Výcvik uživatele Loran
Moderátor: Moderátoři
-
Lorn Joran
Carida:
Usmál sem se na spolubojovníka a poodešel sem za nedaleko stojícím velitelem.
Sprvně jsem zasalutoval a postavil se do pozoru.
Veliteli, kadet Lorn Joran. Chtěl jsem se zeptat zdali dostaneme i přilby. Nejsem jediný koho to zajímá.
Doufal jsem že můj krok nebyl moc troufalý, ale velitel vypadal přívětivě.
MIMO: Nevadí, stane se:)
Usmál sem se na spolubojovníka a poodešel sem za nedaleko stojícím velitelem.
Sprvně jsem zasalutoval a postavil se do pozoru.
Veliteli, kadet Lorn Joran. Chtěl jsem se zeptat zdali dostaneme i přilby. Nejsem jediný koho to zajímá.
Doufal jsem že můj krok nebyl moc troufalý, ale velitel vypadal přívětivě.
MIMO: Nevadí, stane se:)
-
Kapitan.Solo
-
Lorn Joran
-
Kapitan.Solo
-
Lorn Joran
-
Kapitan.Solo
-
Lorn Joran
-
Kapitan.Solo
Carida
Až na některé, kteří si zkoušejíc své přilby, odklonili od rovnoměrného seřazení. Hlas během chvíle pokračoval
Velitel: Nejdůležitější při boji je koordinace celé jednotky, která je dána komunikací. Jestliže budete jednat na vlastní pěst, větu nechal tajemně viset ve vzduchu
Velitel: ale o možných následcích se dozvíte během chvíle.
Až na některé, kteří si zkoušejíc své přilby, odklonili od rovnoměrného seřazení. Hlas během chvíle pokračoval
Velitel: Nejdůležitější při boji je koordinace celé jednotky, která je dána komunikací. Jestliže budete jednat na vlastní pěst, větu nechal tajemně viset ve vzduchu
Velitel: ale o možných následcích se dozvíte během chvíle.
-
Lorn Joran
-
Kapitan.Solo
-
Lorn Joran
-
Kapitan.Solo
-
Lorn Joran
-
Kapitan.Solo
Carida
Přes obličejový chránič helmy spaloval pohledem okolí Joran před sebou. Byl to zvláštní pohled, který mu skýtal podívanou na několik menších polorozbitých budov, nerovný terén a několik kilometrů vzdálená pevnost. Poblíž stál jen transportér, který však nebyl provozu schopný. Bylo zřejmé, že dostat se k pevnosti (pokud to bude úkolem), nebude snadné. Mrholení zesílilo v pořádný déšť.
Přes obličejový chránič helmy spaloval pohledem okolí Joran před sebou. Byl to zvláštní pohled, který mu skýtal podívanou na několik menších polorozbitých budov, nerovný terén a několik kilometrů vzdálená pevnost. Poblíž stál jen transportér, který však nebyl provozu schopný. Bylo zřejmé, že dostat se k pevnosti (pokud to bude úkolem), nebude snadné. Mrholení zesílilo v pořádný déšť.
-
Lorn Joran