Výcvik pro Petrose
Moderátor: Moderátoři
- Mastr Kavar
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Výcvik pro Petrose
Dantooin ( Občanská válka rytířů jedi, Malak a Revan jsou ještě spolu)
Mladý padawan seděl před Enklávou rytířů jedi a meditoval.Kolem chodili lidé a zdravili ho.Pak k němu najednou přiběhl jeden z mistrů.
Mistr: Padawane, rada tě volá.Měl bys tam jít, ale nespěchej stajně tam ještě mají toho farmáře Matala.Ať je síla s tebou.
Mistr pak odešel pryč.Ty jsi tam zůstal sedět na lavičce.
.................................................
Mladý padawan seděl před Enklávou rytířů jedi a meditoval.Kolem chodili lidé a zdravili ho.Pak k němu najednou přiběhl jeden z mistrů.
Mistr: Padawane, rada tě volá.Měl bys tam jít, ale nespěchej stajně tam ještě mají toho farmáře Matala.Ať je síla s tebou.
Mistr pak odešel pryč.Ty jsi tam zůstal sedět na lavičce.
.................................................
Nakonec jsme všichni sami!
Abys cestu domů našel, svíci tobě já zapálím.
Dantooin
Seděl jsem na lavičce ponořen do svých myšlenek. Co odemě rada asi chce? Vždyť jsem před ní ještě ani jednou nebyl. Co se to děje? Spíše se bude jednat asi o něco malého. I když jsem si nic nepřipouštěl nemohl jsem se zbavit takového divného pocitu.
Zhluboka jsem se nadechl. Byl čas vyrazit.
Cestou jsem potkal ruzné mistry, přátele a další studenty. Všechny jsme náležitě pozdravil.
Dorazil jsem před místnost kde sídlila rada. Teď musím počkat než mě vyzvou.
Seděl jsem na lavičce ponořen do svých myšlenek. Co odemě rada asi chce? Vždyť jsem před ní ještě ani jednou nebyl. Co se to děje? Spíše se bude jednat asi o něco malého. I když jsem si nic nepřipouštěl nemohl jsem se zbavit takového divného pocitu.
Zhluboka jsem se nadechl. Byl čas vyrazit.
Cestou jsem potkal ruzné mistry, přátele a další studenty. Všechny jsme náležitě pozdravil.
Dorazil jsem před místnost kde sídlila rada. Teď musím počkat než mě vyzvou.
- Mastr Kavar
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Dantooin
Z místnosti rady najednou vyšel jeden rozzuřený pán.Nejspíš pan Matal.Člen jedné bohaté rodiny na pláních.Pak se najednou otevřeli dveře znovu, a vyšel mistr Vandar.Malý jedi (druh Yoda), ti byl po pas.
Vandar: Pojď padawane.Pojď.Čekáme na tebe.
když se vcházel do místnosti Vandar si potichu říkal něco sám pro sebe.
Vandar: Matal!!
........................................
Z místnosti rady najednou vyšel jeden rozzuřený pán.Nejspíš pan Matal.Člen jedné bohaté rodiny na pláních.Pak se najednou otevřeli dveře znovu, a vyšel mistr Vandar.Malý jedi (druh Yoda), ti byl po pas.
Vandar: Pojď padawane.Pojď.Čekáme na tebe.
když se vcházel do místnosti Vandar si potichu říkal něco sám pro sebe.
Vandar: Matal!!
........................................
- Mastr Kavar
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Dantooin
Vandar: Chceme se tě zeptat na pár otázek.
Po tichto slovech Vandar vstoupil do místnosti rady.Uvnitř byli tř mistři.Vandar se k nim připojil.
Zhar (Tw'lek s červenými chapadly): Takže padawane.Nejdřív se ti představíme.Já jsem mistr Zhar.Zde je mistr Vrook.......
Ukázal na velice přísně vyhlížejícího mistre Vrooka.
Zhar: ...... Mistr Vandar......
Ukázal na malého rytíře jedi (druh Yoda).
Zhar: .... A samozřejmě kronikář naší akademie mistr Dorak.
Ukázal na vysokého černocha.
Zhar: Chtěli jsme se tě zeptat, proč se chceš připojit k řádu rytířů jedi, když prohráváme a Republika se hroutí?
Všichni mistři se na tebe dívali a čekali na tvoji odpověď.
......................................
Vandar: Chceme se tě zeptat na pár otázek.
Po tichto slovech Vandar vstoupil do místnosti rady.Uvnitř byli tř mistři.Vandar se k nim připojil.
Zhar (Tw'lek s červenými chapadly): Takže padawane.Nejdřív se ti představíme.Já jsem mistr Zhar.Zde je mistr Vrook.......
Ukázal na velice přísně vyhlížejícího mistre Vrooka.
Zhar: ...... Mistr Vandar......
Ukázal na malého rytíře jedi (druh Yoda).
Zhar: .... A samozřejmě kronikář naší akademie mistr Dorak.
Ukázal na vysokého černocha.
Zhar: Chtěli jsme se tě zeptat, proč se chceš připojit k řádu rytířů jedi, když prohráváme a Republika se hroutí?
Všichni mistři se na tebe dívali a čekali na tvoji odpověď.
......................................
Dantooin
Pousmál jsem se a neklid co jsem měl v sobě ze mě opadl. Ale za to v hlavě mě probíhali myšlenky. Co pak je to za otázku? Nezkoušímě nahodou? Kam asi míří? Rychle jsem tyto myšlenky vypudil.
Podíval jsem se na mistry a řekl. Takže první věc proč jsem to neudělal. Je že neutíkam, i když to nevypadá dobře. A druhá věc je taková že se chci stát rytířem jedi a ty chrání republiku a mír svými životy.[/i]
Pousmál jsem se a neklid co jsem měl v sobě ze mě opadl. Ale za to v hlavě mě probíhali myšlenky. Co pak je to za otázku? Nezkoušímě nahodou? Kam asi míří? Rychle jsem tyto myšlenky vypudil.
Podíval jsem se na mistry a řekl. Takže první věc proč jsem to neudělal. Je že neutíkam, i když to nevypadá dobře. A druhá věc je taková že se chci stát rytířem jedi a ty chrání republiku a mír svými životy.[/i]
- Mastr Kavar
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Dantooin - Místnost rady
Vandar: Výborně.Tímto jsi zařazen do "pořadníku" na padawany.Sejdi se s mistrem Dorakem v archiv .....
Vrook: Mistr Vandar ti možná věří ale já né, poznáš že vábení temné strany je velmi těžké odolat bla bla bla.
Vrook na tebe mluvil velmi přísným tónem!A začínal jsi ho nenáviděť.
Vandar: Takže dobře, sehdi se s mistrem Dorakem v archivu, má tam pro tebe test.
Pak jsi dostal pokyn k tomu aby jsi odešel.
.......................................
Vandar: Výborně.Tímto jsi zařazen do "pořadníku" na padawany.Sejdi se s mistrem Dorakem v archiv .....
Vrook: Mistr Vandar ti možná věří ale já né, poznáš že vábení temné strany je velmi těžké odolat bla bla bla.
Vrook na tebe mluvil velmi přísným tónem!A začínal jsi ho nenáviděť.
Vandar: Takže dobře, sehdi se s mistrem Dorakem v archivu, má tam pro tebe test.
Pak jsi dostal pokyn k tomu aby jsi odešel.
.......................................
Dantooin - Místnost rady
Ovládl jsem své pocity. V hlavě jsem si říkal. Nesmíš se tomu divit. On má jen strach. Už hodně padawanů podlehlo. Uklonil jsem se a řekl. Zajisté mistře dostavím se tam. Otočil jsem se a odešel.
Dantooin-v archivu
Vyhledal jsem tam mistra Doraka. Mistře jsem tady přesně jak si to rada přála.
Ovládl jsem své pocity. V hlavě jsem si říkal. Nesmíš se tomu divit. On má jen strach. Už hodně padawanů podlehlo. Uklonil jsem se a řekl. Zajisté mistře dostavím se tam. Otočil jsem se a odešel.
Dantooin-v archivu
Vyhledal jsem tam mistra Doraka. Mistře jsem tady přesně jak si to rada přála.
- Mastr Kavar
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Enkláva - archiv
Dorak: Výborně padawane.dostaneš 2 otázky, musíš odpovědět na obě otázky správně rozumíš?
Byla to pouze řečnická otázka.
Dorak: Vyjmenuj sithskou planetu, kterou rytíři jedi považují za zakázaný svět!
A řekni mi něco o Malachoru V.
...................................
Dorak: Výborně padawane.dostaneš 2 otázky, musíš odpovědět na obě otázky správně rozumíš?
Byla to pouze řečnická otázka.
Dorak: Vyjmenuj sithskou planetu, kterou rytíři jedi považují za zakázaný svět!
A řekni mi něco o Malachoru V.
...................................
Enkláva - archiv
Zakázaná planeta je Korriban. U toho jsem dlouho nepřemýšlel. Ale co říct o Malachoru V.?
No tato planeta byla zničena při poslední bitvě proti mandalorianům. Byla to domovská planeta mandalorianů. Zde Revan z Malakem dokonali své tažení. A tam se obrátili proti republice. A nikdo neví proč.
Zakázaná planeta je Korriban. U toho jsem dlouho nepřemýšlel. Ale co říct o Malachoru V.?
No tato planeta byla zničena při poslední bitvě proti mandalorianům. Byla to domovská planeta mandalorianů. Zde Revan z Malakem dokonali své tažení. A tam se obrátili proti republice. A nikdo neví proč.
- Mastr Kavar
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Enkláva rytířů jedi - archiv
Dorak se při Koribianu usmíval, jenom pře Malachoru V se trochu zamračil.
Dorak: Omyl padawane.Revan s Malakem se obrátili na temnou stranu sílu nejspíš už tady na Dantooin.Když našli jednu věc, která jim pomohla najít jeden strašní nástroj zkázy.Nemůžu ti ale říct jaký.Jinak je všechno správně.Teď pojď za mnou.
Mistr Dorak vyrazil směrem ven z místnosti, vyšli jste na chodbu oslněnou světelem.Přesto v ní ale nikdo nebyl.U stěn byly vždycky po pěti metrech rozesety holocrony, které obsahovaly mnohá učení rytířů jedi.
Dorak: Víš k čemu slouží hlocrony?
Dorak mluvil pomalu a nepřestával jít dál přes chodbu.
.............................................
Dorak se při Koribianu usmíval, jenom pře Malachoru V se trochu zamračil.
Dorak: Omyl padawane.Revan s Malakem se obrátili na temnou stranu sílu nejspíš už tady na Dantooin.Když našli jednu věc, která jim pomohla najít jeden strašní nástroj zkázy.Nemůžu ti ale říct jaký.Jinak je všechno správně.Teď pojď za mnou.
Mistr Dorak vyrazil směrem ven z místnosti, vyšli jste na chodbu oslněnou světelem.Přesto v ní ale nikdo nebyl.U stěn byly vždycky po pěti metrech rozesety holocrony, které obsahovaly mnohá učení rytířů jedi.
Dorak: Víš k čemu slouží hlocrony?
Dorak mluvil pomalu a nepřestával jít dál přes chodbu.
.............................................