Výcvik pro uživatele Buri
Moderátor: Moderátoři
-
Buri
-
Kapitan.Solo
Akademie Jedi
Luke: Databáze ne, ale mám své zdroje, které jsem raději neuváděl do databáze. Poznamenal Luke s mírným úsměvem.
Luke: Jeho loď byla viděna, jak směřuje na Tatooine, je to od Almanie celkem velká vzdálenost, ale těm zdrojům věřím.
Luke při slově zdroj pomyslel na Karrdeho a jeho touhu po informacích.
Luke: Databáze ne, ale mám své zdroje, které jsem raději neuváděl do databáze. Poznamenal Luke s mírným úsměvem.
Luke: Jeho loď byla viděna, jak směřuje na Tatooine, je to od Almanie celkem velká vzdálenost, ale těm zdrojům věřím.
Luke při slově zdroj pomyslel na Karrdeho a jeho touhu po informacích.
-
Buri
-
Kapitan.Solo
-
Buri
-
Kapitan.Solo
-
Buri
-
Kapitan.Solo
Tatooine
Cestou do hangáru však pocítil mladý padawan záchvěv Síly a při otočení spatřil spěchajícího mistra Skywalkera. Luke k němu došel a bylo vidět, že je připravený na cestu.
Luke: Promiň, zdržel jsem se, ale myslím, že to stálo za to. Poletíme Millennium Falconem. Luke čekal na chlapcovu reakci.
Cestou do hangáru však pocítil mladý padawan záchvěv Síly a při otočení spatřil spěchajícího mistra Skywalkera. Luke k němu došel a bylo vidět, že je připravený na cestu.
Luke: Promiň, zdržel jsem se, ale myslím, že to stálo za to. Poletíme Millennium Falconem. Luke čekal na chlapcovu reakci.
-
Buri
-
Kapitan.Solo
-
Buri
-
Kapitan.Solo
Millennium Falcon
Luke se nad touto otázkou pousmál, neboť mu připomněla jeho astrodroida, který se nyní nacházel v Akademii. Ten se jej také mnohdy ptal, zda má řídit.
Luke: Ne, to je v pořádku, budu pilotovat já.
Luke zadal do Falconu parametry a se značným cuknutím se zvedl z plošiny.
Luke: Jen doufám, že vůbec někam doletíme.
Luke se nad touto otázkou pousmál, neboť mu připomněla jeho astrodroida, který se nyní nacházel v Akademii. Ten se jej také mnohdy ptal, zda má řídit.
Luke: Ne, to je v pořádku, budu pilotovat já.
Luke zadal do Falconu parametry a se značným cuknutím se zvedl z plošiny.
Luke: Jen doufám, že vůbec někam doletíme.
-
Kapitan.Solo
-
Buri