlavě, aby se poškrabal ve vlasech, ale po zjištění, že má na hlavě svou růžovou helmu,ji využije pouze k utření jakéhosi smítka, jež měl přilepené na helmě. ,,Téěř je něco mezi skoro a úplně."
Guttalaxous trochu nahne hlavu, výraz neměnný. ,,A to je?"
Fejdr pokrčí rameny. ,,Já nevím... Co třeba... Témeř?!"
Guttalaxous nadzvedne obočí. ,,Takže z Exetractoru zbyl pouze můstek, jedna kajuta a půlka hlavního turbovýtahu, v jeho hlavním průzoru se udělala díra, jež nechtěně ucpal svým zadkem ten sadista Axe a nepochybně se během našeho rozhovoru zřítil na Cukrkant."
Fejdr přikývne. ,,Jo, tak nějak."
,,Výborně, pokračuj tedy v mém plánu, Darth Guttalaxous konec!" řekl Darth Guttalaxous a ukončil hovor.


Cukrkant, kancelář Nejvyššího kancléře:


Do kanceláře Nejvššího kancléře Velkoruma kdosi vešel.
,,Á Senator Popletatin že?" usměje se Kancléř Velkorum, jakmile schová před návštěvníkovým pohledem několik lahvinek pod stůl.
,,Dobrý den kancléři Velkorume." Pozdraví Popletatin a podá mu hromadu lejster. ,,Tady je seznam všech kandidátů na senátora, jež prošli prvním kolem konkurzu plus několik návrhů senátu jako obvykle."
,,A co je obsahem druhého kola konkurzu?" zeptá se Velkorum, zatímco si znechuceně změří pohledem hromadu lejster.
,,Váš podpis." odvětí Popletatin.
,,Tak v tom případě to vyřídím hned." usměje se Velkorum a tasí svou mnohafunkční propisku, přičemž jeho nejoblíbenější funkce byla zabudovaná čutora a začal podepisovat. Na konci seznamu se zarazí. ,,Darth Hole? Od kdy se chce stát senátorem?"
Popletatin pokrčí rameny. ,,Kdo ví, důležité je, že má spoustu kreditů."
,,To je fakt." Podepíše Velkorum lejstro. ,,Budete chtít něco k pití, zatímco budu číst ty návrhy senátu?"
Popletatin zavrtí hlavou. ,,Nebude třeba, mám svoje. Chcete ochutnat?" Vytáhne lahvinku Degernetu Stock Citrus, toho nejtvdšího alkoholu zakázaného v 98% galaxie (v těch zbylých 2% je považován za průmyslovou kyselinu) a nabídne ji Velkorumovy.
Velkorum po ní hned chňapne. ,,Jistě, sem s tím!"
Popletatin ale rychle ucukne. ,,Až podepíšete všechny ty lejstra."
Velkorum rychle podepíše všechny zbylá lejstra, aniž by si je přečetl a pak chňapne po láhvi.
,,Toho nápisu Ministerstvo zdravotnictví varuje: tento nápoj obsahuje vysoce koncentrovanou kyselinu. Pijte na vlastní riziko si nevšímejte." řekne Popletatin, zatímco si prohlíží lejstra.
Velkorum si mezitím přiloží láhev ke rtům, aby mohl okusit tohle uhlovodíkové štěstí, ale je přerušen najednou přísným a už ne přívětivým Popletatinovým hlasem. ,,A teď mazejte z mé kanceláře!"
,,Z vaší kanceláře?" zeptá se nechápavě Velkorum.
Popletatin přikývne a ukáže jedno z lejster. ,,Ano, právě jste mi ji předal... stejně jako úřad nejvyššího kancléře. Takže sbohem."
,,Ale-" otevře pusu Velkorum, ale je náhle přerušen, když ho chytí členové Popletatinovi ochranky a odvlečou pryč.
,,Ták, to bychom měli." usměje se vítězoslavně Popletatin, posadí se do Velkorumova křesla a šáhne po komunikátoru. ,,Proveďte rozkaz čtyřicet osm tisíc sedm set dvacet pět!"
Po skončení hovoru se ale zarazí. ,,Nebo to byla čtyřicet osm tisíc sedm set dvacet šest?"
Znovu se zarazí. ,,Ale jestli to byla čtyřicet osm tisíc sedm set dvacet šestka a já vydal rozkaz čtyřicet osm tisíc sedm set dvacet pět, pak - SAKRA!"
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."
Obrázek

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Cukrkant, kancelář Nejvyššího kancléře:
Nový kancléř Popletatin netrpělivě čeká až se konečně dostaví nějaké účinky jeho rozkazu, jenomže z okna v jeho nové kanceláři vidí pouze na klidný Cukrkant a stejně klidnou Katedrálu Jedi. Z jeho čekání ho vytrhne klepot na dveře, kterými dovnitř vejde sekretářka, kterou v životě neviděl, ale nejspíše se jednalo o jednu z Velkorumových sekretářek.
Pane, nesu vám vaši objednávku.
pronese a položí na stůl velký tác s kovovým poklopem.
Objednávku ?
zeptá se zaraženě Popletatin, netušíc oč se jedná.
Ano, přesně dle rozkazu čtyřicet osm tisíc sedm set dvacet pět - Přinést kancléři orestovanou gorilu v olejové omáčce a horkou zmrzlinu jako dezert.
pronese sekretářka, zvedne poklop a odhalí pochoutku, kterou si kancléř objednal.
Ale to jsem nechtěl ... proveďte rozkaz tři tisíce dvacet osm !
rozkáže okamžite a sekretářka chce odejít splnit jeho rozkazy, ale ještě předtím se natáhne po tácu s gorilou. Popletatin však gestem ruky naznačí, že by přecejenom mohl trochu ochutnat.

Orbita Cukrkantu, Můstek Šavly:
Dveře na můstek se otevřou a dovnitř vejde Bakterius, který se zvědavě rozhlíží kolem.
Kde je tady servis, nějak jsem o něco naboural, když jsem přiletěl a ...
pronáší Bakterius, když se zarazí, jakmile spatří Darth Fejdra. Ten se na něj překvapeně podívá a není schopen slova.
Co si to dovolujete ... lorde Fejdre, mám ho zabít ?!
zeptá se Fejdrův poskok.
To přece ... to ... ma ... ma ...
začne kontakt Bakterius a pomocník se chystá, když ho Fejdr zarazí.
Mami ?!
vykoktá ze sebe Bakterius a pomocník zděšením upustí blaster a podívá se šokovaně na Fejdra.
Ehm, co bych tak řekl ... a ...
pronese Fejdr a nemůže nalézt slov.
Co to kvákáte ?! Lord Fejdr je přece muž !
pomocník se ostře ohradí proti Bakteriovi, který přijde blíže ke své matce.
Jste slepý ? Nevidíte snad tvar matčiny uniformy. U hrudního pancíře je jasně vidět tvar poprsí ..
hájí Bakterius svou matku, kteoru již dlouhá léta neviděl.
Já myslel, že to jsou výdutě pro dýchací zařízení ...
pronese nevědomým tónem pomocník a šokovaně se zahledí na lady Fejdr čekajíc, co mu řekne.

Komino, Vyhlídková plošina:
Guma i Troykillian se bok po boku vyřítili na vyhlídkovou plošinu, aby spatřili Týtýho, jak právě upustil jeden z jejich světelných mečů do moře a škodolibě se nad tím směje. Oba šmátnou po Síle a přitáhnou si z jeho druhé ruky ten zbylý, aby jej společně uchopili.
Co teď ?
vyhrknou oba společně, když se Troykillianovi dostaví nápad.
Je jedno jediné řešení ... zatočíme si světelňákem !
navrhne Troykillian volbu, která se nechala inspirovat pradávnou hrou flaška.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Garth Devilman
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Příspěvky: 1683
Registrován: 27.8.2007 09:16:26
Bydliště: Štěpánov
Kontaktovat uživatele:
Czech Republic

Příspěvek od Garth Devilman »

Po stopách Aspirinových

Hvězdy se rozplynuly. Jumbo vypnul přebytečné lodní zářivky. Když to udělal loď potemněla. Vytáhl z kapsy od kazajky UV lampu a přešel k oknu. Posvítil si do prostoru vesmíru z lodního okénka. Nasál vzduch a usmál se. Jsi můj Aspirine! Loď se vydala po označených stopách UV lampy...
Růži poznáš dvěma způsoby.
Buď se popícháš o její trny,
anebo si k ní přivoníš...:)

Uživatelský avatar
R.O.F.L
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 497
Registrován: 23.3.2008 18:50:45
Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.O.F.L »

Orbitální doky Farmuatu, kancelář ředitele společnosti Farmuat Drive Yards:

,,Utitě jšte už někdy viděl naši slavnou Exetlaktol, ješ si u nas nechal vylobit Dalth Hole, ale luku na sldce, ploti chodi, jež vam teď ukašu, je to mala hnusna nemodelna klaksna." Začal vcelku netradičně prezentaci ředitel Farmuat Drive Yards Čong-Din Ďoňk, jeden z 95% Hai Chonganů v celé společnosti, přičemž ukázal na displej, kde byla fotka Exetractoru.
Muffin Ňuf Tatarkin neutrálně pokrčil rameny, Exetractor měl už několikrát možnost vidět a podle něj vypadal jako stara nemoderni kraksna i vedle tři tisíce let staré lodi. Byl ještě stále trochu překvapený z toho, že tři dny po podání objednávky na výrobu nové lodi Dartha Viruse třídy Imperial GigaExtraHyperSuperStar Destroyer dostane zprávu, že si ji má přiletět vyzvednout a zaplatit.
Čong-Din Ďoňk pokračoval ve výkladu. ,,Jiště si teď likate, jak je možna, že my stihnout postavit velká nova choď za pouhé tši dny, ale tohle neni jenom velká nova choď - tohle je totiš ta nejlichlejši velka nova choď, ktela je tak lichla, že se i stavi lichle! Pšeštavuju vam nejlichlejší, nejsilnějši, největši, nejmodelnějši, nejluxusnějši a nejtemějši choď ve vesmílu: Impelial Giga Extla Hyper Šupel Štal Deštoyel Blitney - choď budoucnosti!!!"
Rozpřáhl najednou Čong-Din Ďoňk ruce, zatímco se za ním zasunula zeď a odhalila tak obrovský průzor, za kterým ve vesmírné temnotě plul nesmírně obrovský, ne-li [CENSORED] velký hvězdný křižník. Tak velký, že zastínil celý Farmuat i jeho měsíce.
Tatarkin nebyl schopen slova. Tohle doopravdy byla kraksna, na které se rozhodně nikdo nedoplatí na povinném ručení.
,,Jak..." Vysoukal ze sebe. ,,Jak se vám sakra podařilo tohle postavit za tři dny?!"
Ďaňk-Čwai Pong, zástupce Čong-Dina Ďoňka, se odlepil od stěny. ,,A jak dlouho podle vás asi tlvá koupit všechna choď v tomto a pšilehlých šektorech a sešmontovat je dohlo-"
Čong-Din Ďoňk ho nenápadně praští do zad a široce se usměje. ,,Tady Ďaňk-Čwai chce šíčt, še máme jednodoše pilna a placovita dělnik, ktera placuje lada pšeš čaš... Chtěla vy plohlydku Blitney?"
Tatarkin přikývl. ,,Samozřejmě."


Orbita Farmuatu, Imperial GigaExtraHyperSuperStar Destroyer Britney, hlavní můstek:

,,...a toto je hlavná můstek cele chodi." Uvedl Tatarkina Čong-Dina Ďoňk na hlavní můstek lodi.
,,Hlavní můstek? Vy jich tu máte víc?" Otáže se Tatarkin.
,,Ulčitě znáte tu scénu z tocho bečková holofilm, fe ktelé jedna malinka stichačka pomoci jediná kamikadze útok na mustek zbavila celou velkou choď ovladani a ta pak vlazila do te lozestavene stanice. Aby nějaka nepšatelská pilot nemohla napodobit tutu holofilmova scena, my se rozchodli, že udělame stlašně moc mustek a tak bude fult někdo, kdo bude moct ovladat choď." Vysvětlil Čong-Din Ďoňk.
Tatarkin se podrbal na bradě. ,,A kolik je tady tedy těch můstků?"
Čong-Din Ďoňk pokrčí rameny. ,,Něčo pšeš dvě tě, pšesny počet nikdo nezna. Až na hlavna mustek jsou všechna mustek označena pismeny A-E a G-Z a nějaka číslo."
Tatarkin se zamračil. ,,A proč nepoužíváte na značení písmeno F?"
Čong-Din Ďoňk se zamračí. ,,To je doblá otaska..." Otočí se na svého zástupce Ďaňk-Čwai Ponga. ,,Ploč nepoušíváme na značeni mustků písmeno F?"
Ďaňk-Čwai Pong se podrbe na hlavě. ,,Plotože... tšeba.... jsme na něj zapoměli?
Tatarkin zamrká. ,,Zapoměli?"
Čong-Din Ďoňk se rychle zase chopí slova. ,,Ale poklačujme, ať to my všetko ještě dneska stihnout, ona Blitney je taky moc velka choď."
Dojde k nedalekému panelu. ,,A teď si ukašeme vysbloj teto choďi." Něco vyťuká na panelu a pak ukáže ven na jakýsi obrovský objekt. ,,Tady je naž cvičná cil."
Ďaňk-Čwai Pong se zděšeně podívá na panel, ve kterém se ředitel hrabal. ,,Ale pane šeditely, to je-"
Čong-Din Ďoňk ho přeruší. ,,Ach, děkuji za pšipomenutí Ďaňk-Čwai, sapomel jsem odjistit sblaně." Něco znovu vyťuká. ,,Pšiplavte se, bude to pecka!"
Ďaňk-Čwai Pong zakřičí. ,,Nieeeeeeeeee!"
Pozdě. Čong-Din Ďoňk už zmáčkl tlačítko, kterým se dává signál k palbě... nebo si to alespoň myslel. Celá loď sebou trhla dozadu, takže všichni popadali, ale cíl zůstal stále tam kde byl. Navíc začalo cosi pípat.
,,To byla zpiateška!" řekne nakonec celkem zbytečně Ďaňk-Čwai Pong.
,,Vašně?" řekne nevěřícně Čong-Din Ďoňk, zatímco se zvedá. Otočí se na Tatarkina a usměje se. ,,Tak zpiatešku jsme vám už ukázali, tak můžeme poklašovat v plohlidce."
Odmlčel se a pak se sáhodlouze rozpovídal o parametrech lodi a dalších technických žvástech, kterým Tatarkin nerozuměl. Po chvilce konečně začal mluvit trochu srozumitelnějšími výrazy.
,,Co ale tuhle choď dělá cholls hoysem... holls hoisem.... polls goysem..."
,,Rolls Roysem mezi loděmi?" Nadhodí Tatarkin.
Čong-Din Ďoňk zavrtí hlavou. ,,Nie, ploč?"
Tatrkin se zamračí. ,,Teď jste se to snažil přece vyslovit."
Čong-Din Ďoňk chápavě přikývne. ,,Ach, vy myslela tohle. Já sem pouze měl v klku chlchle a snašil se je vychlchlat." Zavrtí hlavou. ,,Ale to nie dulešite. Kde jsem to skonšil? Ah uš vim. Co ale tuhle choď dělá tou nejluxusněši chodí, je její nadstandaldní výbava - sklapovaci okna, polohovatelná kšesla, plostolové osvučení můstku Dolby Gigital proště vše co se od luxusnihí chodě očekává, plus jako bonus jedna věc, jež nenajdete na šasne jine chodi..."
,,Diamanty zdobené velitelské křeslo? Plně vybavené lázně? Služebnictvo?" nadhazuje dychtivě Tatarkin.
,,...naprosto jedinečný...dlšák na kelímky!!" zakončí Čong-Din Ďoňk větu a ukáže na nedaleké velitelské křeslo, jež mělo k sobě celkem lajdácky přidělané jedno kolečko akorát tak velké, aby se do něj vešel jeden kelímek.
Tatarkin se zamračí. ,,Držák na kelímky?! Smím se zeptat kolik si za tuto loď budete účtovat?"
Čong-Din Ďoňk se podrbe na bradě. ,,Vemte nejvišši častku, ktelou jste schopne nám dát a vynasobte ji stem jako...eh plemii za lychlost."
Tatrkin se usměje. ,,Výborně, tady je sto kreditů a to jsem ještě hodně štědrý."
Čong-Din Ďoňk se šokovaně podíva na kredity, jež mu vrazil do ruky Tatarkin. ,,Ale-"
Tatarkin ho přeruší. ,,Sám jste si udal cenu... takže sbohem!"
Čong-Din Ďoňk chtěl ještě něco říct, ale vzhledem že byl zbabělec, stejně jako všichni Hai Chongové, rezignovaně sklopil hlavu a zavelel. ,,Všichni odchod!"
Jakmile odešli Tatarkin se otočil k průzoru vyhlédl ven. ,,Nastartujte motory, hyperprostorový kurz Gulag!" zavelel a vyčkal na odpověď navigačního důstojníka. Dostalu se mu ale pouze odpovědi v podobě ozvěny jeho hlasu.
Otočil se, aby mohl seřvat posádku, že ho neposlouchá, jen aby zjistil, že je tu úplně sám. Úplně sám na lodi, která potřebuje k provozu minimálně sedm milionů lidí.
,,Sakra, co teď s tou lodí mám dělat?" zasyčel, jen aby ho vylekala ozvěna jeho hlasu.
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."
Obrázek

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Cukrkant, Místnost vedle hlavní místnosti senátu:
Situace byla opravdu napjatá, Darth Hole a Darth Axe na sebe agresivně hleděli, zatímco Throzn nenápadně couval před svou rozezlenou matkou, kterou doprovázela matka 'jeho' dcery a smutně se na Throzna koukala. Ostatní přítomní jenom kmitali pohledem sem a tam a netušili, kam mají upírat svou pozornost. Do toho vše s úplným klidem vejde poslíček s placatou krabicí.
Kdo si tu objednal pizzu ?
zeptá se a na chvilku získá pozornost všech, kteří na něj však nechápavě hleděli.
Hele nedělejte si ze mě srandu. Před hodinou a něco si někdo objednal pizzu z toho, co zbylo z támhleté lodě, takže kdo to byl ?
zraky všech, kteří si vzpoměli na skutečný původ tlačítka, jež Throzn tehdy zmáčknul se otočili právě na Throzna. Ti kteří to nevěděli, to brzo pochopili včetně jeho matky.
Thróóózne ?! Ty jíš taková nezdravá jídla ?! A já se ti vařím se zeleninou, no počkej !
sykne ostře Throznova matka a ten jenom v duchu proklel Holea, že to tlačítko opravdu nebylo na autodestrukci.

Komino, Vyhlídková plošina:
Troykillian i Guma se na sebe podívali, než společně roztočili světelný meč. Hrot se postupně střídal - Troykillian, Guma, Troykillian, Guma ... a nakonec se zastavil. Oba vyjeveně sledovali místo, kde začíná čepel a sledovali směr na koho padala. Mezi nima oběma se nyní zubil Týtý a právě na něj bylo ukázáno. Oba se vesele a zákeřně usmáli, uchopili meč společně a vykonali dílo hry. O pár vteřin Týtý ležel naporcovaný o kus dále.
A teď ?
zeptá se Guma a podívá se na Troykilliana.
Hodíme si kreditem.
odpoví jasně, vytáhne kredit a vyhodí jej do vzduchu.

Gulag, Putingrad - kosmický přístav:
Prázdný kosmický přístav, úplně prázdný ... až na jediného muže v imperiální uniformě kapitána lodi. Ten smutně hleděl vzhůru a téměř brečel.
Jak mohli odletět beze mě ? Jak mě tu mohl Throzn jenom nechat ?
pronesl zklamaně kapitán Gelleon, který si jenom na chvilku odskočil domů, protože tam nechal deník kapitána a mezitím mu Throzn i s Exetractorem odletěl. Cítil se zrazení, opuštěný a tak sám. Jeho smysl života odletěl bez něho.
Kapitán Gelleon ? Měl bych pro vás nabídku ...
ozve se muž v černém kabátu a klobouku, jemuž není vidět do obličeje.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Projekty“