Mise pro uživatele The Dig
Moderátor: Moderátoři
-
Arves Jace
Mise pro uživatele The Dig
Chrám jediu-Místnost Rady:
Padawan šel na svůj obviklý trénink, když ho doběhl mladý padawan.
Mladý padawan:Jsi Strim Red?
Mladý padawan čekla na odpověď. A mezitím se koukal po ostatních.
Protože už jsem s tebou misi hrál výcvik jsem u tebe přeskočil (pokud by to vadilo tak ti ji zpět udělím) Arves Jace
Padawan šel na svůj obviklý trénink, když ho doběhl mladý padawan.
Mladý padawan:Jsi Strim Red?
Mladý padawan čekla na odpověď. A mezitím se koukal po ostatních.
Protože už jsem s tebou misi hrál výcvik jsem u tebe přeskočil (pokud by to vadilo tak ti ji zpět udělím) Arves Jace
-
The Dig
-
Arves Jace
-
The Dig
-
Arves Jace
-
The Dig
Chrám jediu-Místnost Rady:
Několik padwanou mu ještě slovně popřálo, než odešel. Mezitím se postupně volali ostatní padawani. Zůstal jsem tam sám než zaznělo moje jméno.
Padawan Stirm Red.
Zvedl jsem se a vešel do místnosti rady.
Několik padwanou mu ještě slovně popřálo, než odešel. Mezitím se postupně volali ostatní padawani. Zůstal jsem tam sám než zaznělo moje jméno.
Padawan Stirm Red.
Zvedl jsem se a vešel do místnosti rady.
Naposledy upravil(a) The Dig dne 22.6.2007 06:05:06, celkem upraveno 1 x.
-
Arves Jace
-
Arves Jace
-
The Dig
-
Arves Jace
Chrám jediu-Knihovna:
Strim byl informacemi z knihovny tak unešen, že se tam zapoměl na 2 hodiny. Vyrušil ho až mladý netrpelivý padawan, který potřeboval ke konzoli a žádna nebyla volná.
Mladý padawan:Prosím tě nechceš mě pustit jsi tu už dvě hodiny? A já bych si potřeboval zjistit pár informací.
Strim padawana pustil a odešel do svého pokoje aby se vyspal.
Strim byl informacemi z knihovny tak unešen, že se tam zapoměl na 2 hodiny. Vyrušil ho až mladý netrpelivý padawan, který potřeboval ke konzoli a žádna nebyla volná.
Mladý padawan:Prosím tě nechceš mě pustit jsi tu už dvě hodiny? A já bych si potřeboval zjistit pár informací.
Strim padawana pustil a odešel do svého pokoje aby se vyspal.
-
The Dig
-
Arves Jace
-
The Dig
-
Arves Jace