Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Korchon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 102
Registrován: 18.6.2014 19:22:41

Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od Korchon »

Jsou postrachem pašeráků, pirátů a vzbouřenců. Hvězdní stíhači. Jsou to jedni z nejlepších mužů Impéria. Musejí jimi být, nikdo jiný by totiž na TIE neměl šanci.



Akademie ne Presfeltu IV, instruktážní sál, 4BBY
Bylo vás dohromady patnáct. Patnáct co zbylo ze čtiřiceti kadetů hlásících se na pilotní výcvik. Většina vypadla. Někteří neprošli náročnými testy, jiní zahynuli při výcviku ve vesmíru.
Instruktor DeTarn právě ukazoval na hologramu plán závěrečného cvičení. Všichni čekali něco víc. Nějaký emotivní projev, ale to nebyl DeTarnův styl. jestli teda vůbec nějaký měl. Mezi kadety platil za strašného suchara.
Na hologramu bylo zachyceno pole asteroidů. Na největším z nich byla znázorněna středně velká základna. Ve skutečnosti tam byla pouze podle hologramů. Stávala tam, kdysi, jenže to ísto už tolikrát zryly torpéda, že místo označovaly pouze krátery. Torpéda se prostě zaměřila podle údajů v počítačích. A tam byla základna uvedená pořád.
"Cílem je zničení pirátské základny. Asteroid na terém se nachází příliš hluboko v poli, takže se k němu nedostanou větší lodě. Pět z vás bude proto pilotovat bombardéry, zbytek uvoří doprovod. nepřítel má na ostatních asteroidch rozmístěnné baterie a torpédomety a předpokládaný počet letounů také není nezanedbatelný." Na chvíli se odmlčel a civěl nepřítomě do zdi. Občas ho to popadlo. Nikdo z kadetů neznal důvod těchle zkratů, nikdo nebyl dost šílený na to se ho zeptat. Po chvíli zavrtěl hlavou, vzal pilotní helmu, která byla položená na jednom sedadle a přistoupil k vám.
"Je na čase losovat bombardéry." Všichni zborově zaúpěli. DeTarn si tomu nevěnoval žádnou pozornost.
"V přilbě je patnáct sabacových karet, deset zelených a pět modrých. Ten kdo si vytáhne modrou má zítra bombardér." Kadeti postupně přicházeli a tahali karty. Kromě čtyř jedinců byla na tvářích znát úleva. Nakonec jsi zbyl ty a ještě jeden kadet, Tarmic Duter. Bylo to padesát na padesát. přistoupil jsi k přilbě a vzal kartu. Byla zelená. Taric zaklel.
"Tím je to vyřízeno," prohlásil De Tarn. "Pokud nemáte žádné otázky, čekám vás zítra v hangáru šest u svých strojů."

NAj
Učedník
Učedník
Příspěvky: 27
Registrován: 21.5.2014 20:38:52

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od NAj »

Akademie ne Presfeltu IV, instruktážní sál, 4BBY[
Dnes nás měla čekat instruktáž k poslednímu cvičení , bylo mi hned jasné že to nebude jen tak. Přišel jsem do instruktážní místnosti a uvelebil se na jednu z židlí. Když jsem se rozhlédl po místnosti. Vyděl jsem ty kluky se kterými jsem prošel tohle všechno , ale moc nás opravdu nebylo. Patnáct , co zbylo ze čtyřiceti kadetů hlásících se na pilotní výcvik. To opravdu moc není . Štěstí že jsem to taky dal i když občas sám nechápu jak.
Než jsem se nadál tak Instruktor DeTarn ukazoval na hologramu plán závěrečné cvičení. Ani jsem si nevšiml že přišel do místnosti. Docela jsem se těšil co zas ten suchar vymyslí . Upřel jsem pohled na ty hologrami a pomyslel si Jestli mě tady nevyhodí tak to mám . Sakra to zvládnu . Kdo je tady dítě ulice já , dítě ulice se nevzdává. Emotivní projev nikdo nečekal to by musel být někdo jiný ne DeTarn. Vlastně si nepamatuji kdy nám někdo dal nějaký emotivní projev , to se asi u pilotů moc nečeká.
pole asteroidů znám, už jsem ho někde vyděl pomyslel jsem si když jsem koukal na ten hologram. Na největším z nich byla znázorněna středně velká základna. To bude ono , tohle musíme zničit .Doufám že mají taky nějakou flotilu , nerad střílím na pár baráku já chci vidět ty jejich hořící zadky a nebo dostat zásah ve férovém boji a ne se zabořit někam do země Začal jsem promýšlet strategii a vytušil jsem že když je tam tolik asteroidů dá se drže v jejich blízkosti , bude totiž pak těžší identifikace mého stroje nepřáteli.
Když v tom mě vyrušil suchar. Řel nám že jde o jakou si pirátskou základnu a je potřeba ji zničit. Velké lodě tam nemůžou a tak půjdou naše TEI. Pět nás bude řídit bombardéry a zbytek bude doprovod. Musím být doprovod žadný blbý bombardér nechci. Doufám že budu moct ty gaunery pocuchat svou palubní zbraní .
Nastal čas losovat bombardéry začal jsem se modlit. Pár kluku něco prohodilo , ale on si ničeho nevšímal.
Losovalo se z přilby kdo si vytáhl modrou karu dostal bombardér. Rozhodl jsem se počkat až budeme tak poslední dva ať to nějak dopadne. Vyděl jsem že se čtyři mračí to zní dobře. Najednou jsem si všiml že jsem už jen dva já a Tarmic A Tarmic Duter tak to já půjdu dříve pomyslel jsem si a popoběhl jsem .Když jsem šel směrem k helmě otočil jsem se na Termica a prohodil hodně štěstí příteli . Bylo to padesát na padesát to jsem věděl já i on. přistoupil jsem k přilbě a vzal kartu.Tak se ukaž , mám ten křáp nebo ne. Kolovalo mi hlavou . Byla zelená , málem jsem zařval radostí jo mám normální stíhačku ne ten bombarderskej křáp. Taric zaklel.Poplácal jsem ho po rameni a řekl to dáš , budu ti krýt záda.
Tím bylo vyřešeno zítra v šest byl sraz u strojů a celá akce měla začít. Pomalu jsem odcházel z instruktážního sálu. Věděl sem že se musím jít podívat na tu svoji holčičku a pak až zajít do hospody . Každý se musí posílit před zítřkem. A proč nejdřív do hangáru než do hospody ? Přece nechci aby se mi tam zítra něco pokazilo na té moji mašině. To by dokázalo pěkně zkazit den když se vaše TIE začne ve vesmíru vzpouzet a dělat drahoty. To by moje kráska neudělala , ale co kdyby. Pomyslel jsem si když jsem vcházel do hangáru.
Akademie ne Presfeltu IV, Hangár 4BBY
JE ráno stojíme tady všichni nastoupení u svých strojů . De Tarn nevypadá že by byl nadšený z toho že má bombarder. Asi bych si sním měl trochu pokecat včera v hospodě nevypadl nějak nadšeně. Chci k němu přijít a aspoń trochu mu zlepšit náladu . Je to přeci jenom jeden z fajn lidí co tu jsou se mnou a to že jich tu moc není dalo by se říct že je to kamarád. Když tu náhle se ozve zvuk těžkých leteckých bot z chodby Zatraceně teď ne. Pomyslel jsem si a začal si nasazovat helmu a opravovat kombinézu..Když přišel De Tarn všichni začali salutovat .
Naposledy upravil(a) NAj dne 19.12.2015 14:10:42, celkem upraveno 2 x.
" Dobrý mandalorian vždy vystřelí první , nejlepší mandalorian ani nemusí vystřelit a hospoda už se pakuje aby měl klid "-Naj
Pět tisíc let mandaloriané bojovali s tisíci armádami na tisících různých světech.
– Boba Fett

Korchon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 102
Registrován: 18.6.2014 19:22:41

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od Korchon »

Než budeme dále pokračovat uprav prosím svůj příspěvek podle pravidel fóra a drž se jich (omlouvám se, že jsem s tebou zapoměl projít kontrolní část při přihlášce a jsem si vědom toho, že můj úvod taky úplně nesedí, ale ten tvůj je děs). Chápu, že jsi s toho nejsi asi úplně nadšený po tom čekání, ale aspoň si to můžeš ještě jednou promyslet a opravit případné chyby (nemyslím gramatické, ty jsou mi šumák, ani nevím jestli je tam máš).

NAj
Učedník
Učedník
Příspěvky: 27
Registrován: 21.5.2014 20:38:52

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od NAj »

Pokusil jsem se to upravit jak jsem si mysle že by to mohlo být podle těch pravidel . Snad jsem to udělal dobře.
" Dobrý mandalorian vždy vystřelí první , nejlepší mandalorian ani nemusí vystřelit a hospoda už se pakuje aby měl klid "-Naj
Pět tisíc let mandaloriané bojovali s tisíci armádami na tisících různých světech.
– Boba Fett

Korchon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 102
Registrován: 18.6.2014 19:22:41

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od Korchon »

Akademie ne Presfeltu IV, Hangár
Pohov piloti, piloti, zavelel DeTarn. Než začneme chci abyste si uvědomili, že tohle cvičení se má co nejvíce přiblížit reálu. při ostráé akci dostanete taky úkol, jenže se může cokoliv podělat, cokoliv. Pamatujte na to a očekávejte neočekáváné. dostali jste úkol, ale to neznamená, že se v průběhu nemusí změnit. jakmile dokončil proslov sklouz po žebříku do své stíhačky. Ostatní ho okamžitě napodobili.
Tvůj stroj se trošku otřásl na závěsech když se letecké boty dotkly kovové podlahy. Aktivoval jsi systémy, které bez problémů naběhly. Kokpit osvětlila světla z kotrolek a panelů. Ze zasičením z tebou zaklapl průlez. Stíhačka v níž si seděl byla byla zavěšena jako první v řadě. Vedle tebe kontroloval motory DeTarn. Za tebou byla stíhačka Fulnera Tuny. Taky kontroloval systémy. Skr osmiúhelníkové si viděl organizovaný chaos bežný pro každý požívanější hangár. Skupiny techniků a zbrojířů vezoucích na repulzorových plošinách bedny s díli a nářadím, pochodující oddíl stormtrooperů, který vzápětí zmizel a v průchodu a opraváře na zavěšených letounech připomínající mravence.
Z úvah tě vytrhl DeTarnův hlas v přilbě: Kontrola spojení a ohlášení stavu stroje.
Postupně jste se všichni ohlásili. všechny systémy funkční, nikde žádná závada. Nastal čas startu.

NAj
Učedník
Učedník
Příspěvky: 27
Registrován: 21.5.2014 20:38:52

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od NAj »

Akademie ne Presfeltu IV, Hangár
De tharn dal povel k pohovu a tak jsem poslechl jako zbytek jednotky.To , že nás upozornil , že se tohle cviční má přiblížit co nejvíce realnému boji se dalo čekat. Ale to , že by se během akce mohl rozkaz a mise změnit , to je novinka a může to být zajímavé. Musím si dát pozor a být ostražitý a očekávat neočekávané. PO žebříku jsem zklouznul jako myška do nory. Tak teď přichází sranda. Pomyslel jsem si a dupl jsem na plyn až se můj brouček otřásl na závěsech. Dobře tohle je oukej , teď tohle , tohle a systémi běží jako lovec odměn pro odměnu paráda. kolovalo mi v hlavě když jsem zapínal systém lodi. Ihned po blikání kontrolek následoval spadnutí průlezu. NA vyzkoušení vysílačky jsem použil komuikaci s Fulnerem. Hele Fulnere , až dokontroluješ ty systémi .Můžeš mi prozradit něco o té holce z kantýny jak jsi se sní včera bavil? Kolem projeli skupiny techniků , zbrojířu a pár stormtrooperů. Ty paka do vesmíru nemusí a tak se předvádí v těch svejch bílejch hnusech. Náhle jsem zaslech že bych měl nahlásit stav lodi a můj stav. Zarog připraven, všechny systémy funkční, nikde žádná závada. Jak jinak má holčička nikdy nezlobí. Sešlápnul jsem plyn a vyrazil do vesmíru.
" Dobrý mandalorian vždy vystřelí první , nejlepší mandalorian ani nemusí vystřelit a hospoda už se pakuje aby měl klid "-Naj
Pět tisíc let mandaloriané bojovali s tisíci armádami na tisících různých světech.
– Boba Fett

Korchon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 102
Registrován: 18.6.2014 19:22:41

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od Korchon »

Presfeltu IV, okolní vesmír
Od ledového vakua tě dělila pouze piotní kombinéza a křehký trup stíhačky. Zachytaval jsi instrukce řídícího střediska Presfeltu IV a odpovědi posádek lodí. většinou se jednalo o koordynáty, povolení k přistání, žádosti o doplnění paliva a podobně.
Letěls spolu s Fulnerem na chvostu skupiny před vámi byl Tarmicův bombardér. Ty, Fulner a Taric jste tvořili jednu z pěti trojic, kdy dvě stíhačky chránili jeden bombardér. DeTarn se držel půl kilometru od vás.
Velkou rychlostí jste krájeli vzdálenost k poli asteroidů. Jako předzvěst jste sem tam minuly nějakého toho vesmírného samotáře.
Po dvaceti minutách jste konečně uviděly samotné pole. Rozprostíralo se do šíře tří set kilometrů.
Letěli jste roztaženi v šíroké bojové formaci. Do okraje pole vám zbývalo méně než pět minut když jste v přilbách uslyšeli DeTarnův hlas:
"Mám tu problém,nemůžu s vámi pokračovat. Leťe dál a splńte úkol. Výsledky poté zjistíme z počítačů. Hodně štěstí"
Měli jste chvíli na to rozhodnout se. Každá trojice za sebe? Nebo zkusit za tu kratičkou chvíly vybrat nového velitele?

NAj
Učedník
Učedník
Příspěvky: 27
Registrován: 21.5.2014 20:38:52

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od NAj »

Presfeltu IV, okolní vesmír
Já a má loď, nic jiného jsem jedna duše jedna zbraň nepřátele imperia zhynou v ohńi výbuchu jejich lodi. Kolem mě byl šrumec , ale já jen vnímal okolí a Taricův bombardér. Ten bombardér je otázka našeho nekonečného odhodláni uspět.Musí to přežít a musíme to splnit . Nejde tady o mě a moji loď teď už ne teď je to o kooperaci. Docela smutné že až teď si uvědomuji že by jsme měli spolupracovat. Pomyslel jsem si a Informoval Tarica a Fulnera Chlapy nakopeme těm pirátum zadky jasný. Na oplátku my bylo zděleno něco stylu jak jinak. Už jsem to vyděl ty krásný asteriody . Roztažená formace všechno naprosto v pohodě. Chlapy teď to rozjedem vlítneme na ně a všem rozbijeme držky. Byl jsme připravený něco podobnýho říct i do komunikátoru , ale nic najednou mě vyrušil DeTarn.Cože problém .To je jen podělaný test , teď nemůžu zklamat , já tu práci potřebuji . Já se s tím neštval aby mě ted vyhodily. Zapnul komunikaci na všechny. Pánové jde o součást testu navrhoval bych formaci rozdělit na dvě části jednu povedu já a druhou si někdo vemte. Zaútočíme každý z jedné strany . Tým Alfa pod m ím vedením zautočí od z pravé strany a Beta je vezmete z levé. Cíl je vzít je do kleští nebudou vědět do koho pálit dřív a hlavně stíhači se budou moc na místě podpořit více . Bombardéry to zníči a vypadnou a my za nimi . Má s tím někdo problém? Poslouchám Naštvaný jsem to položil a čekal. Já se vyhodit nenechám já vám ukážu co dokážu. Že se budete divit , hlavně se držet na uzdě tohle musí být čistý jako průstřel blásteru. Týme Alfa jdeme na to , tohle zvládneme a uděláme jim z té základny Mandalorianské vrakoviště.
" Dobrý mandalorian vždy vystřelí první , nejlepší mandalorian ani nemusí vystřelit a hospoda už se pakuje aby měl klid "-Naj
Pět tisíc let mandaloriané bojovali s tisíci armádami na tisících různých světech.
– Boba Fett

Korchon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 102
Registrován: 18.6.2014 19:22:41

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od Korchon »

Presfeltu IV, okolní vesmír
V přilbě ti zaznělo ne zcela upřmné potvrzení od ostatních pilotů. Nebyli tím moc nadšení. Souhlasili hlavně proto aby nevznikl zbytečný chaos. Osobně proti tobě nic neměli, ale na pozcici velitele jsi byl podle nich dost horkokrevný.
Lodě se rozdělili. Skupinu alfa tvořili tři bombardéry a šest stíhaček. Skupinu beta dva bombardéry a čtyři stíhačky.
Skupinu beta si z chvíli ztratil uz dohledu a občas k tobě dolehla tlumená komunikace mezi piloty. Blížili jste se čím dál blíž ke středu pole. Asteroidy zde byli o něco menší, ikdyž i zde se dali najít kousky na kterých by šlo pohodlně přistát s destruktorem. Největší problémem byl ale zužujícíse prostor pro manévrování. Na soukromé frekvenci si uslyšel Fulnerův hlas:
"Určitě víš co děláš?"

NAj
Učedník
Učedník
Příspěvky: 27
Registrován: 21.5.2014 20:38:52

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od NAj »

Presfeltu IV, okolní vesmír
Dobře teď velím téhle skupině. Tohle zvládnu prostě tam vlítneme a uděláme co musíme. Celou dobu jsem se přesvědčoval. Už jsem to vyděl střed asteroidů , ale čím jsem byli blíž tím jsem byl více nervozní. Občas jsem bojoval sám se sebou .Sakra tohle nedopadne dobře oni mě vylejou. Jsem si najednou uvědomil a přemýšlel a koukal na mou jednotku Alfa. Nastavil jsem si komunikátor na tým Beta a oznámil Kdo je váš velitel at je to snažší? No nic oznamte mi polohu jesli jste připraveni mi už míříme k cíli. Zaslechl jsem jak tam o tom debatují. Když mě vyrušil Fulner. Nebyl jsi jistý co dělám , ani se mu nedivím já si taky nejsem jistý. Fulnere neboj tohle zvládneme jsem piloti TIE. A až to uděláme tak to oslavíme. . Komu to tady lžu sám sobě nebo jim? není to jedno je potřeba jednat a na to se musí rychle a né moc myslet. Kolovalo mi hlavou když jsme přidával plyn a dostával se do přední řady formace. Z Bety se mi ohlásily že jsou na místě a já si zapnul komunikaci na globalní frekvenci . Nejsem žádný mluvčí , někteří z vás jsou naštvaní že velím já a ne oni . Ale teď je před námi úkol a mi ho doděláme do konce. Přepnul jsem si to na Alfu. Týme Alfa Fullner a někdo to budete jistit ze zadu . Já a Dva lidi poletíme do předu a napadneme lodě co tam budou čekat . Bombardéry spustí útok a Fullner je bude krýt./b] . Už jsem viděl tu základnu.Přesně podle pokynů se formace dala do pohybu. Beto , zahajte útok Chvíly potom co se tam vrhneme mi uděláme vám takovou návnadu a pak je pokropíte vy. Pánove ukažte těm parchantům co to je Imperium a co jsou piloti z Presfeltu IV. Šlápnuj jsem na plyn a vrhl se s mojí formací do boje. Ať to dopadne jak koliv bude to ještě legrace a o to de ne ? Při této myšlence jsem se začal trochu smát.
" Dobrý mandalorian vždy vystřelí první , nejlepší mandalorian ani nemusí vystřelit a hospoda už se pakuje aby měl klid "-Naj
Pět tisíc let mandaloriané bojovali s tisíci armádami na tisících různých světech.
– Boba Fett

Korchon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 102
Registrován: 18.6.2014 19:22:41

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od Korchon »

Presfeltu IV, okolní vesmír
Lodě zareagovali na té rozkazy a lodě se začali řadit podle tvých rozkazů. Ty s dvojkou pětkou jste letěli napřed. Ty jsi měl číslo čtyři a letěl jsi na špici formace. Fulner-číslo tři, s jedničkou a šestkou kryli bombardéry. Ty měly čísla jedenáct až třináct.
Skupina Beta se neozivala, ani na snzorech ji nikdo neměl.
Posádky potvrdili zaujetí pozic a zahájení útoku.
Vesmír najednou ožil zběsilou palbou turbolaserů samozřejmě výkonově omezených na tu nejnižší mez tak aby nezničili lod ale systémy zaznamenali zásah. Třináctka s pětkou a šestkou dostali okamžitě zásah a jejich iontové motory okamžitě vysadili. Cvičení po ně skončilo. Ze zvrásněného povrchu jednoh ateroidu naráz odstartovalo deset neznámých lodí a vydalo se přímo k vám.

NAj
Učedník
Učedník
Příspěvky: 27
Registrován: 21.5.2014 20:38:52

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od NAj »

Presfeltu IV, okolní vesmír
Nádhera jde to jako na drátkách. Pomyslel jsem si když jsem vyděl jak se všichni řídí mými rozkazy. Ono to asi zas tak těžké nebude dělat velitele. Jsem si říkal v duchu už jsem se blížíli a já tušil dřív nebo později nějakou přestřelku. Zarog volá betu. Beto ozvěte se. Podíval jsem se na senzori. Beta nikde. Beto kde jste? Beto ozvěte se? Začal jsem být dost nervozní. Najednou jsem zaslech. Dvojka na místě, pětka na místě, trojka na místě, jednička na místě, šestka na místě, jedenáct na místě, dvanáct na místě, třináct na místě. Nádhera tak tohle jsem chtěl slyšet Čtyřka na místě , tak hurá na ně pánové at jim ukážeme zač je toho imperium. Vlétly jsem tam a v tom to začalo . Smršt střel. Najednou jsem zaslech Třináctka dostaly mě. Kousek ode mě vzlétl turbolaser, udělal jsem náklon abych se té střele vyhnul , ale pětka vedle mě nahlásil že si ji vzal. Šestka já to taky dostal. Najednou jsem zahlédl deset lodí které si myslely že dostaly pozvánku na párty a ma jsem si měli s nimi zatančit tanec smrti. Taricu vedeš útok na tu základnu pokuste se nedostat zásah a zníčit ji. Odletěl jsem na chvost naší formace trojka ,jednička , dvojka a já .Pojďte na ty zmetky, musíme krýt postup bombardéru . Utvoříme dvojce každý v té dvojci kryje toho druhého jasný ? Hlídejte si ho a nenechte aby ho někdo sestřelil a hlavně sestřelujte je . Já a trojka , jednička s dvojkou. Pánové ukažte jim co je to imperiální výzbroj. Zaletěj jsem vedle Fullnera. Zapnul komunikaci a začal zběsile volat Betu. Jestli se jim co nejdříve nedovolám tak jsme tady skončily
" Dobrý mandalorian vždy vystřelí první , nejlepší mandalorian ani nemusí vystřelit a hospoda už se pakuje aby měl klid "-Naj
Pět tisíc let mandaloriané bojovali s tisíci armádami na tisících různých světech.
– Boba Fett

Korchon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 102
Registrován: 18.6.2014 19:22:41

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od Korchon »

Presfeltu IV, okolní vesmír
Spojení najedou ožilo:
"Dvojko, tady dvanáctka! Mám identifikaci těch letounů, jedná se o V-wingy s jednou větší lodí...,pilot se na chvíli odmlčel. "Doprdele to je tartan! dvojko ta velká loď je tartan! To byla špatná zpráva. Zastaralé V-wingy nebyly takový problém, což se ale nedalo říct o lehkém křižníku. tartany byi postaveny speciálně pro boj proti stíhačkám, a před jeho dvaceti kanóny se musel mít na ozoru každý pilot. když jsi k tomu přičetl bateria umístěné na asteroidech, tak to nevypadao vůbec dobře.
stíhačky se seřadili k bombardérům, ale V-wingy už byli u nich. Palba houstla.
Tartan se zatím držel dál, ale jeho urz směřoval k aterouidu na kterém byla umístěna základna.

NAj
Učedník
Učedník
Příspěvky: 27
Registrován: 21.5.2014 20:38:52

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od NAj »

Presfeltu IV, okolní vesmír
Brzy mělo dojít k střetu čekal jsem na to a všichni ostatní taky . Taric s bombardéry směřovaly k základně a celé to bylo napjaté . Já a Fullner jsem se kryli mezi sebou. Když se najednou ozvala dvojka. Cože tartan ? Tartan? ten Tartan? Kde se tady bere tartan? Celou dobu jsem nevěřil svým uším a očím a uší. Beto , Beto , pohněte máme tady tartan. Kde jste Beto? začal jsem zběsile řvát do komunikátoru. Najednou se to stalo palba zhoustla a došlo na střet na který každý čekat. S Fullnerem jsem udržovaly dualistycký styl boje. Dařilo se , jeden V-wing šel po Fullnerovy a já šel za V-wing a naopak a dařilo se nám přežít a udržet nepřátele dole. Při boji jsem ,ale musel udělat dvě věci . První až skoro hystericky jsem seřval Tarica Taricu pohněte dejte tam nejvyšší rychlost a zničte tu základnu. Jestli nepohnete tak tady chcípneme, ten Tartan se tam nesmí dostat dřív než vy. Musíte ho prostě předběhnou a zníčit , dřív než se tam dostane ten Tartan . Jinak jsme v prdeli . Tartan nesmí být první vy musíte být první. Najednou jsem musel uhnout jednomu V-wingu. Udělal jsem obrat a dostal se za ně zmáčknul jsem spouštěč střel a přitom mluvil do komunikátoru Beto, Pohněte kde jste musíme tu základnu zníčit a nepřátele zlikvidovat. Beto musíte rychle jsem. Najednou mě to napadlo Pokud naše bombardéry nebudou dostatečné rychlé tak budu muset zaměstnat Tartan a napadnout ho a snažit se mu udělat aspoň nějaké problémy. Dvojko jaké má Tartan slabiny? Má ten Tartan něco čím ho můžeme zpomalit? Věděl jsem že pokud nějakou má tak tam já a Fullner budeme muset zaletět a zpomalit ho .I kdybych tam měl letět sám , tak to udělám a zpomalím Tartan. I kdybych měl přitom to schytat. Fullnere zpomalíme ten Tartan pokud má nějaké slabiny . Ano je to sebevražda , ale tady jde o to aby naše bombardéry byly rychlejší a Tartan na ně nedosáhl. A pokud nechceš půjdu sám. Tím jsem zakončil svou komunikaci a pustil se do boje na 110%.
" Dobrý mandalorian vždy vystřelí první , nejlepší mandalorian ani nemusí vystřelit a hospoda už se pakuje aby měl klid "-Naj
Pět tisíc let mandaloriané bojovali s tisíci armádami na tisících různých světech.
– Boba Fett

Korchon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 102
Registrován: 18.6.2014 19:22:41

Re: Kolohan Zarog- Smrtící spirála

Příspěvek od Korchon »

Presfeltu IV, okolní vesmír
beta pořád neodpovídala. Dokonce ji nikdo z pilotů nezachytil na systémech. Ale v asteroidovém poli to stejně nebylo oc pravděpodobné. Dualistický styl boje se vám vyplácel. V-wing od tebe schytal tři přesně mířené zásahy zelenými paprsky a vypnul motory.
Čtyřko, jedenáctka. Pokusíme se. Žhavíme motory co to dá. hlas měl naprosto vyrovnaný, jediná emoce, která v něm byla znát byl vzdor.
Prosmýkal ses palbou laserů a přitom si pozoroval trup tartanu ježící se palebnými stanovišti, které chrlili přívali energie. Jeden z nich zasáhl dvanáctku. Další pilot odpadl.
Čtyřko, dvojka! Není to dobrý! Tartan je slabej proti lodím stejné nebo větší veliosti, ale stíhačky jsou jeho specialitou. Chvili bylo ticho. Myslím, že jediná naše šance je je odsud odlákat zmizet v nejhustší části asteroidů a pak to zkusit znova.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“